Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dikkatler üzerinde! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2019, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün biraz eğlenmek için harika bir gün. Günün enerjisi, aileniz ve arkadaşlarınızla biraz zaman geçirmeniz için size ilham verecek. Eğer yapabilirseniz, bugünü ev işleriyle uğraşarak ya da herhangi bir şekilde çalışmarak mahvetmeyin. Kendinize biraz mola verin. Sevdiklerinizle güzel bir öğle yemeği yiyebilir ya da özel bir gezi için hayvanat bahçesine, müzeye veya spor etkinliğine gidebilirsiniz. Eğlenceli etkinliklerde kendinizi şımartmak size oldukça iyi gelecek.

İhtiyacınız olanı isteyin ve alacağınızdan emin olun. Armut piş ağzıma düş demeyin, talep edin! Bugün, eylemlerin kelimelerden daha etkin olacağı günlerden biridir. Başkalarının aklınızı okumasını beklemeyin. Bir şey istiyorsanız peşinden gidin. Bugün karşınıza beklenmedik şeyler çıkabilir bu yüzden gözünüzü dört açın.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Aklında çok onurlu gayeler olmadan isteklerini çevrendekilere dayatmaya çalışırsan zor açmazlar ortaya çıkabilir. Bir kişiyi kontrol etmek için bu kişinin sana karşı olan korkusunu suistimal ediyor olabilirsin. Bu hiç de sağlıklı bir ilişki değil. İnsanları terslememeye çalışsan iyi edersin. Dostlar edin; düşmanlar değil. Ayrıca senin de kimseden bir korkun olmamalı.Bugün arkadaşlarınız için iyi bir ağabey ya da akıl hocası olabilir, kendinizi danışman rolünde bulabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri kumar oynamak, içki içmek, eğlencenin dozunu kaçırmak gibi bir konuda fazla ileri gidebilir. Onları bir kenara çekip biraz akıl vermelisiniz, zira bu durum bir süredir devam ediyor olabilir. Belki de arkadaşınız bu eğilimlerini şimdiye kadar gizlemiştir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz hariç herkes pastadan bir dilim alıyor gibi görünebilir, ancak bu durum cesaretinizi kırmasın. Sizin zamanınız da gelecek, ama ne yazık ki, muhtemelen o gün bugün değil. Siz kendinizi şefkatli hislere ve ince duyarlılığa bırakmak isterken, diğerleri derinlere inmemek ve hayal dünyalarında takılmak isteyebilir. Bir süreliğine kendi dünyanıza kaçmanızda bir sakınca yok, ancak diğerlerinin hevesle sizi takip ettiğini görürseniz de hiç şaşırmayın.

3 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saatler 02:34 olduğunda Ay, Akrep burcuna ilerliyor. Aşk hayatınızın ve çocuğunuzun bir adım daha önde olacağı bir gündesiniz. Gündüz oluşan Ay ve Uranüs arasındaki karşıtlık nedeniyle hem sevdiğinizle hem çocuğunuzla ilgili beklenmedik gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam ise Merkür ve Mars kavuşumu sayesinde sosyal çevrenizde zafer kazandığınız, başarılarınızın konuşulacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dikkatler üzerinde!Hayatında olan insanlar, onların gerçek niyetini sorgulamana yol açacak şekilde davranacaklar. Güven konusunda biraz hassas olduğun günlerden geçiyorsun, bunu kabul et. Bugün de onlarla ilgili soru işaretlerini ve kafandaki düşünceleri dile getirebilirsin. Senin için zorlu bir gün olabilir. Özellikle yerine ulaşmayan mailler konusunda sorun yaşayabilirsin. Patronunun sende hata bulmaması için elinden geleni yapman gerekecek. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, eski sevgilin seninle iletişime geçmek isteyebilir. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan, bugün katılacağın etkinlikte dikkatleri üzerinde toplayabilirsin.

3 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayal gücünüz ve düşleriniz beklenmedik bir bakış açısı sunabilir. Uyuşturucu ve alkol alışılmadık reaksiyonları tetikleyebilir. Insanlara yönelik idealleriniz garip etkileşimlere yol açabilir.

3 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi rahat ifade ettiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Risk almaktan çekinmeyeceksiniz. Keyif aldığınız konular için harcamalar yapabilirsiniz. Özgürlük konusu gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizde sürprizler yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yoğun duygular içinde olabilirsiniz. Kazalara karşı dikkatli olmalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Terazi burcunda ilerlemeyi sürdürürken ev ve aile konuları gündeminizdeki yerini koruyor, aynı anda pek çok işle ilgilenmeniz gerekebilir, dağılmamaya, kontrolü sağlamaya dikkat etmelisiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle son derece keyifli paylaşımlar içinde olacaksınız. İletişiminizde nazik, sevgi dolu ve bağışlayıcısınız. Bugüne dek olan olaylar için yeni bir adım atıp, daha sevgi dolu bir yerden bakarak bağışlama yoluna gidebilirsiniz. Son derece verimli iletişim, kısa seyahatler, geziler ve sevdiklerinizle keyifli paylaşımlarda olduğunuz bir gündesiniz.

3 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarınızı saklamak için değerinizi küçültüp bir şeylerin arkasına saklanmayın. Bugün iltifatlara boğulacağınız ve tebrik alacağınız bir gün olacak. Başarınızı göğsünüzü gere gere kutlayın ve tadını çıkarın.

3 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati, hayattan aldığınız keyfin kilit noktalarını tespit ettirecek.Çocuğunuz ve eşinizle vakit geçirmek anlamlı olacaktır. Ailenize karşı beslediğiniz sahiplenme duygusunun karşılık bulup bulmadığını kendi kendinize sormalısınız. Onlara yetebilmek için kişisel enerjinizi yüksek tutmalısınız.

3 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz. Ayrıca aşkta da yine anlaşmaya gitmelisiniz.

3 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda iç dengeleriniz değişebilir. Kalbinizden geçirdikleriniz ile realitenin aynı olmaması hayal kırıklıklarına neden olabilir. Hayalleriniz suya düşmüş gibi hissetmemelisiniz. Eşiniz özgüven problemlerinizi yenmenize yardımcı olacak. Her şey daha yeni başlıyor. Güzel günler çok yakında!

3 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; rakip olarak gördüğün insanların ya da yakınlarının eleştirilerine duyarsız kalmamalısın. Konunun olumlu tarafından bakıp, avantaja çevirebilir, olayların aslını astarını merak edip yeni stratejiler belirleyebilirsin. Duygusal olarak fazla tutkulu ve sahiplenici olman, aşırıya kaçmana neden olabilir.

3 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 17' 51" R
Ay
Boğa
21° 57' 40" R
Merkür
Koç
22° 09' 34"
Venüs
Boğa
11° 00' 07"
Mars
Koç
05° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 51' 39"
Satürn
Balık
17° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 48' 53"
Neptün
Balık
29° 08' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
21° 06' 27"
Lilith
Başak
24° 14' 18"
True Node
Koç
15° 20' 04"
Son Güncelleme : 08/05/2024 12:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>