Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi.

En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor.

Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor

Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

10 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 10 Temmuz saat:05:32-7 Ağustos saat:02:27 tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, yakın çevrenizdekilere yardımcı ve destek olmanız yönünde mutlu edicidir. Belki karşılık beklemezsiniz ancak en azından kıymeti bilinsin istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Çünkü bilirsiniz ki, etrafınızın huzuru ve rahatlığı sizi de mutlu edecektir. İlişkilerde genel olarak ince eleme sık dokuma hali vardır.

10 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün memnun olman zor gibi görünüyor. Her şeye karşı çıkıp, isyan çıkarıyorsun. Ruh halindeki değişimler insanların kafasını karıştırıyor, sana nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. Sen bile kendini anlamakta zorlanabilirsin bugün. Biraz daha uyumlu olmaya çalışmalısın. İlişkisi olan ya da evli bir Yengeç burcuysan, değer verdiğin kişiyle tatil planlarınızda bazı değişiklikler yaşanabilir. Bugün ayı zamanda aklın geçmişe takılabilir, etrafına sık sık geçmişe yönelik özlemlerini anlatabilirsin. Ancak bu duygusallığın ve hassasiyetin bazı arkadaşlarınca zayıflık olarak görülebilir.

10 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha fazla maddi ve finansal konular, yatırımlar, maaş yada alacak-verecekleriniz ile ilgili konularla güne başlayabilirsiniz. Ani çıkan ödemelere karşı hazırlıklı ve öngörülü davranın. Akşam saatlerine doğru partnerinizle maddi beklentilerinizi konuşmak ve bir sonuca erdirmek isteyebilirsiniz.

10 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Sahip olduğunuz değerleri arttırmak için harekete geçebilirsiniz. Sezgilerinizin yüksek olacağı bir gün olur. Vereceğiniz kararlarda hislerinizin de etkili olması mümkün. Maddi ve manevi konularda şans sizden yana olacaktır. Ailenizle ilgili maddi konularda finansal akışa destek verebilirsiniz.

10 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DOĞRU ile yanlışı çok iyi ayırıyorsunuz. Bu durum en çok işlerinizde kolaylık sağlamanıza neden olacak. Zaten ekonomik sıkıntılarınız vardı ve bu zor...

10 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir ve onlarla daha çok zaman geçirebilirsiniz. Ortak umutlarınızı, vizyonlarınızı paylaşabilir, sıradışı ve yenilikçi düşünceler üretebilirsiniz. Ancak bunları ifade ederken ortaya çıkabilecek yanlış anlamaları göz ardı etmemelisiniz.

10 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs sizin yakın çevre alanınızı etkilemeye başlayacak. Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle akraba veya kardeşlerinizin hayatına karşı daha anlayışlı yaklaşımlar sergilemelisiniz.

10 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Venüs hizmet odaklı Başak burcuna geçiş yapıyor. 7 Ağustos?a kadar bu burçta seyahat edecek. Yaratıcılığınız ve üretkenliğiniz artığı bir dönemdesiniz. Bu süreci iyi değerlendirin. Sosyal medya hesabınızı yenilemek, tanıtım faaliyetlerine, hız vermek, kardeşle ahenkli bir ilişki kurmak için harika.

10 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı beslenmeniz kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

10 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 18' 57"
Ay
Akrep
13° 52' 17"
Merkür
Koç
26° 02' 09"
Venüs
Balık
20° 32' 57"
Mars
Balık
04° 18' 11"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 50"
Satürn
Balık
13° 12' 13"
Uranüs
Boğa
20° 37' 20"
Neptün
Balık
27° 46' 36"
Plüton
Kova
01° 48' 44"
Chiron
Koç
18° 44' 36"
Lilith
Başak
19° 42' 06"
True Node
Koç
15° 35' 27"
Son Güncelleme : 28/03/2024 15:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>