Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk için ideal kişisiniz. Ama istikrarlı ilişkilerde tam bir tehlikesiniz. Aşk ve siz inanılmaz bir kişilik benzeşmesi içindesiniz. Her şeye rağmen üzüntülere neden olmayacak kadar iradeniz var.

Çevrenizdekilerin sizin motivasyonunuza ihtiyacını da dikkate almalısınız. Uzun zamandır tartışılan konularda uzlaşma mümkün görünüyor. İşleri nasıl daha iyi bir hale getireceğinizi biliyorsunuz artık.

Bu konuda şansa çok ihtiyacınız var. Şansınız desteklemeden ayakta duramayacaksınız da denilebilir. Paranın hayata kayıtsız şartsız hakimiyetini kabullenmekte bu kadar da zorlanmamalısınız.

Duygu dünyanızda karmaşa var. Bir gün kar görmek için, koca kışı göğüslemeye hazırlanıyorsunuz. Yanlış adımlar, tam anlamıyla bile bile lades olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok ilgili olduğunuz uğraşların uzağındasınız. Ama bu konuda suçlayabileceğiniz kimse yok. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz, kendinizin inkarı anlamına gelmeyecek, aksine, bu yöntemin yeni fırsatlar yaratmada bir mihenk taşı olduğunu göreceksiniz. Doğal yeteneklerinizle buluşacağınız yer, mutlulukla da randevunuz olacak gibi görünüyor.

6 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 00:29 Ay-Mars görünüm etkisinde Cuma günümüz başlayacak. İşlerimizi hızlıca bitirmek kolay olmaz. Özellikle sağlığımızla ilgili durum ve parasal konular bizi düşündürür. Saat 01:38 Ay-Merkür görünümü, parasal meseleler, ailevi konular üzerinde düşünmenin simgesidir. Yakın çevrenizde bulunan kişiler özellikle mesleki ve toplumsal anlamdaki ilişkilerde sözel iletişim fazlasıyla ön planda olabilir. Saat 10:50 bir yandan değerlerini kollayan, sakin sessiz bir şekilde yaşayan, suya sabuna dokunmadan elindekileri korumaktan yana olan bireyin aslında bir hayli gergin olduğunu gösteriyor. Çünkü dış dünya tarafından baskı altına alınıyor, mesleki alanda cesur hareket etmesi gerekiyor, toplumsal anlamda öne çıkması lazım. Kişi bu iki farklı dürtü arasında doğal olarak gerilim yaşıyor. Burada dikkat edilmesi gereken husus, öncelikle kendinize güven duymak ve endişeli olmamak. Ancak hırsla, sırf atak olayım, cesur davranıp öne çıkayım diye de, yanlışa sürüklenmemek. Ne istediğinizi iyi bilirseniz hem sakince yol alırsınız hem de mesleki alanda doğru hedef tayininde bulunabilirsiniz. Saat 21:54 Ay-Pluto görünümü, toplumla ve ilişkinizle birebir alakalı konularda zorlandığınızı söylemek mümkün. Ancak sabırlı olmanız gerektiği için bir hayli öfke duyabilirsiniz. Konuşsam olmuyor, sussam gönlüm razı değil sözü sanki sizin için söylenmiş gibidir. İçinizden geçen güzellikler sizinle olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

6 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğin telefon görüşmesi heyecanlanmana sebep olabilir. İş seyahatin ertelenebilir.

6 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde zor da olsa bir işi başarıyor olmanızla birlikte yıldızınız parlıyor olacak. Kimsenin çok da başaramadığı bazı işleri başarı ile tamamlamanız yöneticileriniz tarafından sizlere aksettiriliyor olacak. Finansal konularda hızlı bir iyileşme ve güçlenme söz konusu.

6 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla ilgilenmek isteyebilir, kendinize hedefler koyabilir, yeni başlangıçlar yapmak için çaba sarf edebilirsiniz. Olumlu koşullar söz konusu. Hedefleriniz için başlangıç yapmış olmanız, rahatlamanızı sağlayacaktır. Evinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

6 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEKLERİNİZİ gerçekleştirmek için kuvvetli arzular duyabilir ve sabırsızlık hissedebilirsiniz. Alacağınız teklifler sizi heyecanlandıracak. Şanslı...

6 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedeflerinize, planlarınıza odaklı hareket edip organizasyon gerektiren işlere dalabilirsiniz. Ancak öğle sonrasında kontrolünüz dışı durumları göz önüne almanız gerekebilir. Duygularınızı dışa vururken dikkatli olmalısınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tanımadığınız veya az samimi olduğunuz insanların talepleri ve istekleri için uğraşacağınız bir gün yaşayacaksınız. Bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ederek adım atmalısınız.

6 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazanç ve harcamalarla ilgili aksilikleri zorlanarak halledebilirsiniz. Stres kaynaklı dolaşım sisteminize dikkat etmelisiniz. Yeniprojeleri üst üste gelip sizi bir anda çıkmaza sokabilir. Hepsini sırasıyla yönetebilecek potansiyele sahipsiniz. Bu konuda hiç endişe duymayın.

6 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

6 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 21' 19" R
Ay
Yay
13° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 05' 10"
Venüs
Koç
27° 06' 24"
Mars
Balık
27° 17' 15"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 19"
Satürn
Balık
16° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 10' 03"
Neptün
Balık
28° 48' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 46"
Lilith
Başak
22° 59' 14"
True Node
Koç
15° 29' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>