Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Aile Kavramı Önemli Hale Geliyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2023, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Yeni insanlarla tanışman olası bugün. Farklı ortamlara girmek ve flörte açık olmak aşk konularında sana güzel etkiler sağlayabilir. Yeni insanlarla muhabbet etmek kalbinin daha hızlı atmasını sağlayabilir bugün.

Fırsatçı birisiniz, fırsatları değerlendirmeyi biliyorsunuz. Bugünler ise, yeni fırsatlara oldukça açık. Son günlerde biraz hırs yapıyorsunuz. Yükselme planlarınız, sizi bazen doyumsuz gibi gösterebiliyor.

Bugün maddi konulardaki iletişimine dikkat etmelisin. Yazılı iletişim senin için daha iyi olabilir. Bazı şeylerin yazıda kalması ileride parasal konularda anlaşmazlığa düşmeni engelleyebilir.

Dış görünüşüne özen göstererek kendini daha iyi hissedebilirsin bugün. Kişisel bakım ve hijyen konuları sağlığın için güzel adımlar atmana vesile olabilir. Hem mikroplardan arınmak hem de aynadaki insanla barışmak iyi etkiler çekecek hayatına.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatle alacağın kararlar güzel sonuçlar verecek bugün. Bazı konulara daha fazla özen göstermek elde edeceğin sonuçlarda daha keyifli olmana vesile olacak durumlar yaratabilir. O yüzden bol bol düşünerek hareket etmelisin bugün.

16 Temmuz 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Normalde çok düzenli birisiniz ve detaycı yaklaşımınızla gurur duyarsınız. Gelgelelim, bugün siz bile birtakım alışılmadık ve hatta saçma hatalar yaptığınızı görebilirsiniz. Gezegen enerjilerinin işleri biraz dikkat dağıtıcı bir hale getirmesi muhtemel, bu yüzden yaptıklarınızı dikkatli bir şekilde tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. Herhangi bir önemli görev ya da iletişimi yarına ertelemeyi arzu edebilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aileyi sığındığın bir kale gibi görmeye başlayabilirsin. Rutin hayatında yaşadığın tüm sorunları ailenle paylaşıp onlardan fikir alıyorsun. Özgürlüğüne düşkün olan arkadaşların bu durumu eleştirse de kendinden ödün vere biri değilsin. İş yerinde zor görevlerin insanı olarak tanınman fazla sorumluluk almana neden olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşle ilgili konulara fazlasıyla kafa yorabilirsiniz. Bugün sizin için haftalık tatil değilse kendinize bir mola oluşturmalısınız. Bir şeyleri çok düşünmek o şeylerle ilgili detayların gözünüzde büyümesine neden olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün de burcunuzda ilerlerken daha girişken ve meşgulsünüz. Aynı zamanda kardeşlerle, yakınlarla ilgili hareketlilik de olabilir.

16 Temmuz 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle flört aşamasında olan ilişkilerinizde karar vermekte bir türlü muvaffak olamayabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi şanslı ve iyi hissedeceksiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile üyelerinden birinin sıkıntıları seni rahatsız edebilir bugün. Onun bir şey paylaşmaması onunla daha çok ilgilenmene sebep olabilir. Sorunun çözümü için onunla konuşmaya devam etmen ve onu yalnız bırakmamak gerekebilir o yüzden.

16 Temmuz 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hoşnutsuzluk mümkündür ama ideal olarak, gerekli ayarlamaları yapmanız için sizi uyarır. Doğrudan ilerlemenin zamanı değil ancak nihayetinde ilerlemenize yardımcı olacak bazı küçük şeyler yapabilirsiniz. Etkileşimler kafa karıştırıcı olabilir veya duygusal önyargı, konuşmaların çoğunu etkileyebilir. Nitekim gün ilerledikçe sorunları bir kenara bırakıp en önemli olan şeylere odaklanmak çok daha kolay hale gelir. Aslında, düşüncelerinizi ve diğer şeyleri sıralamak için çok iyi bir konumdasınız. Daha az bunalmış, daha az dağınık hissediyorsunuz ve büyük resim yerine ayrıntılara odaklanmak için daha iyi durumdasınız. Pratiklik ve sağduyudan yararlanma isteği, bir şeye odaklanmanıza yardımcı olabilir ve artan netlik iyi hissettirir. Perde arkasında çalışmak veya bağımsız olarak daha kararlı ve mutlu bir şekilde çalışmak için harika bir zaman.

16 Temmuz 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuzda. Duygusal saplantılarınız yüzünden kafanız karışabilir. Çevrenizde gelişen olaylara çok fazla kafanızı taktığınız için, günlük yaşantınızda gizemli olarak algılanıyorsunuz. Olaylarda çok yönlü düşünmelisiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

16 Temmuz 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularında ise kalıcı kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgürlüğünüzü destekleyen arkadaşlarınızla birlikte olduğunuz zaman kendinizi daha mutlu ve enerjik hissediyorsunuz. Bugün sizi motive edecek arkadaşlarınızla ortak organizasyon planları yapacak ve bazılarımızortaklarımızdan ayrılarak, bireyselkurma çabaları içinde olacağız. Bugün yeteneklerinizin desteklenmesini istiyorsunuz.

16 Temmuz 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 07" R
Ay
Aslan
05° 18' 09" R
Merkür
Koç
27° 46' 56"
Venüs
Boğa
17° 42' 57"
Mars
Koç
10° 08' 45"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 48"
Satürn
Balık
17° 39' 57"
Uranüs
Boğa
23° 07' 53"
Neptün
Balık
29° 17' 05"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 49"
Lilith
Başak
24° 50' 36"
True Node
Koç
14° 54' 22"
Son Güncelleme : 13/05/2024 23:47

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>