Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dinlenmeye İhtiyacın Var Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insan hakkında peşin hükümler sahibi olmamalısın bugün. Birkaç olaya göre onu yargılamak haksızlık olabilir zira. Kendini ifade etmesi için ona da fırsat vermek iyi olabilir. Birbirinizi dinledikten sonra karar vermek çok daha doğru olacak.

İş ile ilgili bir konuda ortaklarınız ya da görüşme yaptığınız bazı kimseler uzun zamandır sizden haber bekliyorlar. Bugün onlarla haberleşme fırsatı yakalayacaksınız. Yeni birteklifi aile gündeminize gelecek ve yaşamınızda yeni bir sayfa açılacak.

İş ortamıyla ilgili bir değişiklik yapmak için gereken şartları ayarlamak isteyebilirsin ilerisi için. Gereken değişiklik hakkında herkesin fikrini almak normal işleyişin zarar görmesini engelleyebilir. Bugün insanların fikrini almalısın.

Aile üyeleriyle daha fazla zaman geçirmek senin için daha iyi olabilir bugün. Birlikte geçirdiğiniz zamanın herkes için yararlı olması mümkün olabilir zira. Günü erken bitirip uyumak da sana çok iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile üyelerinden birinin sıkıntıları seni rahatsız edebilir bugün. Onun bir şey paylaşmaması onunla daha çok ilgilenmene sebep olabilir. Sorunun çözümü için onunla konuşmaya devam etmen ve onu yalnız bırakmamak gerekebilir o yüzden.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün adeta sebepsiz bir şekilde mutlu hissederek güne başlayacaksınız. Tüm günün enerjisine de bu durumu taşıyacak ve mantığınızı bir kenara bırakara daha duygusal adımlar atmak için cesareti bulacaksınız. Bugünü durumları anlamaya çalışmak yerine sadece anının tadını çıkartarak değerlendirebilirsiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarının aşırıya kaçtığını düşünmen seni tasarrufa itecek. Ama son bir kez harcama yapmak isteyeceksin. Çalışan bir Yengeç burcuysan, bugün kendini isteksiz hissedebilirsin. Biraz dinlenmek, bulunduğun çevreden uzaklaşmak, kendinle baş başa kalmak şu sıralar en çok ihtiyaç duyduğun şey. Fazla gelen eşyaları ihtiyacı olan birine vermeyi düşünebilirsin.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi ve sevdiklerinizi mutlu etmek adına birçok plan yapabilirsiniz. Ne hissettiklerini anlamak, ifade edilemeyen duyguları öne çıkarabilirsiniz. Bugün sezgileriniz fazlasıyal güçlü! Parasal ve duygusal konulardaki cömertliğiniz baskı ya da kontrol harcamalar doğurabilir. Dengeyi kaybetmemelisiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirme yönünde daha ciddi düşünebilirsiniz. Yolculuklarda bazı aksiliklerin olması gündeme gelebilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hava elementi etkisi ile bugünlerde ateş etkiniz karışabilir ve özünüze dönebilirsiniz. Gezmek isteyeceğiniz bugünler sosyalleşmeniz için de oldukça...

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar karşı dürüst olmalısın. Bir şeyleri abartarak aktarma ya da saklama gibi eğilimlerin olabilir. Kimseye zarar verme gibi bir hedefin yok. Ama egonun biraz şişirilmeye ihtiyacı var. Kendini yapmadığın şeyleri yapmış ve başarılara adım atmış gibi anlatırken bulabilirsin. Gerçekleri kendi yorumlarınla süsleme. Zaten sen birçok harika şey başardın ve başarıyorsun; insanlara bunları anlat.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir süredir görmediğiniz birinden şaşırtıcı bir arama alabilirsiniz. Her ikinize de fayda sağlayacak birçok ilginç haber ve faydalı bilgi alışverişi yapılabilir. Yapmanız gereken çok şey olduğu için gün boyunca birkaç kısa yolculuk yapabilirsiniz. İşlerde küçük bir gelir artışı da olabilir. Günü romantik bir detayla bitirmek yarın için harika olabilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün geçmişinizin size sağlayacağı bilgi birikiminden faydalanabilirsiniz. Ailenizin, size olan ihtiyaçları doğrultusunda hareket edeceksiniz. Atak ve hırslı bir kişilik sergileyerek, cesaretinizi daha da zorlayabilirsiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz ve güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca ağzınızdan çıkan her kelime çok önemli olacak ve hayatınızın her alanında olumlu ya da olumsuz her kelime gerçekliğe dönüşebilir. Pozitifte kalın, dilekler dileyin. Maddi kaynaklarınızla ilgili ise kalıcı kararlar alabilirsiniz ayrıca gizli bir aşk gündeminize gelebilir.

16 Temmuz 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü destekleyen arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz zaman kendinizi daha mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Bugün sizi motive edecek arkadaşlarınızla ortak organizasyon planları yapacak ve bazılarımızortaklarımızdan ayrılarak, bireyselkurma çabaları içinde olacağız. Bugün yeteneklerinizin desteklenmesini istiyorsunuz.

16 Temmuz 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 05' 07" R
Ay
Akrep
26° 58' 24"
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
25° 29' 51"
Mars
Balık
26° 16' 45"
Jüpiter
Boğa
22° 55' 09"
Satürn
Balık
16° 10' 17"
Uranüs
Boğa
22° 05' 38"
Neptün
Balık
28° 46' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 16"
Lilith
Başak
22° 50' 33"
True Node
Koç
15° 34' 10"
Son Güncelleme : 25/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>