Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Özgüvenin Artıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2021, Perşembe

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugünün temaları sevgi, cömertlik ve mutluluk, yani hata yapamazsınız. Bir şeyde aşırıya kaçarsanız, patronunuzla başınız derde girebilir. Sınırları korumak, mutlaka çok kolay olmayacak, ama endişelenmeyin. Bugünü, eğlenerek ve bu gece sevdiklerinizle birlikte geçirin.

Yaratıcı yeteneklerinizi başkalarıyla paylaşmaya hazır olacaksınız. Eğer bir şairseniz, yazdığınız bir şiirden bahsetmek isteyebilirsiniz. Ya da bir gün müzik kariyerine başlamayı hayal ediyorsanız, bir kafede ya da barda bazı orijinal şarkıları test edebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı ve sanatsal yollarla ifade etmekten korkmayın. Artık sanatınızda tam zamanlı bir yaşam sürmeseniz de geleceğin nelere sahip olabileceğini kim bilebilir?

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Rekabetçi bir modda olabilirsin. Birinden daha güçlü ve daha yetenekli olduğunu kanıtlamaya çalışıyorsun. Çok da agresifleşme çünkü bunun sana geri dönüşleri kötü olabilir. Biriyle sporda çekişmek konusunda kendine elbette izin verebilirsin. Rakibini tenise, squash'a ya da basketbola davet et. Sağlıklı fiziksel rekabetin kişisel hoşlaşmazlıklar için iyi olacağını göreceksin!Bugün üzerinizde parlayan bir spot ışığı varmış gibi hissedebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, yetenekleriniz ve yaptığınız katkılar için sizi alkışlayacak. Alkışların keyfini çıkarın, zira fazlasıyla hak ettiniz! Evdeyse, komşularınız sizi okul yönetim kuruluna ya da belediye meclisine aday göstermeye çalıştığı için muhabbetin odak noktası olabilirsiniz. İyi bir aday olacaksınız, dolayısıyla bunu düşünmek isteyebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün pek çok kişiyle iletişim kurmaya çalışabilirsiniz fakat hiçbiri müsait olmayabilir. Özellikle bir kadın arkadaşınıza ya da uzakta yaşayan bir akarabanıza ulaşamya çalışıp kendinizi telefon kovalamacası oynarken bulabilirsiniz. Bu durum sinirinizi bozabilir çünkü ona vermeniz gereken bazı iljginç havadisler olabilir. Pes etmeyin. Denemeye devam edin. Nihayet ulaşmayı başaracaksınız ve sizinle konuştuğuna çok sevinecek. Sizi evine bile davet edebilir!

14 Ekim 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısından itibaren ilişkileriniz ön planda olacaktır. İnsanlarlabirliği içine girebilir, bazı ilişkilerde zorunluluklara göre hareket edebilirsiniz. Fedakarlık gerektiren durumlar olabilir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, aile içinde yaşan huzursuzlukları fazla abartmamalısınız. Sizin baskıcı yönleriniz onları sıkabilir. Düşüncelerinizde direttiğiniz müddetçe, onlarla anlaşmanız güçleşebiliyor. Duygusal bağlarınız işlerinizi zorlaştırıyor ve kendinizi ifade ederken hata yapıyorsunuz. Evinizin dekoruyla ilgili değişiklikler gündeme gelecektir.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Plansız yaptığınız harcamalarınız nedeniyle gergin anlar yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zora soktuysa veya sokacağını düşünüyorsanız, gelecek için planlamalar yapmakta gecikmeyin. Zamanın değerini bilin. Kendinize alternatifler yollar yaratın.

14 Ekim 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe içinde olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Banka işlerinizi halletmeniz için uygun zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yenilenme içine girebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde acele etmeden karar vermeniz sizin için daha iyi olacaktır.

14 Ekim 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Siz net kararlar kabul etme gücüne sahipsiniz. Net iletişim size müzakerelerde ciddi ilerleme kaydetmenize olanak sağlar. Eğer küçük konuşmalarda kaybolmazsanız güne net bir gündem ile başlayın.

14 Ekim 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kelimelerin iletişim kurmak için en iyi yol olmadığını anlayabilirsin. Vücut dili ve bir dokunuş, bir tat çok daha etkili olabilir. Duyuların o kadar kuvvetli olacak ki 5 blok ötedeki restorandan gelen kokular bile ağzını sulandırmaya yetecek. Bırak ayağın burnunu izlesin ve akşam sevdiğin biriyle birlikte güzel bir ziyafet çek.

14 Ekim 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yoğun tempoda kendinize vakit ayırmayı ve ruhunuzu dinlemeyi unutmuş olabilirsiniz, bu yorgunluk hissi size bunun bir hatırlatıcısıdır. İlişkiler konusunda dramadan uzak, dürüst ve net bir bağlar kurmaya çalışın. Duygularınız sizi ele geçirmeye başladığı zaman, gerçeklere ve olası ihtimallere odaklanın.

14 Ekim 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda biraz daha cesaret ve atılganlığa ihtiyacınız var. Partnerinizden gelen istekler sizi bazen çaresiz bırakıyor. Size bir arkadaş gibi davranan en yakın büyüğünüzden alacağınız destek önemli olacak.

14 Ekim 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşkta aceleci davranmanız hata yapmanıza neden oluyor. Her dürtünün peşinden koşmak yapınızda var ama zaman zaman olayları iki kere düşünmelisiniz. Uykuyu ihmal etmeniz sağlığınızda düşüşlere neden olabilir. Yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

14 Ekim 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte çok tutkulu ve romantik bir gün geçireceksiniz. Finansal durumunuzu düzeltebilmek için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz ve çok çalışıyorsunuz. Özgüveninizi artırmalısınız ve ruh halinizi yükseltmelisiniz.

14 Ekim 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye karşı duygularınızın karşılığından emin olmanız ve daha somut adımlar atmak için, uygun zamanı ve şartları beklemeniz gerekiyor. Acelecilik gelişmeyi başlarken bitirebilir. İşinizle ilgili alacağınız bir haber sizin için tam bir sürpriz olacak, kısa zamanda bir karar almanız gerekecek. Zamansız harcamaların sıkıntısı bir süre daha sürebilir. Bazı borçlarınızı ertelemeye çalışın. Sinir sisteminiz için açık havada uzun yürüyüşler yapabilir veya alternatif teknikler deneyebilirsiniz

14 Ekim 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 35' 46" R
Ay
Oğlak
13° 44' 28"
Merkür
Koç
16° 35' 58"
Venüs
Koç
29° 56' 52"
Mars
Balık
29° 04' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 29"
Satürn
Balık
16° 29' 59"
Uranüs
Boğa
22° 17' 54"
Neptün
Balık
28° 52' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 38"
Lilith
Başak
23° 14' 35"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>