Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeteneklerin Konuşuyor! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile arandaki iletişimi zorlamamalısın bugün. İkinizin de aynı şeyi istemesi biraz zor olabilir. Sıkıntı ve gerginliklerden uzak durmak ve daha yapıcı davranmak size iyi gelebilir.

Çalışma arkadaşlarınızla uyum ve dayanışma içindesiniz. Fakat bu uyumun sizin birçok şeyi kafanıza takmıyor olmanızdan kaynaklandığının bilincindesiniz. Önümüzdeki günlerde bir yolculuğunuz olacak.

Yeni bir bolluk ve yeni bir kaynak ile karşılaşabilirsin. Hem senin hem de sevdiklerinin maddi konularda daha keyifli bir gün geçirmesi olası. Parasal konularda kendini daha rahat hissedeceğin bir gündesin.

Günü kendine ayırmak ve kendi isteklerini yapmak sana daha iyi bir enerji katacak. Kafanı toparlamak ve keyif aldığın aktivitelere özen göstermek enerjini yenilemene vesile olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafında olan biten her şeyin sana karşı bir komplo olduğunu düşünmemelisin bugün. Her şeyin merkezine kendini koymamalı ve insanlara daha anlayışlı yaklaşmalısın. Bugün kendi düşüncelerine dikkat etmen gerekecek.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün içsel denge ve huzuru bulmak için zaman ayırmalısınız. Duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanacak ve kendinizi besleyen aktivitelere yöneleceksiniz. Kendinize şefkatle yaklaşın ve içsel huzuru keşfedin.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kuzey Ay Düğümü ve Güney Ay Düğümü Koç-Terazi aksına geçiyor.Geçmişte kalan konular gün yüzüne çıkabilir. Hayatın her alanında üstün meziyetlerini konuşturuyorsun. Fakat fazla duygusal olman, hemen her şeyden kolay etkilenmen bu meziyetleri kısıtlayabilir. Mantığını yeteneklerin ile eş zamanlı hareket ettirmesini bilmelisin. Çocukları olan bir Yengeç burcuysan, onlara okuma alışkanlığı kazdırmak için renkli sayfalı kitaplar alabilirsin.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda hareketlilik yaşanabilir. Yoğun bir iletişim trafiği yaşadığınız kadar bunların geri dönüşleriyle de ilgilenebilirsiniz. İşinizi en iyi şekilde yaptığınızı görenlerin teklifleri ya da sizin sunacağınız fikirler yeni bir kapının açılmasını sağlayabilir.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen ay size çok sayıda girişim yapma isteği veriyor. Hızlı adımlar ve harekete geçirici şartların etkisi ise başarıya yakınsınız. Bu dönemhayatında yaşanan değişiklikler nedeni ile sorumluluklar öne çıkacak. Duygusal açıdan sarsıcı etkileri dikkate almanız gerek. İkili ilişkilerde sizi baskı altına alan gelişmeleri yarın daha akılcı bir gözle değerlendireceksiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki korkularınız sizi harekete geçirebilir. Sorumlulukların da fazla geldiğini hissetseniz de yine de içinizdeki başarı inancı enerjinizi...

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayal gücüne güvenmek senin için önemli olabilir. Karşılaşacağın sorunların çözümü için yaratıcı olman gerekebilir genel olarak. Aklına gelen fikirleri kaydetmek isteyebilirsin o yüzden. Bu fikirler sonra farklı yerlerde işine yarayabilir zira.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün size ilham veriyor ancak bu günde rahatlamak, düşünmek ve yeniden toplanmak daha iyi. İyimserlik, makul bir şekilde üstesinden gelebileceğinizden daha fazlasını üstlenmenize yol açabileceğinden olağan sınırlarınızın ötesinde bir şeyi abartmaktan veya taahhütte bulunmaktan kaçınmak da önemlidir. Bugünlerde bağlantılarınızı genişletiyor olabilirsiniz ve bu aylarca devam edecek bir durum. Ayrıca fikirlerle ve yeni planlarla dolusunuz, ancak bugün erkenden yatırım yapma eğilimi olabilir. Hem para, kaynaklar hem de kendi enerjiniz konusunda cömert olun ama aşırı savurgan olmayın. İyimser enerjiye uyum sağlayın ancak tamamen eğlenceli olmadıkça onu pratik olmayan seviyelere çıkarmaktan kaçının.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerinizi gerçekleştirmek için,birliğine ihtiyacınız olmasına rağmen çevrenize karşı önleyemediğiniz bir güvensizlik sergiliyorsunuz. Maddi değerlerinizi sorgulamak için, şartları yeniden koordine edebilirsiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şimdi başlayacağınız işler, hayatınızı uzunca bir süre olumlu yönde etkileyebilir. Bu yüzden yeni başlangıçlar için en uygun zamandasınız. Çevrenizdeki insanlar üzerinde her zamankinden daha etkili olduğunuzu hissediyorsunuz. Hayallerinizi yakınlarınızla daha kolay paylaşabileceksiniz.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ilişki, ortaklık,hayatı veya açık düşmanlarınızla ilgili krizsel durumlar içine çekilebilirsiniz. Bu durumların sonucunda kendinizle, hayatınızla ilgili yeni karar almanızı tetikleyebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin oldukça yoğun olduğu bir gün ve kendinizi ifade edecek konuları mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı kendinizi sorumlu hissediyorsunuz. Bugün yardım sever duygularla hareket edeceksiniz. Küçük ayrıntıların kafanızı meşgul etmesi sonucunda detaylar önem kazanacak.

17 Temmuz 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 55" R
Ay
Oğlak
08° 44' 22"
Merkür
Koç
16° 29' 15"
Venüs
Koç
29° 29' 08"
Mars
Balık
28° 46' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 15"
Satürn
Balık
16° 27' 59"
Uranüs
Boğa
22° 16' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 22"
Lilith
Başak
23° 12' 05"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>