Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sorumlulukların üstesinden geliyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bu, sizin için özel birine ona ne kadar önem verdiğinizi göstermeniz için iyi bir gün. Tutku ve sevgi duygularınızı artıran güçlü bir gezegen enerjisi var. Sevgilinizle romantik bir akşam yemeği planlayabilirsiniz. Güzel bir şarap ve yemekle samimi bir sohbet edin. İçten bir şekilde cesurca konuştuğunuz zaman aranızda daha güçlü bir bağ kurabilirsiniz. Utangaçlığınızın arkasına sığınmayın! Bugün romantik bir aptal olun.

Bugünarkadaşlarınızla yakınlık kurmak için iyi bir gün olabilir. Bazen kendi işinizi yapmakla o kadar meşgul oluyorsunuz ki, sosyalleşmek için zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Ancak bugün bir işbirliği ruhu havada geziniyor olacak. Bundan yararlanın ve bir meslektaşınızı öğle yemeğine davet edin. Veya personeliniz için güzel bir restoranda yer ayırıp onları şımartın. Güne daha insani bir dokunuş yaparsanız zevk alacaksınız.

Bugün özellikle yaratıcı ve sanatsal hissedebilirsiniz. Yaratıcı becerilerinizi kullanarak biraz para kazanma fırsat yakalayabilirsiniz bu sizi heyecanlandırabilir. Bugün ne yapmaya karar verirseniz verin, hızlıca ve güzel bir şekilde yapabilirsiniz ve etrafınızdakiler de mutlu olacak gibi görünüyor. Eğer bir kredi başvurusu yapmanız gerekiyorsa, o gün bugün. Fakat, biraz gecikme yaşayabilirsiniz.

Düşüncelerini organize etmenin kısmen daha kolay olacağı bir gün ve dikkat dağınıklığından kaçınmayı başaracaksın. Tüm ilgin hedefine dönük. İstediğin alanda ilerleme kaydedebilmek adına bu enerjiden faydalan. Kendini doğrudan ulaşmak istediğin şeye verirsen pozitif sonuçlar elde edeceksin. Enerjinin ve isteklerinin insanlar tarafından emilmesine izin verme. Sadece önündeki yola ve amacına konsantre ol.Bugün gezegenlerin mevcut konumu sizi özerklik konusuna odaklanmaya çağırıyor. Daha fazla sorumluluk almanın, kıymetli fikirlerinizi paylaşmanın, hakkınız olan şeyleri almanın zamanı geldi. Kendinizi başkalarının gözünde olduğunuz yere koymazsanız daha agresif insanlar yerinizi alabilir. Hayatınızda her zaman uğruna savaşacağınız biri olmayacağını da aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu anda manevi konular kafa yoruyor olabilirsiniz. Belki dini bir kuruma hizmet etseniz bu siz ilham kaynağı olacak. Ya da bazı derin düşünceleri ateşleyen bir şeyler yapıyor olabilirsiniz. Bir aile üyesiyle aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeyi bile düşünmüş olabilirsiniz. Bugün, bazı şeyleri aydınlığa kavuşturmak ve zorlu kişisel bir durumu iyileştirmek için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gereken bir gün.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah Venüs ve Plüton arasındaki pozitif açıyla beraber enerjiniz yüksek uyanıyorsunuz. Eşinizle, sevgilinizle tutku dolu bir güne başlangıç yapabilirsiniz. İkinizde sevginizi belli etmekten çekinmemelisiniz. Saat 13:37'de Ay, Oğlak burcuna geçiyor. İlişkinizde ciddiyete giden adımlar atabilirsiniz. Ortaklıkla kurduğunuz işiniz varsa maddi getirisi güzel olan projelerle karşılaşabilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların üstesinden geliyorsun!Alışkanlıklarını bozmak istemesen de üstlerinin alacağı bazı kararlar değişimi göze almana neden olabilir. Ertelediğin sorumluluklarını bugün kolayca halledebilirsin. Geleceğe yönelik ciddi adımlar atmaktan korkmayacaksın. Ara ara nükseden aşırı kaderci yaklaşımını bir kenara bırakıp kendi adına bir şeyler yapman seni mutlu edecek. Özgüveninin sana kendini iyi hissettireceği bugün de özellikle yakınlarının dikkatinden kaçmayacak. Yakın bir arkadaşının evliliğine dair duyacakların karşısında şaşkına dönebilirsin. İlişkin varsa, yakın arkadaşlarınızla bir araya gelerek eğlenceli bir akşam geçirebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşleriniz ile ilgili bir mail ya da bir mesaj sizi şaşırtabilir. Rekabetin getirdiği zor durumlar karşısında dikkatli ve sabırlı olmalısınız.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa konular, eşinizle ilgili işler üzerinde daha fazla durmanız gerekebilir. Karşı düşüncelere daha açık olmaya bakmalısınız.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki bir şeyleri dengelemekte karar kılabilirsiniz. Kendinizi iyi ifade edebilir bunun sonucunda küskünlükleri giderebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özellikle yol, yolculuklar konusunda biraz daha tedbirli davranmak gerekebilir, sözgelimi çanta veya bavul hazırlıyorsanız, eşya unutmamaya, dalgınlıklara dikkat etmelisiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklıklar zor olabilir ve şu anda birlikte çalışmak zorunda olduğunuz biriyle biraz gerginlik hissediyorsunuz. Geçmiş problemler yeniden ortaya çıkıyor ve affetmek ve unutmak size zor geliyor. Sakinleşmek için biraz zamana ihtiyacınız olabilir, bu yüzden bu ortak görevi erteleyebilirsiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeşler, seyahatler, ticaret hayatınız, yazın becerilerinizin gündeme geleceği bir gün. İnternette etkili paylaşımlarda bulunabilirsiniz.Yazarlık kabiliyetinizi keşfedebilirsiniz. Kurslara, online eğitimlere kayıt yaptırabilirsiniz. Risk almadan yapacağınız konuşmaları tekrar süzgeçten geçirin. Karşınızdakiler her lafınızdan bir mana çıkarmaya çalışıp duygusal anlamda etkilenmeye açık olurlar.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanız bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her istediğinizi yapabilecek gücünüz var. Günlük hayattaki ufak tefek konulara fazla kafanızı takıyor, bazen küçük sorunları büyük meseleler haline getiriyorsunuz. Ailenizi büyütebilir, evinizle ilgili güzel değişiklikler yapabilirsiniz. İlişkinizin, evliliklerin gücünü hissedeceksiniz.

7 Eylül 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yengeç; sabah saatlerinde yarım kalmış işleri bitirebilir, ihmal ettiğin sevdiklerini ziyaret edebilirsin. Huzurlu bir ortamın hakim olacağı bir gün geçirmek için daha empatik hareket edebilirsin.  Bakış açını yenilemeni veya kabullenmeni sağlayacak kişilerle bir araya gelmen, olası zorlukların üstesinden gelmeni sağlayabilir.

7 Eylül 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 59" R
Ay
Yay
18° 05' 30"
Merkür
Koç
16° 08' 15"
Venüs
Koç
27° 32' 35"
Mars
Balık
27° 33' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 15"
Satürn
Balık
16° 19' 26"
Uranüs
Boğa
22° 11' 15"
Neptün
Balık
28° 49' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 29' 59"
Lilith
Başak
23° 01' 35"
True Node
Koç
15° 28' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>