Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çıkmazdasın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 60%

Muhtemelen son birkaç gün içinde,yerinde ya da şans eseri olarak çok ilginç insanlarla tanıştınız. Bu temaslar, sizin bile hayal bile edemediğiniz yeni sözleşmelere veya anlaşmalara yol açabileceğinden, sizin için çok faydalı olabilir! Bu eğilimin devam etmesini bekleyebilirsiniz. Bugün network oluşturmak için de harika bir gün. Bu nedenle, katılabileceğiniz herhangi bir sosyal toplantıda cazibenizi ön planda tutun.

Bugün yapmak isteyebileceğiniz tek şey, kendinizi işinize adamak olacaktır. İşinizde sizi hedeflerinize erişmekten alıkoyan unsurları ayırmanın zamanı gelebilir. Bazı engelleri ortaya çıkarmaktan korkmayın, küçük bir sorunu önümüzdeki günlerde yeni bir çalışma biçimine dönüştürmenize izin verebilirler.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Destek arayan biri senin varlığını arayabilir. Günün enerjisi sadakat ve bağlılığı ön plana çıkarıyor olacak. İnsanlar seni konuşulası buluyor olacak ve sen de sorunlarına çözümler getiriyor olacaksın. Bu rolü kendine yakıştıracaksın da. Bırak sorun çözme yeteneğin parlasın.Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde uzlaşma, anlaşma daha kolay olabilir. Birlikte olduğunuz kişilerle, sevdiklerinizde ortak fikirlerde olabilir; sorun ve anlaşmazlıkları daha kolay çözebilirsiniz. İlişkiler ve ortaklıklarda karşınızdaki kişilerden adım ve teklif görebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İstediğin şeyler ile yaptıklarının farklı olması seni bir çıkmaza sürüklüyor. Çalıştığın işyeri ile alakalı birtakım olumsuzluklar aklından çıkmıyor. Bu süreçte işi bırakmak isteyebilirsin. Gün içerisinde uzun süredir görüşmediğin birisinden telefon gelebilir. Kronik rahatsızlığı olan bir Yengeç burcuysan, soğuk algınlığına dikkat etmende fayda var.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata yanlış bir penceren baktığınızı düşünebilirsiniz. İçinizdeki sorgulamaları abartmadan yaşam felsefenize odaklanmalısınız. İçinden çıkamadığınız nedenleriniz varsa dostlarınız telefonun diğer ucunda sizi desteklemek için bekliyor olacaktır.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi duygularınızla daha rahat temas edebileceğiniz bir gündesiniz. Yeni fikirler ve bilgiler sizi zenginleştirebilir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda kendinizi darda hissettiğiniz anda yardım gelmesi ilerleyebilmeniz için size cesaret verecek. Aşk konularında da umut vaat edici fırsatlar yakalayabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzak kimselerle, yabancılarla temas ve görüşmeler gündeminize gelebilir, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Kişisel gelişim, yüksek öğrenim konuları ilginizi çekerken düşünce ve fikirlere açık olabilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İleriye bakmaya başlamak veya geçmişte takılı kalmak sandığınızdan çok daha kolay. Şimdiki zamanda olmak için neden çaba sarf etmiyorsunuz? İhtiyacınız olan tüm sevginin zaten önünüzde olduğunu fark edebilirsiniz.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün enerjinizin sınırlarını kendiniz çizmelisiniz. Duygularınızı paylaşırken dikkatli olmalı ve çevrenizin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. Zihinsel enerjinizi çevrenize ispat edebileceğiniz önemli günlerinizden biri.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyallik önplana çıkacaktır. Çeşitli sosyal ortamlarda insan gruplarının arasına karışabilirsiniz. Yine de bu gruplar içinde sinirinizi bozacak olaylarla karşılaşmanız mümkün; tepkiselliğinizi kontrol etmeniz gereklidir.

16 Ocak 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Üstesinden gelmeye çalıştığımız zorlu şartlar, anlamlı ve gerçek bir ilişkiyi şekillendirir. Gideceğiniz yere varmanın birçok farklı yolu olabilir. Kendinize karşı nazik olun ve farkındalığınızı arttırın. 

16 Ocak 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz insanla birlikte derin duygular yaşayacak ve ona üstün yeteneklerinizi göstermek isteyeceksiniz. Bazı fikir ayrılıklarından doğan tartışmalara girmeniz de mümkün. Sevginizi ona belli etmekten kaçınmayın. İş yerinizde gerçekleşecek bazı değişikliklere ayak uydurmaya çalışın. Bu konuda sizden daha tecrübeliarkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz. Enerjiniz iyi çalışıyor ve işlerinizi zamanında bitecek. Yatırımlarınızı tekrar gözden geçirmenizde fayda var.

16 Ocak 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 38' 52" R
Ay
Başak
07° 28' 28"
Merkür
Koç
17° 37' 07"
Venüs
Koç
17° 21' 17"
Mars
Balık
21° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 00"
Satürn
Balık
15° 32' 16"
Uranüs
Boğa
21° 43' 37"
Neptün
Balık
28° 33' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 38"
Chiron
Koç
20° 01' 18"
Lilith
Başak
22° 06' 36"
True Node
Koç
15° 36' 24"
Son Güncelleme : 19/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>