Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Fırsatları Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiklerinize bazı yaratıcı fikirler vermekten keyif alabilir bunun yanı sıra, ailenizi ziyaret ederek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşın ve fikirlerinizi tartışın. Aklınızda bir icat veya yeni birkonusunda bir fikir olabilir veya evinizde yapmak isteyebileceğiniz değişiklikleri hayal edebilirsiniz.

Bugün geveze bir şekilde sohbet etmek istemiyorsunuz, ki bugün tam aksi bir gün olacak! Konsantrasyonunuz bugün tamamen işinize odaklı olacaktır. Her an, her görevi nasıl ve neden yaptığınızı tam olarak bileceksiniz. Bu akşam, bütün bu kendi kendinizi kontrol etme işinden çok yorulacaksınız, ama kendinden oldukça memnun kalacaksınız. Aferin!

Yaratıcı bir projeye başlama konusunda düşünüyorsanız - özellikle de yazma alanında - bugün kesinlikle doğru zaman. Yaratıcı enerjiniz kıpır kıpır, zihniniz de odaklanmış ve konsantre durumda olmalı. Sizi finansal anlamda destekleyecek bir şeyler yaratabilirsiniz. Tek sorun şu: Bu projeye başladıktan sonra, büyük ihtimalle durup başka bir şeye başlayamazsınız. Kendinizi bir düzene sokun ve küçük molalar vermeyi unutmayın.

Söylemen gereken her şeyi söyle. Aklındakini dışa vurmak için verimli ve istisnai bir gün - özellikle de evle ilgili meseleler söz konusuysa. Yine de konuşmayı seven yapın başını belaya da sokabilir! Düşünmeden ve hızlı konuşursan, bu patlamadan dolayı insanların keyfi kaçabilir. Nabza göre şerbet vermeyi öğrenmek ve becerebilmek ise gerçek bir yetenektir; ayrıca iyi iletişim kurmak zaman alır. Yine de böyle bir günde, içindekileri dışarı çıkarabilirsin - sonrasında otur ve insanların tepkilerini izle!Sabreden derviş muradına ermiş. Bugünün dervişi de sizsiniz. Tüm istediğiniz biraz nefes almak, ancak şimdilik öyle bir şansınız yok. Kendinize birkaç gün sonrası için bir mola vaat edin. Arkanıza yaslanıp ayaklarınızı uzatıncaya kadar stresten ve tartışmalardan elinizden geldiğince uzak durun. Bugün tepenizin atması hiçbir şey ispatlamayacağı gibi hayli pahalıya patlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık Burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde daha hassas ve duygusal olabilirsiniz. Geleceğinizi sorgulayabilir, dilek ve dualarınızı daha çok düşünebilir, ilişkilerinizin geleceğini gözden geçirebilirsiniz. Eşin akrabaları gündemde olabilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir vakit ayırmak istediğin aktivitelere yoğunlaşıyorsun. Kendin ile baş başa kalmanın en iyi olduğunu düşünebilirsin. İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, sevgilinin telefonuyla fazla vakit harcaması aranızda tartışmalara neden olabilir. Geçmişte üstesinden gelemeyip bir köşede tuttuğun problemler yeniden açığa çıkabilir. Daha iyi yönetmek için yeni bir fırsatın olabileceğini düşünebilirsin.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınıza kırgın olabileceğiniz bugün, sosyal çevrenizle aranıza biraz mesafe koyma düşüncesi baskın olabilir. Alıngan yapınız yapılan her davranışın gözünüze batmasına sebep olabilir. Bugün kendinizle baş başa kalmanız size daha iyi gelecektir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmek çok daha kolay olacaktır. Kendi sınırlarınızı aşmak için çaba sarf edebilirsiniz. Düşüncelerinizi paylaşmak için etrafınızdaki insanlarla iletişim halinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde akış içinde olmak daha kolay olacaktır.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlerleyen günlerde samimiyetinizi ortaya koyabildiğiniz ölçüde başarılı olabileceğiniz bir takım gelişmeler gündeme gelebilir.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanların ritimleri dengeni bozabilir. Göksel enerjiler insanları hızlandıracağa benziyor. Trafikte, sabah sabah aceleci ve sabırsız sürücüler gözlemleyebilirsin. Ayrıca telefonun aralıksız çalarken ve insanlar konuşmalarını bölüp dururken sabırlı olmaya bak. Kapını ve telefonunu kapatmadığın sürece sana rahat yok!

18 Ekim 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun bir süredir planladığınız ve emek verdiğiniz bir konuda sizi tatmin edecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. İşler ne kadar yolunda da olsa kontrolü elinizden bırakmamanız gerekiyor. Kendinizi de şaşırtarak, oldukça baskın ve otoriter bir tavır takınabilirsiniz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Uzaktan gelecek biri hayatınızın akışını değiştirecek.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Önceliklerinizi doğru belirleme konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Tüm sınırları yeniden belirleyebileceğiniz bir gündesiniz. Enerjinizdeki yoğunluk üst seviyelere çıkmaya başlıyor. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Şartlara uygun hareket etmeniz gerektiğini de unutmamalısınız.

18 Ekim 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni bir beraberliğe duyduğunuz korkuyu yok etmeniz gerekiyor. Önümüzdeki günler içinde duygularınız hareketlenecek gibi. Bugün işinizle ilgili konularda güçlükler çıkabilir. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız. Başkalarını tenkit edecek, tartışmalara yol açacak yerde kendi yanlışlarınızı düzeltmeye bakın. Sizden parasal destek bekleyen bir dostunuz var. Kendinizi zorlayacak sporlardan ve beslenme şekillerinden bir süreliğine uzak durun.

18 Ekim 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 38' 20" R
Ay
Yay
17° 17' 06"
Merkür
Koç
16° 07' 40"
Venüs
Koç
27° 27' 58"
Mars
Balık
27° 30' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 17' 23"
Satürn
Balık
16° 19' 06"
Uranüs
Boğa
22° 11' 02"
Neptün
Balık
28° 49' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 46"
Lilith
Başak
23° 01' 10"
True Node
Koç
15° 28' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>