Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Şanslı Günündesin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2021, Cuma

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

Yaratıcılığınızı yeni bir seviyeye taşıyın. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmenin birçok yolu var, o yüzden birini seçip o yolu takip edin. Sahnede olma arzunuzun yanı sıra hayallerinzi ve iç dünyanızdaki tutkunuzu paylaşmak istiyorsunuz. Güçlü duygularınız ve hayali bakış açılarınız bir servet niteliğinde, bu yüzden onları bastrmaya ya da uzaklaştırmaya çalışmayın. Aklınızı çok fazla dinlemek, sizi kalbinizde ve hayal gücünüzde sakladığınız servetten mahrum edebilir.

Bugün büyük büyük düşünmeye cesaret edin! Güçlü ve aynı zamanda analitik bir zihne sahipsiniz. Bugün yeni icatlar için bazı fikirleri bir araya getirerek aklınızı iyi kullandınız. Patronunuz sizden bilgisayar sistemlerini hazırlamanızı isteyebilir ve tamamen yeni bir sistem tasarlamaya başlayabilirsiniz! Bu kadar teknik bir kişinin bu kadar yaratıcı olması alışıldık bir durum değil. Yeteneklerinizden en iyi şekilde yararlanmalısınız!

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

İlginç bir şekilde zaman yolculuğu yapmış hissine kapılabilirsin. Geçmiş ilişkiler ve işler kendini tekrar sana hatırlatabilir ve yoğun duygular yaşayabilirsin. Günün enerjisi geçmişe kafa yormanı istiyor; fakat bu iyi bir şey olsa gerek. Nereden geldiğini anlamak önemlidir ki böylece şu anda olduğun yeri daha iyi bilesin...Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

15 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Finansal konularda hızlı gelişmeler olabilir. Hediyeler alabilir, dışardan gelen paralar konusunda şanslı olabilirsiniz. Bazı duygularınızı açmakla kendinize saklamak arasında kalabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir sonuçlanmasını beklediğin davası olan bir Yengeç burcuysan, sürpriz gelişmelere tanıklık edebilirsin. Aile içerisine yeni bir üyenin katılacağı haberi alabilirsin. Eğitimine ara vermiş bir Yengeç burcuysan, eğitime dönmen için konuşmalar içerisinde bulunabilirsin.

15 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınız hareket alanınızı oldukça kısıtlıyor. Başınıza hep olumsuz şeyler gelecek düşüncesinin önüne geçmelisiniz. Yaşam kalitenizin yükselmeye başladığı bir zaman diliminde kendinizi düşürmek en son yapacağınız şey bile olmamalıdır.

15 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde düşüncelerinizi olumlu, bedeninizi sakin tutmayı disiplin haline getirdiğiniz sürece retroyu en kolay atlatacak burç grubu sizlersiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinin sözlerini tutmaması sinirlerinizi bozuyor ve bugün sizi yüzüstü bırakabilir. Bu kişiyle ilgili hayal kırıklığınızı ifade etmeniz sizin için sorun değil sadece köprüleri yakmamaya dikkat edin.

15 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, karşılaşacağınız olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Kendinizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalısınız. Sezgilerinizin oldukça yüksek. Sıra dışı düşüncelerinizi çılgınlık olarak yorumlamayın.

15 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yükümlülüklerinizin farkındasınız ve yapmanız gerekenleri yapmak için zaten çabalayacaksınız. İnsanlar bunu fark etmeden size bazı şeyler dikte etmeye çalışırlarsa alttan alın ve görevlerinizi yerine getirmeye devam edin.

15 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize uygun olan bir eş adayı bulamadınız, fakat moralinizi yüksek tutmanızda fayda var. Finansal olarak rahatlığa kavuşacağınız bir döneme girdiniz. Çevrenizdeki insanlara sırlarınızı anlatmadan önce güvenilir olduklarından emin olun.

15 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün partneriniz tarafından ciddi şekilde kırılabilirsiniz. Bu insan kırıcı sözler sarf edebilir. Kalbiniz boşsa karşı cinsten, size oldukça parlak görünen birisiyle tanışmanız ve ümit verici ilişkiler içine girmeniz, olasıdır. Aynı konu üzerinde çalıştığınız ve rekabet halinde olduğunuz kişi, farklı birtakım baskılar deneyebilir. Soğukkanlılığınızı bozmayın. Maddi anlamda bazı ilerlemeler kaydedecek, bir süre önce oluşan kayıplarınızı telafi edebileceksiniz. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

15 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 50"
Ay
Akrep
14° 27' 56"
Merkür
Koç
26° 03' 43"
Venüs
Balık
20° 36' 33"
Mars
Balık
04° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 26"
Satürn
Balık
13° 12' 33"
Uranüs
Boğa
20° 37' 28"
Neptün
Balık
27° 46' 43"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 47"
Lilith
Başak
19° 42' 25"
True Node
Koç
15° 35' 29"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>