Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Etkini Hissettiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Yıldız gibi parlamayı seviyorsunuz ve bugün dikkatleri üzerinize toplamak zorunda hissedebilirsiniz. Yine de, dikkatli olun çünkü gezegensel enerjiler insanlarda beklenmedik ruh hali dalgalanmalarına neden oluyor. Bugün dikkat çekmek istemeyebilirsiniz çünkü insanlar eleştirel bir ruh halinde olabilir. Alkış toplamanın daha kolay olacağı günü bekleyin. Bugün küçük tartışmalara girmemek en iyisi.

Kendinizi daha fazla tüketmeye çalışmayın, sahip olduklarınıza odaklanın. İçinizde yankılanan seslerle işbirliği yapın. İçgüdüsel olarak neyin işe yarayıp neyin işe yaramadığını biliyorsunuz. Anlamsız meselelerle zamanınızı boşa harcamayın ve önceliklerine odaklanın. Bugün duygularınızda ne denli dengeli ve istikrarlı olursanız, uzun vadede hayatınıza daha fazla refah katarsınız.

İş ortamınızdan olması muhtemel ve gördüğünüze çok mutlu olacağınız ve bir kadın arkadaşınız bugün evinize gelebilir. Bu kişi beraber yaratıcı bir girişimin içinde olduğunuz biri olabilir. Oldukça pozitif gözüken maddi konuları tartışabilirsiniz. Neticede, bunun çok önemli ve verimli bir buluşma olacağı kesin. İş konularını konuştuktan sonra, biraz eğlenebilirsiniz. İyi eğlenceler!

Maceraperest ruhun heybetli; fakat içinde bulunduğumuz günler, yaptığın her eylemin gerekçesinin sana sorulduğu günler. İnsanlar seni ve yaşam biçimini kıskanıyor da olabilir; o yüzden yaptığın her şeyde hata aramaya çalışıyor olabilirler. Sakın aldığın tepkiler sebebiyle yaptıklarının yanlış ya da kötü olduğunu düşünme.Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı yöne çekiliyormuş gibi hissedebilirsin. Sen kibar bir insansın ve başkalarıyla zıtlaşmaktan hoşlanmıyorsun. Fakat şu anda değişim isteyen şeyler yaşanıyor gibi. Senin sahip olduğun bakış açısını anlayamayan bir sevgilin veya yakın arkadaşın olabilir. Düşüncelerini açık açık ifade et ve yaşadığın kaygıların tarafsızca bir listesini yap. Utangaç tarafın seni konuşmamaya itiyorsa da, ağzını açtığında kendini çok daha iyi hissedeceksin!

13 Ekim 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerliyor. Gün içinde ilişkileriniz veya kariyerinizle ilgili iyileştirme veya geliştirme kaygısı, çabası içine girebilirsiniz. Ebeveynlerinizin sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda zamanla gelişen durumlar içerisindesiniz, endişeye kapılmadan emek vermeye devam edin.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni ve farklı fikirler ile çevrendeki kişileri etkilemeyi başarıyorsun. Uzun süredir çalışmayan bir Yengeç burcuysan, kendi işini kurmak isteyeceksin. Bir süredir dalgalı şekilde devam eden duygusal hayatın bugünden itibaren, sakinleşmeye başlayacak. Geçmişte kalp kırıklıkları ile bitirdiğin bir arkadaşlığın varsa, beklemediğin bir anda telefonun çalabilir. Sağlığın ile ilgili konularda daha yapıcı kararlar alıyorsun.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız korkular sosyal hayatınızı olumsuz yönde etkiliyor olabilir. Zaman zaman başınıza hep olumsuz şeyler gelecek gibi hissediyor olabilirsiniz. Korkularınızı bir kenara bırakıp, hareket etmeye başladığınızda olanlar sizi de son derece şaşırtacaktır.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Denge ve uyum içinde kalmaya özen gösterin. Ortaklı işlerden kaynaklı sıkıntılar yaşanabilir. Korktuğunuz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Gün içinde yaşanan toplumsal olaylar zorlayıcı bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün küslükleri bitirmek ve yanlış anlaşılmaları düzeltmek için de oldukça uygun. İletişim odaklı bir gün içerisinde olabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün fazla sahiplenici olmamanız son derece önem taşıyor; özellikle de diğer insanlar söz konusu olduğunda. Etrafınızdaki insanlarla oldukça önemli ilişkileriniz var ve göreceksiniz ki bu dostlukları koruyabilmenin en iyi yolu, o insanların hayatlarını nasıl isterse o şekilde yaşamasına izin vermektir. İnsanların size ait olduğu gibi bir yanlış bir izlenime kapılmayın; zira değiller.

13 Ekim 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi temizlik ve düzen işlerine fazla kaptırmış bir şekilde bulabilirsiniz. Çevrenizin hali zihninizi etkilese se gerçek bir rahatlama için oturup kafanızdakileri bir düşünmeniz gerekecek. Aile içinde yükselen gerilim, tatlı dil sayesinde sönecek. Partnerinizin ihtiyaçları üzerine biraz kafa yormanız gerekebilir.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı rahat bir şekilde kullanmak isteyeceksiniz. Yaratıcılık konusunda farklılığınızı çevrenize doğallığınızla hissettirebileceksiniz. İlginç konuşmaların yaşanacağı dost ve aile toplantıları sizi bekliyor.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizi oluşturan insanlarla aranızdaki iletişim dikkat çekici olmaya başlıyor. Düşündüklerinizi uygulama konusunda daha sabırlı olmalısınız. Rahat hareket etmek için biraz daha zamana ihtiyacınız var. Hata yapmadığınız sürece her türlü olumsuzluğun da üstesinden gelebilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yeni bir aşka hazır hissediyorsunuz. Geçmişle bağınızı koparma isteğiniz gerçekleşiyor. Çok yakında yeni bir ilişkinin kapıları aralanabilir. Sizin için sürprizlerle dolu bir gelişme var. Meslek yaşantınızda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Solunum yolları problemleri yaşayabilirsiniz.

13 Ekim 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 35' 56" R
Ay
İkizler
11° 05' 17" R
Merkür
Koç
23° 24' 31"
Venüs
Boğa
12° 39' 30"
Mars
Koç
07° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
26° 10' 40"
Satürn
Balık
17° 21' 33"
Uranüs
Boğa
22° 53' 34"
Neptün
Balık
29° 10' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
21° 10' 48"
Lilith
Başak
24° 23' 15"
True Node
Koç
15° 13' 49"
Son Güncelleme : 09/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>