Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yanılmadığını anlayacaksın! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün sizin için müthiş bir gün. Modunuzun çok yüksek olduğunu ve hayatınızın yolunda gittiğini göreceksiniz. İçinizdeki ateş çok güçlü! Sahneyi kapın ve lider rolü üstlenin. Romantizm ve aşk bugün kesinlikle sizin yanınızda. Kendiniz olun ve kendinizle barışık olmayı unutmayın. Alçakgönüllülük, özellikle mizah ile birleştiğinde, sizi rahatlatacak.

Bugün uzlaşma ve müzakereler üzerinde çalışmanız gerekebilir. Aile üyeleri bir şey hakkında tartışmaya katılabilir ve etrafta çok fazla farklı fikir olabilir, bu da biraz gergin bir havaya sebep olabilir. Herkes için bir çözüm bulmaya çalışarak, barışcı bir rol üstlenebilirsiniz. Sakin ve pozitif kalırsanız, insanlar sizi dinler.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Anlaşılmak için daha yavaş konuşmalısın. Günün enerjisi insanları dikkati dağınık ve meşgul kılıyor; bu sebeple bilgi alışverişinde ve rehberlik hizmetinde bulunduğun kişilerle daha açık ve net anlaşmalısın. Eğer önemli bir süreçle ilgili bir eğitim veriyorsan, söylediklerini tekrarla. Sunum yapıyorsan, bunu görsellerle ve tablolarla destekle.Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

6 Eylül 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, Yay burcunda hareket ediyor. Günün geneli Ay'ın yaptığı sert açılar nedeniyle gergin geçebilir. Sizler ise bu stresi çalışma ortamınızda hissedebilirsiniz. Özellikle altınızda çalışanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sağlık problemleriniz varsa dikkatli olmalısınız. Merkür'ün Jüpiter ile oluşturduğu uyumsuz açı da gün içinde iletişim kurarken aksaklıklar yaşamanıza neden olabilir. Eğitim hayatınızda dikkatiniz dağınık olabilir. Ay, 19:03'te ise boşluğa giriyor.

6 Eylül 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanılmadığını anlayacaksın!Oldukça verimli bir gün seni bekliyor. Özellikle özel sektörde çalışıyorsan, bugün seni tutabilene aşk olsun. Adeta aklına geleni diline getireceksin. Seninle kendi çapında rekabet içinde olan kişilerin gerçek yüzünü ortaya çıkarmakta ise hiç tereddüt etmeyeceksin. Hayatın en esnek olanlarında mutlu olduğun şeyleri yapmak var. İşte bugün fırsatlarını kaçırma hem organizasyon olarak hem de finansal olarak seni destekleyecek unsurları bir arada yaşayabilirsin. Son günlerde kendi kendine kurduğunu düşünüyorsan, bugün çok da yanılmadığını görebilirsin. Gönlünü aşka kapatmış bir Yengeç burcuysan, eski aşkınla ilgili gelişmeler seni biraz sarsabilir. Artık kendi yoluna bakman gerektiğini anlayacaksın.

6 Eylül 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün aile büyüklerinizle bazı fikir ayrılıkları gündeminiz olabilir. Yaşanan karşısında dikkatli ve ılımlı tavırlar içinde olmalısınız.

6 Eylül 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İş düzeninizle ilgili yeni fikirler ortaya atabilirsiniz. Gün içinde çalışma arkadaşlarınızla birlikte keyif alacağınız programlar yapmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuları göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızı programınıza dahil edebilirsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda radikal kararlar alabilirsiniz. Bugün sizler için yanlış enerji bağlarını kesme günü olabilir. Size zarar veren enerjilerle ilişkinizi kesmelisiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde kardeşler, yakın çevre, iletişim, haberleşme ve özelliklehayatınızdaki bir takım görüşmelerle ilgili kaygılar üretebilirsiniz. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek, bu enerji yerini olumlugörüşmeleri, ilişkilerde kararlı ve ne istediğini bilen bir iletişim şekli ve aşk hayatınız konusunda davetlere açık bir atmosfere bırakıyor.

6 Eylül 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir şeyler ters gidebilir. İçine kapanmak yerine olan bir ton de ilgili konuşmak size iyi gelecek. Problemleri arkadaşlarınızla beraber çözebileceksiniz. Çevrenizde üzerinde düşündüğünüzden daha fazla etkiye sahipsiniz.

6 Eylül 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla bu gün ortak birprojesine girmek için karar verirsiniz. Eski dostlarlayapmak sizin güven duygunuzu destekler. Akşamınızı yeme içme ile bir şölene dönüştürün. Yeni kariyer fırsatlarına kapınızı sonuna kadar açmalısınız. Eskiden tanıdığınız yöneticiler kapınızı tekrar çalabilir.

6 Eylül 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

6 Eylül 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda bir süredir devam eden sorunlu süreçleri yeniden yapılandırma ve dengeleme fırsatı yakalayacaksınız. Doğru kişilerle doğru adımları atabilecek durumdasınız. Size ödenmesi gereken, ancak ertelenen alacaklarınızı piyasadan toplayabilirsiniz. Önceden hak ettiğiniz bir değeri yeni görmeye başlıyorsunuz.

6 Eylül 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç;ortamın son derece haraketli olabilir. Hedeflediğin alanlara ulaşmanın verdiği heyecanla, daha fazla hizmet etmeye, sorumluluk almaya yönelik motivasyonun artabilir. Yakın ya da uzak çevrenden gelebilecek dedikodulara aldırmadan gününü aktif vebitirici bir şekilde geçirebilirsin.

6 Eylül 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 31' 02" R
Ay
Yay
15° 40' 30"
Merkür
Koç
16° 06' 33"
Venüs
Koç
27° 18' 43"
Mars
Balık
27° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 18' 25"
Uranüs
Boğa
22° 10' 37"
Neptün
Balık
28° 48' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
20° 29' 20"
Lilith
Başak
23° 00' 21"
True Node
Koç
15° 29' 23"
Son Güncelleme : 27/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>