Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duyduklarını Önemsemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2021, Pazar

Aşk 50%
Para 90%
Sağlık 60%

Günün hızlı tempolu eylemleri kafanız karıştırabilir. Özellikle de aşk ve romantizmle ilgili konular olmak üzere son olaylarda sersem gibi hissetmeniz çok normal. Olaylar o kadar hızlı yaşanıyor ki onlara yetişemiyor gibi hissedebilirsiniz. Bu kadar analitik olmamaya çalışın. Boşa kürek çektiğinizi ve trenin çoktan istasyondan ayrıldığını görebilirsiniz. O halde gemiye atlayın ve biraz huzurun tadını çıkarın.

Gezegenler size çok önemli bir ders verebilir: Geçmişte yaşadığınız sorunların hala sizi takip etmesi durumuna tek çözün (karma'nız olarak adlandırdığınız şey), çok çalışmanız ve diğer insanlara karşı olan yükümlülüklerinize büyük özen göstermenizde yatıyor. Bugün gökyüzündeki uyum, saygın ve sorumlu bir yetişkin olma yolunda size yardımcı olacaktır.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Ailenden biri bir yere gidebilir ve kimseye nereye gittiğini söylemeyebilir. Bu durum kaygı yaratacaktır ama hemen korkmayın. Yakının, büyük ihtimalle güvendedir; ama son zamanlarda yaşadığı üzüntüler onu yalnız kalmak istemeye itmiş olabilir. Bu kişiden bu ara sağlıklı bir iletişim bekleme. Sabırlı ol ve kaygılanma.Dünyanda meydana gelen bir kasırga gibi, sana ait olup da tam bağlanmamış olan herhangi bir şey yakalanmaya, daireler çizerek etrafta uçmaya ve yüzlerce metre uzağa savrulmaya eğilimlidir. Hayatınızdaki her şeyin yerli yerinde ve güvende olduğundan emin olarak kendinizi bu rüzgar için hazırlayın. İlki düzgün bir şekilde sabitlenene kadar başka bir projeye başlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

17 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe yönelik planlamalar ve tasarılar içerisinde olabilirsiniz. Eğitim, seyahat ve başvurularla ilgili gündemleriniz olabilir. İletişim trafiği artabilir, beklenmedik haberler alabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın çevrenden bir kişi pazar gününü meşgul bir biçimde geçirmene sebep olabilir. Arkadaşına yardımcı olmak istiyorsun ama kendine de vakit ayırmak istiyorsun. Ailesinden uzakta olan bir Yengeç burcuysan, annenden sitem dolu bir telefon alabilirsin. Bazı insanların dedikodularını yapıyor olması kulağına çalınabilir. Bu konuya çok takılmamaya çalışıyorsun.

17 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zihniniz hayallerinizle dolu olabilir. Alınganlık yaptığınız her konuyu bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Duygularınıza karşılık almadığınızı düşünüyorsanız sizin de neleri paylaştığınızı incelemelisiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal alanda bir karmaşa dikkat çekiyor. Böyle zamanlarda olayları kontrol etmeniz pek kolay olmayabilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızın her yönüne kendinizi açarak akışta kalmanızda fayda var. Evren sizi yer yer yin enerjinizi kullanmaya itebilir.

17 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz bile size yabancı göründüğüne göre işte çok fazla zaman geçirdiğinizi biliyorsunuz. Biraz evden çalışmaya ne dersiniz? Bu imkanınız varsa kesinlikle es geçmeyin.

17 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi gizleme gereği içindesiniz. Bazı olayları takibe alıp, sessiz bir yorum geliştirmek isteyebilirsiniz. Yeni ve radikal düşünceler içindesiniz. Zaman kavramının önemli olduğunu, çevrenize hatırlatmalısınız.

17 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizde bazı konularlar çözümsüz kalabilir. Bunun yaratabileceği stresin harcamalarınızı artırmasını engellemelisiniz; eğlence fırsatlarını değerlendirmek veya sosyalleşmek için çok para harcayabilirsiniz. Güzel bir haber sizi mutlu edecek.

17 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizde olan bir açığı aramak yerine, ufak şeylerin tadını çıkarmaya çalışın. İnsanların hakkınızda söyledikleri kırıcı lafları kafanıza takmayın. Kendinizi pozitif ve yenilenmiş hissetmenizi sağlayacak bir yerlere gidin.

17 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yolunda gitmeyen ilişkinize bir hareketlilik getirmeniz gerekiyor. Sizin ilişkinizden memnun olmanıza karşın, partneriniz monotonluktan biraz dertli gibi. Bugünlerde ufak tefek tartışmalar ciddi hesaplaşmaların başlangıcı olabilir. Unutkanlıktan dolayıyerinde başınız ağrıyabilir. Bazı yüklerden kurtulmanız gerekiyor. Yine bu aralar bazı sebepsiz sıkıntı ve bunalımlara da açıksınız. Bir satın alma işinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Aldığınız kalorilerin mutlaka acısı çıkacaktır.

17 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 08' 21" R
Ay
Yay
10° 41' 18"
Merkür
Koç
16° 03' 32"
Venüs
Koç
26° 49' 58"
Mars
Balık
27° 06' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 13"
Satürn
Balık
16° 16' 17"
Uranüs
Boğa
22° 09' 18"
Neptün
Balık
28° 48' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 60"
Lilith
Başak
22° 57' 45"
True Node
Koç
15° 30' 42"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>