Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Teklifleri Değerlendireceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

İlişkinin sana istediğin heyecanı vermemesi kafanı fazlasıyla meşgul edebilir bugün. Değerlendirmeni iyi yapman gerekecek ama. Fırsatını bulunca sevdiğin insanla konuşup alınması gereken önlemler hakkında daha net davranabilirsin.

Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Fakat en olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz.

Arkadaşlarınla yeni bir ortaklık hakkında konuşmak isteyebilirsin bugün. Bu yenifırsatını değerlendirmek için onların da heyecanlı olması seni mutlu edebilir. Ancak her şeyi anlık heveslere göre belirlememelisin.

Daha sağlıklı bir hayat için radikal kararlar almak isteyebilirsin bugün. Kötü alışkanlıklar hakkında önemli kararlar alıp bunu uygulaman gerekebilir. Yediklerin konusunda da daha dikkatli olmak daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal gücüne güvenmek senin için önemli olabilir. Karşılaşacağın sorunların çözümü için yaratıcı olman gerekebilir genel olarak. Aklına gelen fikirleri kaydetmek isteyebilirsin o yüzden. Bu fikirler sonra farklı yerlerde işine yarayabilir zira.

17 Temmuz 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, Balık burcundaki Ay Neptün ile hizalanırken gün boyunca ön sezgilerinizin üst düzeye çıktığını göreceksiniz. Geçmişten gelen ve uzun süredir çözemediğiniz meseleleri bir kez daha derinlenmesine inceleme fırsatı yakalayacak ve kendinize uygun bir yol haritası çizeceksiniz. Bu akşam romantik Venüs burcunuza girdiğinde ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca sürecek bir aşk çağını başlattığında bir değişim fark edeceksiniz. Bu gezegensel yerleşimin göz alıcı enerjisinin tadını çıkarın ve gözünüze çarpan biri varsa aşk yaşamaktan korkmayın.

17 Temmuz 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündemi yakından takip ediyorsun. Bugün Pazar olmasına rağmen mesleğin ile ilgi bilgilendirici nitelikte makaleler okuyabilirsin. Aşk ve güzellik gezegeni Venüs, bugün itibariyle burcunda konumlanmaya başlıyor. Dostlarının ısrarcı davetlerine “hayır” demekte zorlanabilir; onlarla günü geçirebilirsin.

17 Temmuz 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle ilgili bazı farkındalıklar yakalayabilirsiniz. Doğru bildiğiniz yanlışları görmek, halının altına attıklarınızı derlemek bugün mental olarak yoğun bir mesai yaptırabilir. Günlük işlerini toparlamak, sorumluluklarınızla ilgilenmek ve sağlığınıza dikkat etmek kendiniz için yapacağınız en büyük iyilik olabilir. 

17 Temmuz 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha iyimser olabilirsiniz. Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

17 Temmuz 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dizayn etmeye niyetleneceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Bu tarz konuların istikrar gerektirdiğinin bilincinde olursanız başarılı olma ihtimaliniz...

17 Temmuz 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızda herkes için faydalı olacak köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Siyasi ilerleme kaydedin. Bu gün kariyerinizde ilerlemek için mükemmel bir zaman.

17 Temmuz 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki bir erkek sizi yabancı ülkelerden veya çok seyahat etmiş kişilerle temasa geçirebilir. Bu kişiler daha sonra kullanabileceğiniz değerli bilgilere sahip olabilirler. Bu bilgiler, yapılmayı bekleyen eski projeleri bitirmenize de yardımcı olabilir. Ayrıntı için gözünüz özellikle keskin. Şu anda kullanım alanı bulamasanız dahi bugün öğrendiğiniz bazı şeyler ileride çok işinize yarayacak.

17 Temmuz 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin sizde yarattığı güven duygusu içinde hareket ediyorsunuz. Görüşmek istediğiniz dostlarınızı bir araya getirebilirsiniz. Uygun çalışmalar içinde olan arkadaşlarınızla ilginç fikirler geliştireceksiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün spiritüel bir eğilim gösterebilirsiniz. Dindar biri olmasanız bile, hayatın anlamı üzerine kafa yorabilirsiniz. Hayatınızı doğru bir şekilde sürdürüp sürdürmediğinizi merak edebilirsiniz. Belki de şu sıralar yaşadığınız bir zorluk aklınızı karıştırıyor olabilir. Biraz rahatlamak için dua edebilir ya da meditasyon yapabilirsiniz. Bu sessiz anlarda önemli bir kavrayış yaşayabilirsiniz.

17 Temmuz 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün ve kendinizi ifade edecek konuları mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz. Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.

17 Temmuz 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 31' 52" R
Ay
Yay
02° 44' 41"
Merkür
Koç
16° 00' 16"
Venüs
Koç
26° 03' 45"
Mars
Balık
26° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 01' 31"
Satürn
Balık
16° 12' 50"
Uranüs
Boğa
22° 07' 11"
Neptün
Balık
28° 47' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 51"
Lilith
Başak
22° 53' 36"
True Node
Koç
15° 32' 45"
Son Güncelleme : 26/04/2024 09:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>