Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygular kadar da gerçeklerin egemenliği var. Günü, ilişkinizi tüm olumluluğuyla gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

Tertip ve düzen konularında ödünsüz yaklaşımlarınızın aşırı kaçtığı durumlar, karşınıza gereksiz ilişki sorunları çıkartabiliyor. Otoriter tavırlarınız bugünlerdeki yoğunluk içinde gerekli olabilir.

Bugünlerde daha gerçekçi bütçe hesapları içine girmeniz yararlı olacak. Kolay harcayan biri olarak betimlenirken, arada bir sergilediğiniz tutumluluk yakın çevrenizi şaşırtıyor.

İyimser düşünceler doğrultusunda yeni değerlendirmeler içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Fakat onun çok özel sorunları için yapabileceğiniz fazla şey yok. Akşama doğru yapacağınız program, üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olabilir. Bugün yerli yerinde durmayan, değişken duyguların etkisi altında görünüyorsunuz. İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 03:55 Ay-Satürn görünümü, ilişkide her iki tarafın da, ortaklaşa önemli bir karar vermesini sağlar. Ciddiyetle hareket edilir. Önemli konularda konuşulur ve uzun vadeli düşünülür. Saat 07:35 Ay-Venüs kavuşumu, kişinin hem çevresiyle hem de yakınlarıyla olan ilişkisine dikkat çekiyor. Bildiğiniz gibi toplum içinde yaşıyoruz. Bizimle aynı görüşe sahip olmayan bir çok insanla karşı karşıya gelebiliriz. Bu kişiler yakınlarımız da olabilir. Günü huzurlu geçirmek istiyorsak özverili davranmanın sınırlarını iyi belirlemeli ayrıca eleştirel yaklaşımlardan kaçınmalıyız. Saat 18:35 Ay-Jüpiter görünümünde her şeyi kendi arzularınıza uygun şekilde titizlikle düzenlersiniz. Aşkta tutkulu, sevdiklerinizi sahiplenici ve güçlü arzulara sahipsiniz. Saat 23:24 Ay-Neptün karşıtlığında hayatı güzel yanlarıyla ele almak isteyeceğiz. Ancak bir sorun varsa, tabii ki gerçekçi olmamızda yarar var. Mutlu, başarılı, esenlik dolu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın bazı durumlarda kendini kapana kapanmış gibi hissediyorsun. Kendine bir çıkar yol bulmak için telaşlanmana gerek yok, gözünde büyüttüğün kadar olmadığını sen de göreceksin. Kendi işini yapmayı düşünüyorsun, güvenmediğin kişilere en ufak bir detay dahi vermemelisin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan sevgilin bugün senin desteğine ihtiyaç duyabilir. Her ne kadar sen de kendini çok iyi hissetmesen de onun yanında olmalı, ona moral vermeli ve ihtiyacı olan desteği sağlamalısın. Farklı programların olsa da bugün arkadaşlarından gelecek teklifler aklını karıştırabilir, geri çevirmek istemeyebilirsin.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde daha sağduyulu olmanız gereken bugün merhamet ve vicdan duygunuzun daha ağır basacağı ikilemler arasında kalabilir ve hangi yöne gitmek isteyeceğinize karar veremeyebilirsiniz. Bir dostunuza vereceğiniz yardım size kendinizi iyi hissettirecektir.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda geleceğinizle ilgili planlamalar yapmak, ideallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz. Bugün sosyal konular daha fazla ilgi alanınıza girer. Gün içinde duygularınızı paylaşmak isteyebilir, arkadaşlarınızla beraber olmak için keyifli organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konular bugün ön plana çıkacak. Özelliklehayatındaki parasal meselelerle ilgilenmeniz mümkün. Eğer gayrimenkul alımı veya satımıyla ilgili...

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda özellikle ailenize karşı cömert tavrınızı ortaya çıkarabilirsiniz. Yatırım ve harcamalar gündeme gelirken sahip olduklarınızı en iyi şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygularınızı denetim altına almanız zor olacak. Karşılaşacağınız bazı olaylar yüzünden huzursuzluk duyabilirsiniz. Biraz daha sakin ve anlayışlı davranmanız gerekiyor. Geriliminizi çevrenize yansıtmayın.

16 Temmuz 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

16 Temmuz 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>