Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşüncelerin Değişimde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2021, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün kişisel yaşamınızda bir iyileşme hissi duyacaksınız. Gezegensel enerjiler, iyimserlik hissini artıracak ve her şeyin mümkün olduğuna inanmanıza yardımcı olacak. Biriyle ilişkinizi bitirdiyseniz, bugün bu ilişkiyi toparlamanın bir yolunu bulabilirsiniz. Eğer zaten bir ilişki içerisindeyseniz, bu kişiye daha güçlü bir şekilde bağlanacaksınız. Kalbinizi açın.

Gerilim bugün her yöne doğru yayılıyor olabilir. Herkes size karşı kurulan büyük bir komplonun parçası gibi görünebilir. Paranoyak olmayın. Büyük olasılıkla, bu senaryo konunun gerçeğinden uzak. Değişimi ve yeniden yapılanmayı benimsemeye çalışın ve bu yapılanmayı düşmanınız olarak görmeyin. Eski moda şeyleri yapmak, başarıya doğru önemli bir ilerlemenin yolu olabilir.

Çevrenizden bir arkadaş ve bir grup üyesi sizi mükemmel bir haberi vermek için arayabilir. Bu haber sizin uzun süredir duymayı beklediğiniz bir haber olabilir. İş ve para konularını ilgilendirebilir fakat aynı zamanda sanatsal projelerle ilgili de bir proje gibi görünüyor. Kesinlikle dışarı çıkıp bunu kutlamalısınız. Ancak, sizinle beraber dışarı çıkmak isteyecek birini bulamayabilirsiniz. Yine de, gecenin keyfini çıkaracaksınız.

Kendi dünyan içinde bir öncü ol. Cesur ve yürekli bir şekilde bu dünya içerisinde bir maceraya atıl. Hislerin tutuştu ve gitmeye hazırsın! İçgüdülerin ise yeni bir mücadeleye hazır. Eğer seni bir şeylerin yavaşlattığını fark edersen, bunun büyük ihtimalle senin kendi rasyonel düşüncen olduğunu hatırla. Öz koruma mekanizman, tam heyecanlı kısım başlarken çalışabilir. Fakat dengeyi doğru tutturmayı hedeflemelisin.Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bütün gün çocukluk anıların üzerine düşüneceksin. Bu anılar senin küçük bir çocuk olarak yaşadığın eve kadar götürecek. Çok fazla anı su üstüne çıkacak. Muhtemelen bu durumu fırsata dönüştürüp üzerine yazmak isteyeceksin.

12 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde ilişkileriniz veya kariyerinizle ilgili iyileştirme veya geliştirme kaygısı, çabası içine girebilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda zamanla gelişen durumlar içerisindesiniz, endişeye kapılmadan emek vermeye devam edin.

12 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, rutin işlerinin gecikmesine neden olacak aksilikler yaşayabilir, günü toparlamakta zorlanabilirsin. Fark edilen eksiklikler mesai olarak sana dönebilir. Evli bir Yengeç burcuysan, eşinle baş başa romantik bir gece geçirmek isteyebilirsin. Arkadaşlık ilişkilerinde hırs konusunda tartışmaya giren kişilerin tutum ve davranışları, onlara karşı düşüncelerini iyiden iyiye değiştirebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata farklı bir pencereden baktığınızı düşünmeniz sizi diğer insanlardan daha farklı düşünce yapısında olduğunuza ikna edebilir. İçinizdeki sorgulamaları abartmadan yaşam felsefenize odaklanmalısınız. İçinden çıkamadığınız durumlarınız varsa sevdikleriniz telefonun diğer ucunda sizi desteklemek için bekliyor olacaktır.

12 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Evle ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Gün içinde bu durum sizin yorulmanıza neden olabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge de kalmanızı sağlayacak uğraşlara yönelmek size iyi gelecektir.

12 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi oldukça verimli hissedebilirsiniz. Yüksek enerjiniz beraberinde öğrenme hatta öğretme isteğini getirebilir.

12 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik şeylere hazır olun! Geçmişinizden çok eskilerden birisi birdenbire tekrar sahneye girebilir; hatta belki kapınıza kadar bile gelebilir. Her ne kadar bu kişiyi gördüğünüze memnun olacak da olsanız onu gördüğünüzde buz kesilebilirsiniz! Evde de beklenmedik gelişmeler - muhtemelen hane üyelerinden birisinin başına konan bir talih kuşu - bir anda bir kutlama yapılmasına neden olabilir. Her türlü şeye açık olun ve gününüzden keyin alın!

12 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabırsızlığınız, sizi bir şeyleri düzeltmeye motive ediyorsa, lehinize çalışabilir. Eski bir projeyi canlandırmak veya hayatınızın bazı alanlarını yeniden düzenlemek konusundaki girişimleriniz başarıyla sonuçlanacaktır. Hayattan beklentileriniz ve istekleriniz için somut adımlar atarsanız, devamının geleceğinden emin olabilirsiniz.

12 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, kişiliğinizi ön plana çıkarmaktan korkmamalısınız.. Başkaları için zor bir kişilik sergiliyorsunuz. .

12 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor.

12 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi huzursuz eden her ne varsa ondan uzak durmaya çalışın. Kendinizi net olarak ifade etmeniz gereken bir gün. Aksilikler söz konusu olsa da üstesinden gelebileceksiniz. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmayın. Kontrolü elinizde bulundurmanız gerekiyor.

12 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız durgun bir devreden geçiyor. Bazen duygusallığınızı aşırı hale getirip bunalım gibi yaşıyorsunuz. İnsanlara karşı önyargılı davranmak yerine daha sevgi dolu adımlarla yaklaşmayı deneyin. Sabırlı ve sakin davranışlarınızilişkilerinizde de saygı uyandıracak. Maddi sıkışıklığınızı gidermek için elinizden geleni yapıyorsunuz, biraz şansa ihtiyacınız var. Hayatın gerginliği sağlığınızı etkiliyor. Bazı belirtileri küçük de olsalar ciddiye almalı, kendinizi göstermelisiniz

12 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 15' 23" R
Ay
İkizler
06° 06' 30" R
Merkür
Koç
23° 04' 13"
Venüs
Boğa
12° 13' 20"
Mars
Koç
06° 43' 51"
Jüpiter
Boğa
26° 05' 39"
Satürn
Balık
17° 19' 54"
Uranüs
Boğa
22° 52' 20"
Neptün
Balık
29° 10' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
21° 09' 39"
Lilith
Başak
24° 20' 53"
True Node
Koç
15° 15' 38"
Son Güncelleme : 09/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>