Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzde gözlenen niyetsizlik ve küskünlük, bu akşam tanıştırılacağınız kişi tarafından yok edilebilir. Önce karamsarlığınızı atmalı ve bu akşamki tanışmaya umut yüklü biri olarak gitmelisiniz.

Tatminsizliğiniz işinizin türüyle ilgili. Bu yüzden ilişkileri çokça sorgulamanız anlam taşımıyor. Hem maddi hem mesleki açıdan bir sıkışmışlık içinde görünüyorsunuz.

Kendinize yönelik harcamalarınız şu günlerde biraz aşırı. Alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak, bazı açıklarınızı kapatacak, geçici de olsa biraz rahatlayacaksınız.

Bazı ilişkilerinizde ne kadar güvenilir biri olduğunuzu yeterince anlatamamış görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yerinde inceleyip bilgilenmek istediğiniz konular var. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 17:59 olana kadar Ay-boşluk etkisindeyiz. Yeni bir aşk veya yenilik anlamındaki mevzular üzerinde çok dikkatli durmak gerekir. Çünkü atılacak bir adımın uzun ömürlü olması zordur. Aceleci karar verilmemeli, enine boyuna düşünülmelidir. İç huzursuzluğu, gerginlik, net bir karar verememe gibi durumlar boşluk etkisi altında mümkündür. Önceden başlanmış işlerin bitirilmesinde, bir mesele soru işaretleri uyandırıyorsa görmezden gelinmemesinde yarar vardır. Saat 17:59 burcunuz üzerinde ilerleyen Ay etkisinde, aileniz, varsa çocuklarınız, sevgiliniz, yuvanız gözbebeğiniz kadar kıymetlidir. Şefkatli yaklaşımlarınız, sevdiklerinizin ihtiyaçlarına olan duyarlılığınız size pozitif yönde geri yansır. Çevrenizdeki kişiler sizinle birlikte olmanın huzurunu duyarlar.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Çalışan bir Yengeç burcuysan, kendiniortamında dönen dedikoduların içinde bulacaksın. Uzak durmaya çalışsan da söylentilerin cazibesine kapılacaksın. Bazı bitişler yaşamış olabilirsin ve bunun etkisiyle kendini durgun hissediyor olabilirsin. Fakat unutma çevrendekiler bu hallerine alışık değil. Kafanı dağıtmak bugün için yapabileceğin en güzel şey. İş ya da okul çıkışı arkadaşlarınla bir yerlere gitmen seni keyiflendirecek. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, akşamüzeri tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Kilo problemi yaşıyorsan işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün itibariyle yaşamınıza yeni arkadaşlıklar dahil olabilir ve heyecanlı tanışmalar içinde yer alabilirsiniz. Daha önce hiç tanımadığınız bu kişilerle beraber olmak sizlere farklı deneyimler yaşatacaktır. Çalışma hayatınızda ise yeni verilen görevler sayesinde sorumluluğunuz artıyor.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda iletişiminizin yoğun olması olasıdır. Yaptığınız işlerinizde destek alacağınız kişilere ulaşmak için fırsatlar doğabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Zihinsel olarak yoğun bir gün geçirmeniz mümkün. Yakın çevrenizle bir araya gelebilir, farklı fikirleriniz anlatabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEYECANLI ve huzursuz olabilirsiniz fakat iyimserliğinizi koruyacak ve sabırlı davranacaksınız. Duygularınızı denetlemeyi başararak sevdiğiniz şeyleri...

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda ve bulunduğunuz ortamlarda yapacağınız görüşmelerden istediğiniz sonuçları kolaylıkla elde edebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, kalabalık ortamlarda bulunabileceğiniz bir enerji sözkonusu iken, aşk hayatı ve çocuklarla ilgili konularda problemler ile karşılaşabilirsiniz.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı gelişmeler tam beklediğiniz gibi olacak. Büyük bir enerjiyle yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Ancak, bu konuda tedbirli davranmalısınız. Yeni ortaklıklar veya yatırımlar yapmadan önce araştırma yapın.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuğunuzla ilişkilerde ve eğlence hayatınızda artık uyum, ahenk, barış, adaletli yaklaşım hüküm sürer. Komisyon işlerinden kazanç sağlarsınız. Çünkü bugün şans ve bolluk gezegeni Jüpiter yaşamınızdaki bu alanda düz hareketine başlayacak. Evi dekore etmek, güzelleştirmek, misafir ağırlamak için harekete geçin.

11 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak.

11 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 30' 04"
Ay
Akrep
16° 09' 54"
Merkür
Koç
26° 08' 06"
Venüs
Balık
20° 46' 51"
Mars
Balık
04° 26' 57"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 12"
Satürn
Balık
13° 13' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 51"
Neptün
Balık
27° 47' 01"
Plüton
Kova
01° 48' 55"
Chiron
Koç
18° 45' 16"
Lilith
Başak
19° 43' 21"
True Node
Koç
15° 35' 34"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>