Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2021, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün sevgilinizle önemli şeyler hakkında konuşacağınız bir gün olabilir. Yakınlık ve samimiyet ruhu, tüm güne nüfuz edecek. Umutlarınızı ve hayallerinizi kolayca paylaşabileceksiniz. Ayrıca çok fazla kahkahalı bir gün yaşayacaksınız! Şu an bekarsanız, bu şeyleri ruh eşiniz olan bir arkadaşınızla da deneyimleyebilirsiniz. Kalbinizi artık açın ve konuşun.

Bugünyerinde bazı zorluklar gözlemleyebilirsiniz. Küçük bir kişilik çatışması gibi personelin karşılaştığı bazı problemleri fark edebilirsiniz ve muhtemelen bu duruma bugün gözlerinizle şahit olacaksınız. Ayrı kalmaya çalışın ve fazla karışmayın. Günün enerjisi biraz gerginlik yaratıyor, ancak sizi sürüklemesine izin vermemelisiniz. Olumlu bir tutum sergileyin ve tartışmaya katılmayın!

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Zihnin ilginç bir berraklığa sahip. Düşünme biçimin de egonun isteği doğrultusunda faaliyet gösteriyor olacak. Kilit nokta ise duygularının kendini göstermesine izin vermen olacaktır. Sorumluluğu alarak yapmak istediklerinin peşinden gitmelisin. Son birkaç gündür düşüncelere dalmış vaziyettesin; önümüzdeki günler ise daha çok eylem odaklı olacak.Ne dilediğinize dikkat edin çünkü gerçek olabilir. Bu söz özellikle size hitap ediyor çünkü güçlü karakteriniz ve atılgan zekanız hedeflediğiniz her şeye ulaşmanızı kesinleştiriyor. Fakat son zamanlarda pek de uygun olmayan bir hedefi gözünüze kestirmiş gibisiniz. Bunun üzerine biraz düşünün bakalım, gerçekten onaylıyor musunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hisleriniz her zaman yoğun olmuştur ve bugünlerde geçmişte yaşadığınız bazı duygusal olaylar üzerine düşünüyor olabilirsiniz. Eski aşkları yeniden yaşıyor, kayda değer konuşmaları aklınızda yineliyor olmanız muhtemel. Bunları bazılarını yeniden gözden geçirmeniz önem taşıyor, çünkü şu an yaşadığınız bir duruma dair içgörünüze katkıda bulunabilirler. Eski aşklara ya da diğer ilişkilere dair “dosyaları indirirken”, işinize yarayacak bir şeyler aklınıza gelebilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde daha hassas ve duygusal olabilirsiniz. Geleceğinizi sorgulayabilir, dilek ve dualarınızı daha çok düşünebilir, ilişkilerinizin geleceğini gözden geçirebilirsiniz. Eşin akrabaları gündemde olabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlayan bir Yengeç burcuysan, sevgilini daha yakından tanımak için onunla vakit geçirmek isteyeceksin. Aile büyüklerin tarafından davranışların konusunda uyarılar alabilirsin. Her ne kadar senin iyiliğin için söylenmiş olsa da uyarılara kulak asmak istemeyeceksin. Mental olarak yorgun olduğunu hissedip Pazar gününü yalnız geçirmek isteyebilirsin.

17 Ekim 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişin dikkatinizi dağıtacağı bir gündesiniz. Şu anki işlerinize ve gelecek hedeflerinize odaklanarak bu durumun etkisini azaltabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz anı yaşamak için kendinize ufak motivasyon durakları yapın.

17 Ekim 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerinizde ve beklentilerinizde aşırı tutumlar yüzünden yanlış değerlendirmeler gündeme gelebilir. Yeni imkanlara ve değişikliklere açık durmalısınız.

17 Ekim 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda daha özgürlükçü olmanız ve arkadaşlık ilişkilerinizi daha ön planda tutmanız deneyi kaçırabilir, dengeyi kurmanız önemli olabilir.

17 Ekim 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçek diye bir şey olmadığının; her bakış açısının ve fikrin, ne kadar objektif olursa olsun, zor kazanılmış deneyimden geldiğinin bilincine var ve aydınlanma yaşamak insanın her gün başına gelen bir şey değildir. Hayata dair yeni bir bakış açısı geliştirme aşamasındasın, fakat bu, kusurlu ilişki deneyimleriyle temellenmişe benziyor. Perspektifini sabitlemeden önce biraz daha yaşanmışlık edin.

17 Ekim 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen dürüst olmak ve başarısızlıklarını kabul etmek cesaret ister, fakat bunu yapmak kimliğinizi belirlemede ve karakter gelişiminizde büyük bir adım atmanızı da sağlar. Herkes hata yaparken herkesin bunu kabul edecek dereceye ermemiş olduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca bugün size eskiyi anlatan insanlarla iletişimde olabilirsiniz.

17 Ekim 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Geçmiş olaylarla ilgili sorgulamalar geçirebilirsiniz. Geleneksel yönlerinizin size zaman kaybettirebileceğini fark etmelisiniz..

17 Ekim 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

17 Ekim 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İkili ilişkilerde kendinizi ifade ederken herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü elinizde bulundurmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz bir gün.

17 Ekim 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeki duygusallığınız, ilişkinizde sorun görüp takılı kaldığınız noktaları değerlendirmenize engel oluyor. Güvensizlikleriniz, üzüntünün yanında incinmeleri de beraberinde getirebilir. Birtakım projelerinize eleştirel bakılması sizi karamsarlığa sokmamalı. Bu eleştirilerle planlarınızı zenginleştirmeniz de mümkün. Parasal konulara yönelik sıkıntılarınız azalmasa bile rahatlayacaksınız. Bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat edin.

17 Ekim 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 43' 14" R
Ay
Yay
18° 22' 10"
Merkür
Koç
16° 08' 28"
Venüs
Koç
27° 34' 10"
Mars
Balık
27° 34' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 33"
Satürn
Balık
16° 19' 33"
Uranüs
Boğa
22° 11' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 03"
Lilith
Başak
23° 01' 44"
True Node
Koç
15° 28' 40"
Son Güncelleme : 27/04/2024 15:11

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>