Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygularını kontrol etmen gerekiyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 100%

Hayatınızda bazı değişiklikler yapıyorsunuz ve doğru yoldasınız. Kariyerinizde yeni bir yol izlemeye karar vermiş olabilirsiniz. Ortaya çıkarmak istediğiniz birçok yeteneğiniz var ve işinizin buana engel olmasını istemiyorsunuz. Kişisel yaşamınızda da bir değişiklikteen geçiyorsunuz. Bugün, bu ilerlemeniz hakkında sabırsızlanabilirsiniz, ancak doğru olanı yaptığınıza emin olun.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Finansal konularda beklenmedik bir engel sizi sersemletebilir. Belki de, bir diş ağrısı veya bir eşyanızın bozulması hesapladığınızdan daha fazla masraf çıkarabilir. Fakat merak etmeyin, bu krizle baş etmenin yolunu muhtemelen bulacaksınız. Elinizde şu anda farkında olmadığınız yararlanabileceğiniz kaynaklar olabilir. Finansal kayıtlarınıza bir bakın, hoş bir sürprizle karşılaşabilirsiniz. Metanetli olun!

Kendine ve özellikle sağlığına dikkat etmeye karar verdiysen, bunu nasıl yapacağını merak ediyor olabilirsin. Tıbbi pratiklerle homeopatik tıp arasında büyük farklar olduğunu unutma. Sağlığını korumak istesen hangisine yönelirdin? Modern tıbba güvenin nasıl?Her ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 06:07 olduğunda Ay, Yay burcuna geçiyor. Enerjinizi çalışma hayatınıza harcayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız ekiple yeni işlere, projelere imza atabilirsiniz. Sağlık sorunlarınızda şifa bulabileceğiniz bir gündesiniz. Merkür'ün Satürn ile yaptığı açı sayesinde ilişkinizde sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sevdiğiniz öğleden sonra daha fazla üstünüze düşebilir. İlişkide ciddi adımlar atabilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını kontrol etmen gerekiyor!Kalabalık ortamlardan her ne kadar kaçınmak istesen de günün son derece yoğun geçecek. Yeni sorumluluklar üstlenmektense, elindeki işlere odaklanmalısın. İş arayışındaysan, geçmişte yaptığın başvurudan geri dönüş alabilirsin. Bazı duygularındaki aşırılığa nasıl son vermen gerektiğine dair yakın bir dostunun yardımını isteyebilirsin. Sanatla ilgilenen bir Yengeç burcuysan ani çıkış yaparak tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinin duygusal konuşması aranızdaki buzların erimesini sağlayabilir. Gün içerisinde arkadaşınla yapacağın konuşmalarda ön plana çıkabilirsin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızın içindeki sorularınıza bugün cevap bulabilirsiniz. Maddi beklentilerinizin gerçekleşmesi için bugün biraz da efor harcamanız gerekebilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız gündeminizi etkileyebilir. Sizi yoran ve yıpratan koşullara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Yabancılarla ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Kendinizi geliştirmek için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Yeni fikirlerinizihayatınızda gerçekleştirmek için fırsat kollayacaksınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaratıcı fikirler sizi zorlu durumlardan kurtarabilir. İlham perileriyle aranızdaki kapıların açıldığı günlerde daha keyifli hissedebilirsiniz.

5 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevrenizle, komşu ve kardeşlerinizle ilişkilerinizde biraz daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Aklınızı oldukça karıştırabilecek durumlar içinde olabilirsiniz. Aşk ve para da yanılsama ve aldanmalara açık bir gün olabilir.

5 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçen hafta enerjiniz bir yoyo gibi bir yukarı bir aşağı gitti geldi. Biraz dinlenip enerjinizi toplamaya ihtiyacınız var. Kendinizle sessiz bir zaman geçirin, çayınızı koyun, sırtınızı yastığınıza yaslayın. Biraz rahatlayın.

5 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizin tıkır tıkır çalıştığı bir gündesiniz. İkili ilişkilerin size yaşattığı dönüşüm enerjisi aslında paha biçilmez.Korkunun aslında zihninizdeki düşüncelerin bir iz düşümü olduğunu anladığınızdan beri ipleri elinizde tutmayı başarıyorsunuz. Hayatın gerçekliğini kabullenmek size karizmatik bir güç yüklüyor. Ya da bu tarz karizması yüksek kimselerin desteğini arkanıza alırsınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

5 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burcu ani dürtüler hissediyorsunuz. Bir an yeni bir şeye başlamak istiyor, hareket etmek istiyor, sonra hızlıca vazgeçiyorsunuz. Düşünceleriniz duygularınız sık sık değişiyor. İlişkinizin yıkılmasını istemiyorsanız iletişim konusunda biraz daha dikkatli olmalısınız. Maymun iştahlı olmayın. Elinizdeki fırsatları mutlaka değerlendirin.

5 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; günü rutin işlerini hallederek, prosedür gerektiren işlerini bitirerek veya başvurular yaparak geçirebilirsin. Görüşmelerin, toplantıların ve seyahatlerin daha fazla kazanç elde etmeni sağlayacak gelişmelere yol açabilir. Haraketli ve enerjik yapın, genel sağlığın açısından 'bana bir şey olmaz dedirtse de' rutin tedavilerini aksatmamalısın.

5 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 36' 43" R
Ay
Yay
16° 55' 37"
Merkür
Koç
16° 07' 24"
Venüs
Koç
27° 25' 54"
Mars
Balık
27° 29' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 16' 59"
Satürn
Balık
16° 18' 57"
Uranüs
Boğa
22° 10' 57"
Neptün
Balık
28° 49' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 40"
Lilith
Başak
23° 00' 59"
True Node
Koç
15° 29' 03"
Son Güncelleme : 27/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>