Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 10:09-15:50 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Adım atılan yeni işler pek yolunda gitmeyebilir. En iyi bildiğiniz işi yaparken bile zorlanabilirsiniz. Siz acele ettikçe sanki işler arapsaçına dönüyormuş gibidir. Bu yüzden de kendinizi tam anlamıyla huzurlu hissetmeniz zor olabilir. Zamanın geçmesini beklemekte, kendinizi sakinleştirmekte yarar var. Saat 15:50 Ay-Boğa burcunda ilerleyecek. Sakinlik, güvence, huzur ve kazançlı çıkma arzumuz yüksek olur. Yanlışlardan, karmaşık olandan, huzursuzluk verenden uzak durmak isteriz. Dostlarımızla ilişkimizde, hayata bakış açımızda sağlamlık ve güvenlik arzumuz ön plandadır. Kendimizden başkasına güven duymamız pek kolay olmayabilir. O yüzden temkinli davranabiliriz. Eğer emin olursak, o zaman yüreğimizin içine alır, sevgiyle onu sarmayabiliriz. Saat 19:45 Ay-Uranüs kavuşumu, ilerisi adına yeni hedefler belirlemenin işaretçisidir. Maddi güvence ve manevi değerlerimizi daha fazla önemseyeceğiz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz sakinleşme zamanı. Bir süredir yolunda gitmeyen konulara kafa yormak istemeyebilirsin.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal hayatınızda yeni bir yol çizmek ve partneriniz üzerinde hakimiyet kurmak istiyor olabilirsiniz. Ailevi ilişkilerde ise anne ve babanızla ilgili bazı duygusal yaşanmışlıklar sizleri tekrar geçmişe götürüp iç hesaplaşma yapmanızı gerektirebilir.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız olabilir. Olaylara yaklaşımınızda daha esnek davranın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HARCAMA yapmanız gereken şeylerde tutumlu, gereksiz harcamalarda ise bonkörsünüz. Dikkat edin, son pişmanlık fayda etmez.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, İletişim alanında geçmiş şartlanmalarınızı ve duygularınızı bir tarafa bırakarak, içinde bulunduğunuz anı değerlendirerek olaylara yaklaşmanız gerekmekte. Aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili iletişim kurabilmek için duygusal değil mantıklı yaklaşımlarda bulunmanızın faydalı olacağı bir gündesiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün göz önünde olacağınız, kalabalık yerleri tercih edeceksiniz. Sizden daha uzakta bulunan insanlara karşı yardımsever tavırlarınız ön planda olabilir. Özel alanlarınızda hayatı daha geniş ve rahat algılayabilir, duygusal olarak aşırı iyimser davranabilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda yönetici gezegeniniz Ay Boğa burcunda seyahat edecek. Bugün şefkat yerine güvenle ilgili temalar ön planda olacak.Duygularınızı arka plana atıp rasyonel düşüncelerle hareket etmelisiniz. Arkadaşlıklar alanınızda ruhsal bir gerginlik olabilir. Dostlarınızın arasında çözüm arayan kişi olarak kendinizi bulabilirsiniz.

7 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

7 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 06" R
Ay
Akrep
17° 21' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
24° 32' 50"
Mars
Balık
25° 41' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 27"
Satürn
Balık
16° 05' 58"
Uranüs
Boğa
22° 03' 01"
Neptün
Balık
28° 44' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 37"
Lilith
Başak
22° 45' 25"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>