Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duyguların bağımsız yaşanmasına alışmanız gerekiyor. İlişkinizi kuralcılığınızla biraz zorluyor gibisiniz. Aşkı, birtakım zorunluluklarla sınırlamanız partnerinizden kadar sizi de yoruyor.

İş güvenliğinizle alakalı endişelerinizi, konumunuz ve üstlendiğiniz sorumluluklarla çeliştirmemeye çalışacaksınız. Bağımsız kişiliğinizin sorun yarattığı yolundaki endişeleriniz, doğru bir tespite benzemiyor.

Sürpriz bir yerden gelecek bir ortaklık önerisiyle ilgileneceksiniz. Bu sizi büyük para hesapları içine sokabilir. Para konularında tam egemenlik istiyorsunuz, bunu dengelemelisiniz.

Zaaflı biri olduğunuzu düşünen bir çalışma arkadaşınız, bugünlerde sizi güç duruma düşürmenin yollarını arayabilir. Size yönelik yanlış yargıların çoğu, eksik tanıma kaynaklı. Kendinizi daha yeterli anlatmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir geçimsizlik meselesi bugünlerde sizin en büyük sorununuz haline gelebilir. Bu konuda mesafeli yaklaşımlar gerekiyor. İleriye ertelediğiniz bazı görüşmeler, ivedilik gerektirecek. Kendi sorunlarınızı unutmak için başkalarının sorunlarıyla ilgilenme telaşı içindesiniz. Öncelikle kendi sorunlarınızdaki abartıları görmeniz yararlı olacak.

13 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 13 Temmuz saat 06:01 burcunuzda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, önünüzdeki bir yıla yayılan ve yavaş yavaş hayatınızda yerli yerine oturan bir gelişim yoludur. Bundan ilişkiniz veya ilişkiyle alakalı kararlarınız da nasiplenecektir. Onun için yorumunuzdaki olasılıkları geniş bir sürece yayarak bakınız. Öncelikle kişiliğinizde meydana gelecek olumlu yöndeki değişimler, gelişmeler hayata bakışınızı, ideallerinizi, yaşam görüşünüzü, hedeflerinizi yeniden şekillendirmede etkili olacak. Bu etkilenme, kendinize ait kararları verirken geçmişe göre farklılık taşıyabilir. Eskiden hassastınız, belki de sürekli endişeliydiniz. Şimdi ne yaptığınızı bilecek, eğer bir arzunuz, isteğiniz varsa, bunun elde etmek için mücadele edeceksiniz. Doğal olarak bu güven artışı, işinize, ilişkinize yansıyacak. Daha doğru tercihlerin yapılmasını veya mevcut durumun gerçekçi görülmesini sağlayacak. Sorun varsa, çözüm aranacak. Mutluluk varsa, sürekli kılınacak. Evlilik, boşanma veya uzun süredir devam eden ilişkide sorumluluk, güven olguları öne çıkacak. Her şeyden önce siz kendiniz için neyi doğru neyin yanlış olduğunu bileceksiniz. Bu Tutulmada dikkat edilecek nokta, finansal anlamda önünüzü görmediğiniz işlere kalkışmamanız, paranızın değerini bilmeniz ve olur olmaz işlere zaman ve para harcamamanızdır. Canı gönülden sevgilerimle,

13 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

En yakın dostunun düşüncesizliği seni kızdırıyor olabilir. Peşin hükümlü davranmamalısın.

13 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi konularla ilgili bugün önemli bir konuşma yapılabilir ve sizin fikriniz onay görmeyebilir. Duygusal olarak yaşadığınız kızgınlığı başka kimselere yansıtma eğiliminde davranabilirsiniz. Özel hayatta ise partnerinizle ilgili önemli kararlar vermeniz gereken durumlar yaşayacağınız gözükmekte.

13 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Duygularınızda inişlerin ve çıkışların olması mümkün olur. Aileniz ve aile bireylerinizle ilgili konularla ilgilenebilir, elinizden gelenin en iyisini yapmak için çaba gösterirsiniz. Eviniz sizin için güvenli alanınızdır. Kendinizi evinizde çok huzurlu hissedersiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kuruntulardan uzak durmalısınız. Daha gerçekçi beklentiler içine girmeli, olabilecek istekler içinde bulunmalısınız. Böylece başarılı olabilirsiniz. Bazı olaylardan etkilenebilirsiniz. Ancak, çok da üzerinde durmayacaksınız.

13 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda yeni aya doğru ilerlerken yeni başlangıçlara adım atmak üzere kendinizi hazırlama niyetinde olabilirsiniz. Yapacaklarınızı düşünüp gözden geçirmek için uygun bir gün.

13 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizin burcunuzda oluşan Parçalı Güneş Tutulması hayatınızda, fiziki görüntünüzde önemli değişimleri, beklenmedik ve ani olayları karşınıza getirebilir. Hayatınızda önemli adımlar oluşabilir, bu adımlar özel hayatınızdaki güç çekişmelerini de içerebilir. Alacağınız kararları ortağınız veya partnerinize kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz. Önemli kararlar alacak ve bu tutulmayı doğru kullanırsanız yıldızınızı parlatacaksınız.

13 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Bu tutulma ile birlikte ilişkilerinizin size ne gibi duygu yükü kattığını düşünebilirsiniz. Partnerinizin üzerinizde baskı kurmak istediğini fark etseniz de ailevi değerleri korumak adına sağduyuyu elden bırakmamalısınız.

13 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 29" R
Ay
Yay
09° 37' 27"
Merkür
Koç
16° 02' 60"
Venüs
Koç
26° 43' 48"
Mars
Balık
27° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 03"
Satürn
Balık
16° 15' 49"
Uranüs
Boğa
22° 09' 01"
Neptün
Balık
28° 48' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 43"
Lilith
Başak
22° 57' 12"
True Node
Koç
15° 30' 59"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>