Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Teklifleri Değerlendireceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanın tekrar yanında olması seni mutlu edebilir bugün. Geçmişte olanları konuşup ilerisi için düzenlemeler hayal etmek ilişkiniz için çok iyi olacak hatta. Olumlu gelişmelere hazırlıklı olmakta yarar var o yüzden bugün.

Yeni başlangıçlar, kişisel girişimler için dikkat çeken bir gündesiniz. Bununla birlikte ortaklaşa çalışmalarda bazı engellerle karşılaşmanız beklenebilir.

Tarafsız eleştiri almak zor olsa da bugün bunu başarabilirsin. Yeni tanışacağın insanlar senikonusunda daha iyiye yönlendirebilir. Tarafsız bir yorum almak bakış açını daha da geliştirecek.

Hayatında çoğu şeyin hızlı gerçekleştiğini düşünebilirsin, özellikle de bugün. Biraz yavaşlamak iyi gelebilir o yüzden sana. Egzersiz programında bu yönde ayarlamalar yapabilir, daha farklı şeylere yönelebilirsin. Bolca dinlenmeyi de ihmal etmemelisin bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere uyum sağlamak gününün daha iyi geçmesine yardımcı olabilir. Yeni teknolojileri takip edip işini kolaylaştıracak şekilde kullanmak isteyebilirsin. İşlerinin kolaylaşması kendine ayırdığın zamanın artmasını da sağlayabilir üstelik.

15 Temmuz 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hafta sonu yaklaştıkça, çevrenizde gelişen olaylar ve etrafınızdaki kişiler anlamını bulmaya başlayacak.

15 Temmuz 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlara okuma alışkanlığı kazdırmak için renkli sayfalı kitaplar alabilirsin. Onların gelişimi her şeyden önce gelecek. Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın konular netleşiyor. Eğer işinden memnun olmayan bir Yengeç burcuysan, gelen teklifi değerlendirmek isteyeceksin.

15 Temmuz 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle vakit geçirebilirsiniz. Sizi mutlu eden insanlara ve konulara zaman ayırmak, üzerinizdeki enerjiyi doğru şekilde atmanıza yardımcı olacaktır. Motivasyonunuzun yüksek olması, tatil sonrası planlarınızı yürürlüğe koymanızı kolaylaştırabilir. Tavırlarınız duygularınızı ortaya koyabilir.

15 Temmuz 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi alanda sizi tatmin eden gelişmelerle moral kazanacaksınız. Yeni destekler, finansal açıdan rahatlık sağlayan anlaşmalar gündeme yerleşebilir. Önemi önerilerin getireceği fırsatlar, borç ve alacaklarla ilgili sorunlarda yeni bir karar aşamasında olabilirsiniz. Eşten kaynaklanan maddi sorumlulukları yeniden gözden geçirmeye gayret etmelisiniz.

15 Temmuz 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı verdiğiniz konularda olumlu dönüşler almanız sizi keylendirebilir. Aşk hayatınızda şanslı olduğunuz ve mutlu hissettirdiğiniz bir gün...

15 Temmuz 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bilinçaltınızdan gelen bazı imgeler bilinç düzeyine çıkabilir ve esin kaynağı, teşvik ya da her ikisini birden vaad edebilir fakat siz şu an bunları anlamlandıramayabilirsiniz. Bu sabah çok güzel bir rüyanın orta yerinde uyanıp hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Düşüncelerinizi ve görülerinizi-onları yazmaktan utansanız bile- not alın. Şimdilik kompozisyon yoksunu ve size oldukça tuhaf görünen bu resimler ileride büyük anlamlar ifade edebilir.

15 Temmuz 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün zihniniz özellikle keskin. Doğanız gereği zaten mantıklı ve objektifsiniz ancak bugün, düşüncenizin duygulardan normalden daha fazla etkilendiğini fark edeceksiniz. Bunu olumlu bir gelişme olarak kabul etmemek için hiçbir sebep yok. Bu, sezginizin daha yüksek bir düzeyde çalıştığını gösterir, bu yüzden onunla savaşmayın. Bu kesinlikle kafanızı değil kalbinizi takip etmeniz gereken bir gün.

15 Temmuz 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile karşınızdaki kişileri hayretler içinde bırakıyorsunuz. Sevdiklerinizin duygusal yaşamlarına karışmak isteyebilirsiniz. Onların da bir özel yaşamları olduğunu unutmamalısınız.

15 Temmuz 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

15 Temmuz 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birisi söylediğin şeylere aşırı tepki gösterdiğinde çok şaşırma. Günün gezegensel etkileri, duygusal tepkileri on kat artırabilir ve bununla, yanlış anlaşılmayı daha kolay hale gelebilir. Şaka yapmadan önce düşünün ve iletişim sırasında son derece net olduğunuzdan emin olmak için ekstra adımlar atın. Bu, duygusal bir takım durumların oluşmasını engellemek için önemli. Aynı şey sizin için de geçerli - söylenen bir şeye duygusal olarak tepki verirseniz açıklama isteyin.

15 Temmuz 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda hareketlenme ve canlılık söz konusu. Arkadaşlarınızla birlikte birçok toplantıya çağrılırken, siz partnerinizle vaktinizi geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, onunla aranızda farklı bir etkileşim tutturacaksınız. Eski dostlarınızın sizi araması sonucunda beklediğiniz fırsatları da yakalayacaksınız.

15 Temmuz 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 27" R
Ay
Başak
21° 53' 38"
Merkür
Koç
17° 03' 19"
Venüs
Koç
18° 51' 44"
Mars
Balık
22° 06' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 46"
Satürn
Balık
15° 39' 29"
Uranüs
Boğa
21° 47' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 35"
Lilith
Başak
22° 14' 44"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>