Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve duygusal olarak isteksilikler içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Ruh halinize daha çok karamsarlık hakim olacaktır ve nedensiz bazı kaygılar duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilecektir ve bugün bunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Duygusa lkonularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamızda günlük rutin işlerinizde devam edeceğiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınzıla ilgili bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Dikkatinizi bir noktaya toplamanız ve düşüncelerinizi yoğunlaştırmanız kolay olmayacaktır.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve yeni masraflardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamaya çalışacaksınız ve bu anlamda dikkatli olacaksınız.

Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir. Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevre, komşu ve akrabalık ilişkileri açısından yapıcı bir günde olabilirsiniz. Sağlam bir iletişim kurmak için uygun bir gün olabilir. Konuşmalarınız başkaları üzerinde uzun vadede etki bırakabilir.

15 Temmuz 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Pazar gününe 02:12-17:31 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde adım atıyoruz. Şu şöyle olmalı, bu böyle yapılmalı diye kurallar belirleriz. İşler yolunda gitmezse sıkılırız. Para ve kazanç sağlayıcı her şeyi önemseriz. Ay-Boşluk etkisi altında, moral bozukluğu veya umutsuzluk insanın kendi kendini engellenmesi demektir. Saat 17:31 Ay-Başak burcu seyrinde, partneriniz veya siz birbirinize karşı eleştirel davranabilir, gereksiz yere bazı şeyleri büyütebilirsiniz. Siz belki daha sakinsinizdir fakat o sizden fazlasıyla ilgi bekliyor olabilir. Bu durumda eğer onun varlığı sizin yaşamınızda önemliyse, daha dikkatli davranmanız gerekir. Yapılması gereken, aranızdaki dengeyi sağlamak ve buna özen göstermektir. Mutlu ve keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Temmuz 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün büyük bir çoğunluğunda Ay boşlukta hareket ediyor. Bugün beklediğin haberlerin gecikmesi ile telaşlı bir yapıda olabilirsin. Bütün işlerini gelecek habere göre programladığın için elin ayağına karışabilir. Sakin kalarak olayları akışına bırakmalısın. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, artık yeni bir ilişkiye başlamak isteyebilirsin. Sanatla ilgileniyorsan, yeni projeler ve fikirler bambaşka bir çalışma yapmanı gerektirebilir. Akşamüzeri arkadaş çevrenle ilgili bazı konularda uzun soluklu konuşmalar yapabilirsin.

15 Temmuz 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda uzun yıllara dayalı olan kemikleşmiş bazı sorunları yeniden gözden geçirmek isteyebilir ve onların hayatlarına dair ders almanız gereken durumlar oluşabilir. Herhangi bir konu ile ilgili bir dostunuza yardım etmeniz gerektiğinde bunu hiç çekinmeden yapabileceksiniz.

15 Temmuz 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız, fazla cömert davranabilirsiniz. Paranızı daha dikkatli harcamaya özen göstermelisiniz.

15 Temmuz 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BAZEN aşırı derecede dikkatlisiniz. Dikkatiniz yüksekken de hata yapabilirsiniz. Başkalarının gözüne çarpıyorsunuz. Kendi yaşam tarzınızı birileri...

15 Temmuz 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece güçlü istekler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi kontrol etmeniz zor olabilir. Alkollü içeceklere ve yemeklere düşkünlük gösterebilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan ve parasal sıkıntılarınızı yansıtmaktan kaçının. Sevdiğinize karşı anlayışlı davranmalısınız.

15 Temmuz 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sahip olduklarınız ve para konuları gündeminizde olabilir. Parasal konuşmalar, halledilmesi gereken meseleler ön planda olacak. İşinizdeki gelişmeleri bugün gözünüz görmeyecek, daha çok aileniz ve evinizdeki oluşumlarla ilgilenmek isteyeceksiniz.

15 Temmuz 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla eleştirel diyalog içinde kalıp pek çok işi tamamlayabilirsiniz.Taşınma, araba alım veya satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara açık bir gün acele işe şeytan karışır, sakinliği elden bırakmayın. Herkesin annesi olma şansınız yok bunu da aklınızdan çıkarmayın. Hayatta kimleri koruyup, kollayacağınızı bilmelisiniz. Sınırınızı çizin.

15 Temmuz 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

15 Temmuz 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 57' 10" R
Ay
Başak
11° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 27' 51"
Venüs
Koç
17° 44' 25"
Mars
Balık
21° 24' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 28' 17"
Satürn
Balık
15° 34' 07"
Uranüs
Boğa
21° 44' 38"
Neptün
Balık
28° 33' 53"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
20° 02' 24"
Lilith
Başak
22° 08' 40"
True Node
Koç
15° 36' 49"
Son Güncelleme : 19/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>