Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dün yaşadığınız ayaküstü hoşluk, bugün sizde bir rahatsızlık yaratmış görünüyor. Bugün de bu hoşluğu yaşadığınız kişi tarafından aranmaktan duyduğunuz korku, heyecanınızın doruğu olabilir.

İş yaşamınızda karamsarlıktan vazgeçmelisiniz. Sizi bugünlerde, standardınızı çok yükseltebilecek teklifler bekliyor. Birkonusunda verdiğiniz bir kararı geri almak zorunda kalacaksınız.

Birtakım masraflarınız oluyor. Bunların bu zamanda çok gerekli olmadığı gibi eleştirilerden rahatsızlık duyuyorsunuz. Paranızı bağladığınız birkaç yerden umduğunuzu bulamayabilirsiniz.

Abartılı bilgilerle gergin saatler yaşayabilirsiniz. Gerçeği öğrenip sakinleşeceğiniz dakikaya kadar bir, iki ilişkinizde tehlike arz edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda sizi doğrudan ilgilendirmeyen üzüntülere karşı bağışıklı gibisiniz. Bencil biri olmadığınız bilenler, bir süredir böyle bir savunma geliştirdiğiniz düşüncesindeler. Çok sağlam bağlarla sürdürdüğünüz ilişkileri, her şeyin dışında tutuyorsunuz. Bu ilişkiler epeydir sürdürdüğünüz içe dönüklüğünüzden kesinlikle etkilenmiyor.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Saat 03:11 Ay-Pluto görünümü, güven olgusunun ilişkilerde bizzat önemli olacağını, sizin de buna göre kararlarınızı vereceğinizi işaret ediyor. Değerleri koruma altına alacaksınız. Güven ve huzur veren kişilerle olmak, bağlantıda bulunmak isteyeceğiz. Saat 12:14 Merkür-Jüpiter görünümü, parasal konularda olumlu bir bakış açısı sunuyor. Ancak karar vermeden önce artı ve eksilerini iyi hesap etmemiz lazım. Bu görünüm kazanç sağlayan işleri teşvik edicidir. Karşımıza çıkan bir fırsat her yönüyle ele alınmalıdır. Maddi açıdan doyurucu olabilir ancak gelecek vaat ediyor mu diye bakmak lazım. Bir şey satın alırken kalitesini önemseyelim. Ucuz alacak kadar zengin değilim sözünü unutmayalım. Saat 19:10-19:58 arasında uzun sürece Ay-Boşluk etkisi altındayız. Hangi konuda olursa olsun önümüze ardımıza bakacağız. İstemeden de olsa, bazı kişilerle aranızda anlaşmazlık çıkması mümkündür. Bu nedenle maddi ve manevi anlamda güvenliğimize özen gösterelim. Bilmediğimiz meseleler üzerinde inatlaşmayalım. Normal zamanlarda halledilebilecek bir meselenin, bu zaman dilimi içinde garip bir şekilde çıkmaza girdiği çok görülmüştür. Mevzu ne olursa olsun, sakin ve kontrollü olmak, olgun yaklaşımlarla çözmeye çalışmak faydalıdır. Rutin programınızı uygulamanız, beklemede kalmanız yararlıdır. Saat 19:58 sonrası Ay-İkizler burcunda seyrine başladığında, problemleri akıllıca ele alınız. Dağılmayınız. Her şeyi bir kez daha kontrolden geçiriniz. İletişimde konusunda başarılı olmak isteyen kişiler Ay-İkizler geçiş günlerinde, dış dünya tarafından alkışlanmak, takdir görmek için, yeni bir şeyler öğrenmeye çalışırlar. Bu yolu deneyebilirsiniz. Ancak canınız bir şeye sıkılıyorsa ve derdinizi kimseye anlatamıyorsanız benim tavsiyem bugün hislerinizi bir günceye veya bir kağıda dökün ve rahatlayın.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün girdiğin ortamlarda cümlelerine dikkat etmemen sorun oluşturacak. Açık sözlü olmak isterken patavatsızlığa düşeceksin. İnsanların seni yanlış anlamalarını istemiyorsan biraz daha özenli olmalısın. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan muhasebe ile ilgili bazı karışıklıklar oluşabilir. Bütçe yönetimi ile ilgili detayları gözden kaçırmamaya dikkat et. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinle fikir ayrılıkları yaşayacağın konular gelişebilir. Evliysen, eşinin ailesinin geçmişiyle ilgili ciddi bir mesele açığa çıkabilir. Günün yorgunluğunu evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsin.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilir güzel bir organizasyon sayesinde eski dostlarınızla görüşebilirsiniz. Gelecek hedefleriniz ile ilgili atmak istediğiniz adımlar için fırsatlar bugün önünüze gelebilir.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uğraştığınız işlerle ilgili hareketli bir gün geçirmeniz olası. İletişim konularınız hızlanıyor, zihinsel faaliyetleriniz artıyor olabilir. Girişimci yanınızın ön planda olması mümkündür. Yapacağınız işlerde girişimci yanınızı kullanmanız size maddi kazanımlar sağlayabilir. Kardeşlerinizle beraber buluşabilir, keyifli anlar geçirebilirsiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜNEŞ burcunuza destek olmaya devam ediyor. Dostlarınızla birlikte eğlenceli organizasyonlar yapıp çevre gezilerine çıkabilirsiniz. Neşeli tavırlarınızla hem...

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkileriniz, yakın dostluklar ve ortaklıklarda duygusal yaklaşımlar yerine mantıklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz, ancak duygularınızı yer yer ifade etmeli, sizi üzen ve yoran konuları belirtmeyi tercih etmelisiniz. İlişkilerde olası çatışmalara açık bir zamandan geçmektesiniz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşten elde edilen gelirlerinizle ilgili bu haftabaşında bir beklentiniz oluşabilir ve düşündüğünüz karşılığı alamamak sizi zorlayabilir. Akşam saatlerinde kendi iç dünyanıza daha fazla dönecek, geçmişi sorgulayacaksınız.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ağzınızdan çıkan kelimelere çok dikkat edin.Karşınızdakinin kalbini kırabilir ya da gereksiz yere alıngan bir tavır sergileyebilirsiniz. Diğer yandan çocuğunuzun eğitim ve gelecek hayatı ile ilgili yoğun bir plan ve program içinde olmanız mümkün. Sevdiğiniz kişiyle yaşayacağınız fikir ayrılığı temelde ilişkinizi besleyecektir.

9 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

9 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 15' 55" R
Ay
Aslan
08° 22' 23"
Merkür
Koç
19° 02' 13"
Venüs
Koç
14° 20' 51"
Mars
Balık
19° 16' 48"
Jüpiter
Boğa
20° 50' 42"
Satürn
Balık
15° 17' 37"
Uranüs
Boğa
21° 35' 39"
Neptün
Balık
28° 28' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
19° 52' 44"
Lilith
Başak
21° 50' 22"
True Node
Koç
15° 33' 55"
Son Güncelleme : 16/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>