Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünü birlikte geçirme planlarınız tek taraflı değil. Heyecanınız ilk günkü gibi devam ediyor. Böyle bir ilişkiyi yakalamış olmaktan çok hoşnut görünüyorsunuz..

Önümüzdeki günlerde kendinize güveninizi testten geçireceğiniz gelişmeler var. Son günlerde üst üste gelen yenilikler sizi şaşırtmıyor. Her yeni duruma başarıyla ayak uyduruyorsunuz.

Bir para tartışmasında seviyeyi koruma çabalarınız olacak. Bu defa da durumun düzeleceğini düşünüyorsunuz, ama her defasında ummadığınız bir harcama bütçenizi etkiliyor.

Birtakım ilişkilerinizde güven sınırlamaları yapmanız gerekiyor. İnsanlar size güvenlerini verirken sizin kadar cömert davranmıyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İsteksiz göründüğünüz bir çalışma için bugünlerde ısrarla karşılaşabilirsiniz. Verimli olabilir. Etki altında kalmadan tek başınıza değerlendirmeniz, sizi istekli yapacak. Karşılaştığınız güçlükleri küçümser tavırlarınız, çevrenizi etkiliyor. Bu etkilenişimi yararlı hale getirmeniz çok mümkün. Öncelikle, kimi insanları egemenlik alanınızın unsurları gibi görmekten vazgeçmelisiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 05:29 Ay-Pluto görünüm etkisinde, ilişkimizi gözden geçirebiliriz. Aranızdaki paylaşım duygusunun önemi son derece büyüktür. Saat 13:50-22:42 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yakın çevre bağlantılı her konuda titiz davranmanız, hareketlerinize gayet dikkat etmeniz, hizmet duygusuyla dolu olmanız anlamındadır. Yani ister istemez, her şeyin düzgün bir şekilde yürümesi için elinizden geleni yaparsınız. Yaşadığınız çevredeki bir ufak sorun veya can bildiğiniz insanların başındaki bir problem en az onlar kadar sizi ilgilendirir. Hassasiyetiniz ön plandadır. Fakat bunun altında yatan en önemli sebep, hayatı daha düzgün ve huzurlu yaşamak adınadır. Tabi ki kimi zaman eleştirel davranabilir ve bazı kişileri uyarma gereği duyabilirsiniz. Bu tamamıyla sevgi ve iyilik adınadır. Saat 22:42 Ay-Terazi burcu geçişinde uyumluluk son derece önemlidir. Kiminle berabersiniz, kimlerlebirliği halindesiniz, bugüne dek neler yaşadınız ve bundan sonrasında neler umuyorsunuz. Bu soruların cevabı için sorunların üstünü sıvazlamadan, siz ve partneriniz veya siz veortağınız adamakıllı bir gözden geçirmede bulunmalısınız. Sorunlarınızı, nasılsa düzelir diyerek ele almak yerine, aranızdaki iletişimi açıklık ve dürüstlük çerçevesi içinde oluşturmak gayet önemli. Birbirinize sorular sorarak, nerelerde problemler yaşanıyor bunları konuşmanızda yarar var.

17 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapacağın konuşmalarda bugün biraz daha sert tavırlar takınıyor olman aklındaki bazı soruları çözümleyemediğinden kaynaklı olabilir. Fakat sabrını korumaya çalışmalı ve profesyonel davranmayı elden bırakmamalısın! Önemli bir toplantı ya da görüşmen varsa, başka bir güne ertelemeni tavsiye ederim. Sevgilini ne kadar sevsen de İlişkinde yaşadığın kıskançlık artık üstünde baskı yaratmaya başladı. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, tüm sorunları çözmek adına önemli adımlar atabilirsin. Ancak eşinin gönlünü almakta biraz zorlanacaksın.

17 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler ve yurtdışı bağlantılı projeler konusunda fazlasıyla yoğun bir gündem yaşanabilir. İletişimin bir hayli arttığı ve yetişmekte zorlandığınız durumlar söz konusu olduğunda kendinizi rahatlıkla ve cesaretle ifade edebilecek ve bu yönünüzle göz dolduruyor olacaksınız.

17 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda yoğun ve detaylarla dolu bir gün geçirmeniz mümkün. Yaptığınız çalışmalarınızda sunumlar hazırlayabilir, toplantılara katılabilir, üstlerinize ve arkadaşlarınıza projeniz hakkında bilgi vermeniz mümkün olur. Yakın çevrenizle ya da dostlarınızla bulaşabilir, geleceğe dair hayal ve ümitlerinizle ilgili planlarınızdan söz edebilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DIŞ görünüşünüzde veya maddi planlarınızda yapacağınız değişiklikler işinizde ilerlemenizi hızlandırabilir. Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz destekleniyor.

17 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Başak burcunda ilerleyen Ay bolca iletişim ve haberleşme vaat ediyor. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle, yakınlarınızla ve komşularınızla görüşebilirsiniz. Kendinizi yazılı ve sözlü iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel anlamdabitirici tavrınız devrede olacak. Kafanız bu aralar tamamen para kazançlarınıza odaklanmış durumda olabilir. Yakın çevrenizle girişeceğiniz işlerde istikrarlı sonuçlar elde edebilirsiniz.

17 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uranüs, Venüs ve Satürn arasında oluşun büyük toprak üçgeni sayesinde, kardeş ve yakın çevrenizle sevgiye dayalı güçlü bağlar oluşturacak, verdikleri destekle pek çok yeni konuya cesaretle adım atabileceksiniz. Sosyal ilişiklerinizde hızlı bir dönem başlıyor. Yeni çevreler edinebilirsiniz. Heyecanlı dönem.

17 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 45' 35" R
Ay
Başak
20° 54' 38"
Merkür
Koç
17° 05' 25"
Venüs
Koç
18° 45' 34"
Mars
Balık
22° 03' 05"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 38"
Satürn
Balık
15° 38' 60"
Uranüs
Boğa
21° 47' 22"
Neptün
Balık
28° 35' 32"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 18"
Lilith
Başak
22° 14' 10"
True Node
Koç
15° 37' 53"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>