Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor. Bugün ilişkinizi gözden geçireceğiniz ve elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün olabilir.

Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz. Bugünlerde disiplinli ve daha yoğun bir çalışma temposu içine girebilirsiniz.

Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak. Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz. Para idaresinde yakınlarınızla küçük bazı tartışmalar söz konusu.

Abartıya, duygusal aşırılıklara eğilimli görünüyorsunuz. Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün umudunuzu arttıracak hareketlenmeler söz konusu. Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde.

8 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:52 Ay-Mars görünümü, başkalarıyla ilişkimizde bizi rahatsız eden, baskılayan, zorlayan şartlardan kurtulma arzumuzu vurguluyor. Kimseye değil kendi gücümüze güvenmek, maddi-manevi açıdan güçlü olmak istiyoruz. Saat 13:40 Ay-Merkür görünümü, proje ve planlarımızı hem kazanç hem de güvenilirlik çerçevesinde gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Soru işaretleri ve belirsizlik içeren bir şeyin içinde yer almamalıyız. Saat 15:30 Ay-Jüpiter karşıtlığı, sahip olduğumuz ne varsa, bunu başkalarıyla paylaşmaya hazırız. Ancak diğerlerinden de bunu bekleriz. Huzur, güvence olguları ve maddi-manevi paylaşım bizim için önemlidir. Saat 17:42 Güneş-Neptün görünümü, hayata inançla, sevgiyle, ılımlı bir şekilde, hayalleriniz çerçevesinde bakmaktan yana olduğunuzu işaret ediyor. Kırılmak, üzülmek, pişman olmak istemiyorsunuz. Hayatta en kıymetli zenginlik, insanın sevdiğiyle huzur içinde yaşamasıdır diyeceksiniz. Saat 20:47 Ay-Neptün görünümü, refah bir yaşam sürmek, güven ve huzur içinde olmak isteğinizi yükseltir. Hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretilere ilgi duymanız mümkündür. Sezgileriniz güçlenir. Hedeflerinizi gerçekleştirmede güven duygunuz yerine gelir. Saat 21:01 Ay-Güneş görünümü, huzurlu bir şekilde gün geçirme arzumuzun işaretçisidir. Hedeflerinizi gerçekleştirmek istersiniz ve sevdiklerinizi önemsersiniz. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

8 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendi potansiyelinin farkına varacaksın. Özellikle yaratıcılık isteyen konularda farklı deneyimler kazanabilirsin. Resim ya da heykel türünden el becerisi gerektiren kurslara yazılabilirsin. Hayatını düzene sokmak için karşına çıkabilecek fırsatları değerlendirmek özgüvenini yerine getirecek. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı davranışlarını eleştirmen aranızda sorunların çıkmasına neden olabilir. Akşam saatlerine bir araya geleceğin yakın akrabalarınla ilginç diyaloglara girebilirsin.

8 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde ya da özel ilişkilerinizde finansal sorunlar yüzünden zor durumda kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızın sizden yardım talebinde bulunması üzerine ne yapacağınızı şaşırabilir ancak bir yandan da verme isteği içerisinde olabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir araya gelmek, gelecek yönünde düşünmek olumlu sonuçlar ve başlangıçlar getirebilir. Daha sosyal olabilirsiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü yakın çevrenizde olup biten ve sürekli enerjinizi düşüren olaylara takılıp kalmamanız için uyarıyor sizleri. Bu hayat sizin insanların size kattıkları olgunlaşmanızı sağlamalı fakat asla kendinizden ve yeteneklerinizden şüphe etmenize karamsarlığa kapılmanıza neden olmamalı. İşinizle ilgili konularda şartlarınızı yükseltebilecek her türlü fırsatla karşı karşıya olduğunuz bugünlerde elinizi çabuk tutmalı ve kararlılıkla ilerlemelisiniz. Evlilik hayatında problemler yaşayan Yengeç burçlarına tavsiyem yaşananları duygu ve mantık çerçevesinde değerlendirerek kararlar vermeniz yönünde olacaktır.

8 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Zaten kuvvetli olan his ve sezgilerinizin adeta aktığı bir gündesiniz. Merhametli, empatik ve vicdanlı yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz, başkalarına yol gösterebilir ve ilham verebilirsiniz. Kendinizi ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

8 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu Pazar hayatınıza dair güzel oluşumlar karşınıza gelirken dualarınızın, iyi niyet ve dileklerinizin kabul olduğunu görebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkileriniz size göz kırpacak ama gereksiz harcamalardan kendinizi uzak tutmalısınız.

8 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hislerinizin sesine kulak vereceğiniz bir güne uyanıyorsunuz. İkili ilişkilerde alacağınız kararlar zamanla yaşam düzeninizi değiştirmeye zemin hazırlar. Yurt dışı, yabancılar, akademik konular ve yabancılarla ilgili henüz netlik kazanamayan durumlar olabilir. Akışta kalmak en doğrusu olacaktır.

8 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

8 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 23' 29"
Ay
Akrep
14° 48' 19"
Merkür
Koç
26° 04' 36"
Venüs
Balık
20° 38' 37"
Mars
Balık
04° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 47"
Satürn
Balık
13° 12' 45"
Uranüs
Boğa
20° 37' 32"
Neptün
Balık
27° 46' 46"
Plüton
Kova
01° 48' 48"
Chiron
Koç
18° 44' 53"
Lilith
Başak
19° 42' 36"
True Node
Koç
15° 35' 30"
Son Güncelleme : 28/03/2024 17:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>