Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fedakarsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün aşk hayatınızda ilginç bir dönüm noktası yaşadığınızı görebilirsiniz. Sevgilinizle son zamanlarda uyumsuz olabilirsiniz. İkinizde kendi işlerinize odaklanıp birbirinizle yakınlaşmayı unuttunuz. Bugün, ilişkilerin ne kadar önemli olduğunu size hatırlatacak bir mesaj alabilirsiniz. Biraz ekstra odaklanma ve sevgi dolu bir iletişim ile tekrar her şeyi yoluna sokabilirsiniz.

Beklenmeyen bir gerileme, umduğunuzda uzun vadeli bir hedefe ulaşmanıza engel olabilir. Bunun sizi üzmesine izin vermeyin. Küçük bir yenilikçi düşünce ve ek bir planlama sizi tekrar yola sokabilir. Bu, başkalarının şirketinde huzursuz olacağınız için yalnız başınıza en iyi şekilde harcanan, kendi projeleriniz üzerinde çalışarak geçireceğiniz bir gün. Parayla ilgili iyi haberler en sonunda gününüzü tam anlamıyla güzel bir hale getirebilir!

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Son zamanlardaki başarıların seni yeteneklerine ilişkin komplekslerinden kurtarmışa benziyor. Tipik olarak doğuştan gelen yetenek ve özelliklerini fark etmekte sıkıntı yaşayan birisin ama bugün biraz bu durumu aşacaksın. Evet, orijinalliğinin tanınması kesinlikle iyi hissetiriyor. Aniden, değerli ve topluma katkılar yapan biri olarak hissedeceksin - tam bir yetişkin gibi.Ev ve aile yaşamınızla ilgili sıkıntı ve endişeler bugün odaklanmanıza engel olabilir. Aile üyelerinden birisiyle bir tartışma yaşamış olabilirsiniz ve bu durum kafanızı kurcalıyor olabilir. Bununla baş etmenizin en iyi yolu uzaklaşmak ve sakinleşmek için kendinize ve diğer herkese biraz zaman vermek olacak. Daha sonra eve döndüğünüzde fırtınanın tamamen dindiğini görmeniz muhtemel.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzerinizde parlayan bir spot ışığı varmış gibi hissedebilirsiniz. Arkadaş çevreniz, yetenekleriniz ve yaptığınız katkılar için sizi alkışlayacak. Alkışların keyfini çıkarın, zira fazlasıyla hak ettiniz! Evdeyse, komşularınız sizi okul yönetim kuruluna ya da belediye meclisine aday göstermeye çalıştığı için muhabbetin odak noktası olabilirsiniz. İyi bir aday olacaksınız, dolayısıyla bunu düşünmek isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Güne finansal konularla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Zorunlu ödemelerinizi tamamlayabilirsiniz. Satış bazlı işler için verimli bir gün olabilir. Güvende olma ihtiyacınız artabilir.

15 Ekim 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sürekli fedakârlık yaptığınhayatında artık etrafına sorumluluk vermeye başlıyorsun. Bu sayede daha özgüvenli olabilirsin. Çözüm odaklı ve disiplinli oluşun bütün takdiri toplamanda da etkili oluyor, beklediğin terfi haberi olumlu sonuçlanabilir. İhmal ettiğin eğitin eğitim konularına yatırım yapmaya başlıyorsun, bir takım evrak işleri ile uğraşabilirsin.

15 Ekim 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınızla aranızda güven sorunu yaşayabilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlarla aranızdaki dengeyi kurarken adil olmaya özen göstermelisiniz. Bu sayede ilişkileriniz daha sağlıklı ve uzun vadeli olacaktır. İlişkinizde bir sona ya da yeni bir başlangıca doğru ilerliyor olabilirsiniz. Süreci iyi değerlendirin...

15 Ekim 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mistik konulara duyduğunuz ilgi git gide artabilir, diğer konularda da bugün bilinmeyeni bilmek isteyebilirsiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sıkıcılıktan çok uzak olacak!Her zamankinden biraz daha yaramazsın. İçindeki provokatif afacan "sınırların dışında" şeyler söylemeye kararlı. Utanç çukurunu boylayabilir ve çevrendeki insanları üzebilirsin. Yine de bu tavırlarının da bir getirisi olacaktır. Bunu, yıkmak üzere cezbedildiğin sistemi anlamak için bir fırsat olarak gör.

15 Ekim 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başardığınız gurur verici bir şeyi veya üstesinden verdiğiniz ve başkalarına ilham vermesini istediğiniz hikâyeyi daha yüksek sesle anlatın. Hemen olmasa da zamanla insanların sizi duyduğunu ve gerekli insanlara ulaştığınızı göreceksiniz. Bugün, daha dürtüsel ve ani atılımlarda bulunsanız da her şey yolunu bulacaktır.

15 Ekim 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailede bazı dengelerin yeniden gündem kazanması söz konusu. Bugün sorumluluk duygusu içinde hareket ediyor ve değer yargılarınızı gözden geçirmek istiyorsunuz. Bilgilerinizi sergileme konusunda oldukça başarılısınız.

15 Ekim 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

15 Ekim 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda sürekli olarak koşuşturma içerisine girebilirsiniz. Çevresel koşullar değişim gösteriyor olsa da üstesinden gelme şansınız var. Terslikleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir gün. Rahatsız edici durumlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceğinizi unutmamanız gerekiyor.

15 Ekim 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süredir yolunda gitmeyen, aşk hayatınızda göremediğiniz bir çok ayrıntı var. Bugünlerde çevrenizi kuşatan aşk öğretilerine kulaklarınızı kapalı tutmaya çalışın. İşinizle ilgili yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü biri olmanıza karşı, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymalısınız. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir. Parasal problem yaşıyorsunuz ama sizin için maddi fedakarlığa hazır kimseleri de görmüyorsunuz.

15 Ekim 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 37' 56" R
Ay
Yay
17° 11' 44"
Merkür
Koç
16° 07' 36"
Venüs
Koç
27° 27' 27"
Mars
Balık
27° 30' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 19' 04"
Uranüs
Boğa
22° 11' 01"
Neptün
Balık
28° 49' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 44"
Lilith
Başak
23° 01' 08"
True Node
Koç
15° 28' 59"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>