Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı kuşkular yaşayabileceğiniz ve düşüncelerinizi daha çok kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimlerinizde bazı uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi güvencede hissetmek isteyeceksiniz ve kendinizi yeniliklere kapatacaksınız. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız.

İş yaşamınızda eski işlerinizi tamamlmaya çalışacağınız ve yeni girişimlerden uzak duracağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş konusunda bir gecikme yada aksaklık söz konusu olabilir,bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok içinizden gelmese de görev gibi gördüğünüz bir ziyareti gerçekleştirmeniz gerekecek. Bir yakınınızın küçük bir sağlık problemi nedeniyle geçici endişeler yaşayabilirsiniz. Yakın zamanda alacağınız bir haber, sizi yapmak istediğiniz planlardan uzaklaştırabilir. Ama bu uzaklaşma planlarınızın iptali anlamına gelmeyecek, rahat olun,

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 07:00 Ay-Kuzey düğüm kavuşum etkisinde paranın rahat bir yaşam sürmedeki önemini bilerek geleceğe dönük düşünürsünüz. Finansal açıdan güçlü olmak ve bu gücü elde etmek adına hareket edersiniz. Sizin için kazanmak, kazandığınızla güzel bir hayat yaşamak önemlidir. Saat 08:12 Ay-Mars karşıtlık etkisi, hoşumuza giden bir şeyleri satın almanın ve kendimizi mutlu etmenin işaretçisi olan bu görünüm nedeniyle düşünmeden para harcarız. Kimsenin üstümüzde baskı kurmasına izin vermeyiz. İsteğimiz doğrultusunda hareket etmekten hoşlanırız. Sevdiğimiz şeylere sahip çıkarız. Birilerinin yönlendirmesinden hoşlanmayız. Saat 09:44 Venüs-Satürn görünümü, çevremize ciddiyetle yaklaşmanın ve onlardan aynı olgunluğu beklemenin işaretçisidir. Mantıklı davranırız. Pratik hareket ederiz. Probleme çözüm bulmaya çalışırız. Yakınlarımızla bağımızı güçlendiririz. Özel hayatımızda gelir geçer ilişkilerden hoşlanmayız. Evlilik kararları için uygun olan bu görünüm, ilişkilerde yaşanan sıkıntılara çözüm bulmada destekleyicidir. Saat 17:45 Ay-Jüpiter görünümü, sevdiklerimizi mutlu etme çabamızı, bu yöndeki harcamalarımızı gösteriyor. Bu çocuklarımız olabilir veya sevgilimiz. Ancak abartıya kaçmamakta bunun ayarını yapmakta yarar var. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışma hayatında gösterdiğin disiplin özellikle üstlerin tarafından takdir toplayacak. Gelişmelerden uzak kalmamak adına alanınla ilgili kurs ve seminerlere dâhil olabilirsin. Uzun vadeli ilişkilerden uzak kalmak istemenin sebebi; sorumluluk almak istememen mi yoksa geçmişte yaşadıkların mı, bir karar vermiyorsun. Bu durum seni olduğundan daha içe kapanık bir hale getiriyor. Kendini biraz olsun rahat bırakmaya ne dersin? İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilinin söylediklerine kulak vermeni tavsiye ederim. Onun söylediklerini nasihat gibi algılıyor olabilirsin ancak onu anlamaya çalışırsan, seni en az kendi kadar önemsediğini fark edeceksin.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınızla ilgili sosyal çevrenizden alacağınız destekler sizlerin önemli farklılıklar yaşamanıza vesile olabilir. Çalışma ortamında ise çıkar ilişkilerinin bazı duygusal problemlere neden olacağı yönünde etkiler mevcut. Siz siz olun doğru bildiklerinizden asla vazgeçmeyin.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kazanç getirebilecek adımlar atabilirsiniz. Kişisel gücünüzü daha iyi değerlendirebileceğiniz imkanlar var.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ŞİKAYET dinleyecek zamanınız olmayacak bugün. Sevgiliniz size güven verecek ve onunla daha da mutlu olacaksınız. Onun özel eşyalarına göz atmaktan...

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre, komşu ve akrabalık ilişkileri açısından yapıcı bir günde olabilirsiniz. Sağlam bir iletişim kurmak için uygun bir gün olabilir. Konuşmalarınız başkaları üzerinde uzun vadede etki bırakabilir.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tamamen evin temel ihtiyaçlarını gidermeye kendinizi adayacağınız bir gün. Yürüttüğünüzplanlarından kalıcı dönüşler elde edersiniz.Pratik çözümlerle uzun zamandır ektiğiniz tohumların meyvelerini toplarsınız. Kendinizi yeni birortamı ve ilişkiler zincirinin ortasında bulursunuz. Yabancılarla olanbağlantılarınız kalıcı olur. Neşesiz bir gün gibi görünse de verimi yüksek olacaktır.

14 Temmuz 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

14 Temmuz 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 04" R
Ay
Akrep
29° 19' 44"
Merkür
Koç
15° 59' 26"
Venüs
Koç
25° 43' 43"
Mars
Balık
26° 25' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 45"
Satürn
Balık
16° 11' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 16"
Neptün
Balık
28° 46' 32"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 55"
Lilith
Başak
22° 51' 47"
True Node
Koç
15° 33' 36"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>