Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatlara hazır ol! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 100%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Etrafınızdaki insanlar bugün biraz gergin olabilir. Günün enerjisi insanların ruh hallerini yoğunlaştırabilir. Patronunuzdan zam istemeniz veya yöneticinize şikayette bulunmanız için en uygun zaman muhtemelen bugün değil. İş arkadaşlarınız meşgul ve endişeli görünebilir. Mükemmel pazarlama stratejinizi önermek için daha iyi bir gün bekleyin. Bu şirketin moralini nasıl arttıracağınıza dair düşünceleri kendinize saklayın, çünkü bugün insanlar daha az yenilikçi olabilir.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Duygusal olarak, kendini iyi hissediyor olabilirsin, ancak ne yazık ki çevrendekiler pek de mutlu hissetmiyor. İçgüdüsel olarak,insanlar için işleri kolaylaştırmak ve onlara destek olmak isteyebilirsin. Fakat insanların kendi başlarının çaresine bakmalarını öğrenmeleri gerektiğini unutma. Eğer kötü hissediyorlarsa bırak kötü hissetsinler. Bugünü kendinle baş başa geçirmen en iyisi olacaktır.Bugün sanatsal ilham düzeyiniz çok yüksek. Rüyalar ya da meditasyon, sizin için bazı ruhsal kavrayışlar ve keşifler getirmiş olabilir - ve hayaliniz ya da meditatif durumunuzdan çıktıktan sonra onları hemen unutmuş olabilirsiniz. Bu sizin için çok sinir bozucu olabilir! Sadece kaçakları hatırlasanız bile onları yazmayı deneyin. Bu onları tekrar hatırlamanızda yardımcı olacaktır. Yine de onları kaydetmek isteyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün arkadaşlarınız için iyi bir ağabey ya da akıl hocası olabilir, kendinizi danışman rolünde bulabilirsiniz. Değer verdiğiniz biri kumar oynamak, içki içmek, eğlencenin dozunu kaçırmak gibi bir konuda fazla ileri gidebilir. Onları bir kenara çekip biraz akıl vermelisiniz, zira bu durum bir süredir devam ediyor olabilir. Belki de arkadaşınız bu eğilimlerini şimdiye kadar gizlemiştir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, tüm gün Akrep burcunda hareket ediyor. Saat 13:58 olduğunda da boşluğa giriyor. Merkür'ün Güneş'in kalbinde olduğu 04:40 itibariyle dileklerinizi çok içten dileyin, gerçek olabilir. Özellikle eğitim hayatınızdaki hayalleriniz gerçek olabilir. Kardeşlerinize dair umut ettikleriniz de gerçekleşebilir. Akşam gerçekleşen Venüs-Neptün karşıtlığı nedeniyle gönül ilişkinize dair umutsuzluğa düştüğünüz anlar yaşayabilirsiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fırsatlara hazır ol!Ay, öğle saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Oldukça hareketli geçecek bir güne hazır mısın? Hızla birden fazla işi halledeceksin. Özel sektörde çalışıyorsan prim haberleri duyabilirsin. Kendi işini yapıyorsan, finansal sıkıntılar banka kredilerine başvurmana neden olabilir. Önüne farklı fırsatların çıkması söz konusu. Çalışma azminin önüne kimsenin geçmesini istemiyorsun. Bugün süregelen ilişkileri toparlamak için ayrı bir çaba sarf edebilirsin. Arası açık olan iki arkadaşını barıştırmak için elinden geleni yapıyorsun.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizden göreceğiniz ilgiyle kendinizi özel ve mutlu hissedebilirsiniz. Sosyal çevrenizle de hoş paylaşımlar içinde olmanız, bugün size güç ve enerji verebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanmak istediğiniz işlere yönlenebilirsiniz. Düşüncelerde ısrarcılık söz konusu olabilir. Kendinizi ifade etmek isterken, karşınızdakini zorlayabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Duygusal yönden yıpranmalar olabilir. Kendi iç sesinizi dinlemelisiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün öğlen saatlerine kadarki sürecinde duygularınızı tazeleyecek güzel haberler alabilirsiniz. Özellikle manevi konularda girişimleriniz sonuç verebilir.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

4 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz haftayerinizdeki bir mesele tansiyonu iyice arttırdı. Bugün bunun yansımalarını görebilirsiniz. Çok üstünüze gelen biri olursa sınırınızı çizin. Sizin de hakkınızı savunmaya hakkınız var.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda öğlenden sonra boşlukta kalan Ay, duygusal krizleri yönetmenize neden olacak.Özellikle size yakın iki kadın arasında kalabilirsiniz. Ya da alacağınız duygusal kararlarda ikilemler yaşayabilirsiniz. En iyisi duyguyla mantığı ayrı ayrı değerlendirerek hayatınıza yön verin. Yaşamınızdaki köklü değişime direnmek yerine ayak uydurmak sizin için en doğrusu olacaktır.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal davranışlarda bulunabilir, olayları gereğinden fazla büyütebilirsiniz. Fakat, sorunların fazla olmadığı bir dönemde bulunduğunuz için gerilim duymayacaksınız. Sakin ve keyifli bir gün geçireceksiniz.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yengeç burçları için zorlu bir gün olabilir. Duygusal anlamda zayıfsınız. Kolayca moraliniz bozulabilir. Kısa soluklu ama hızlı projeler size iyi gelirler sağlayacaktır. Yine değişiklikleri, pozisyon değişiklikleri maddi anlamda yararınıza olacaktır. Alacaklarınızı tahsil edebileceğiniz bir gün.

4 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; bugün duyguların ve mantığın arasında kalabilir, duygularının ön plana çıktığını hissedebilirsin. Fakat var olan ya da yeni başlayacak olan ilişkin için temkinli olmalı yanlış kararlar almamak ve bir yanılgıya düşmemek için dikkat etmelisin. Tez canlılıkla vereceğin sözlerin üzerinden birkaç kez geçmen, yanılma payını azaltacaktır.

4 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 45' 13" R
Ay
Yay
18° 48' 33"
Merkür
Koç
16° 08' 48"
Venüs
Koç
27° 36' 41"
Mars
Balık
27° 36' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 01"
Satürn
Balık
16° 19' 45"
Uranüs
Boğa
22° 11' 26"
Neptün
Balık
28° 49' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 10"
Lilith
Başak
23° 01' 58"
True Node
Koç
15° 28' 33"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>