Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Düşüncelerin Değişiyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla aran bozuksa düzeltmek için çok iyi bir gün olabilir bugün. Küçük bir hediye ya da ufak bir aşk notu sana yardımcı olabilir bu konuda. İlişkindeki zorlukları aşmaya çalışmak sevdiğin insanın sana olan güvenini de tazeleyebilir.

İşle ilgili öncelikler ve tamamlanması gereken sorumluluklarınız var. Özellikle sabah saatlerinde bu konuda hızlı ilerleme sağlayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görmeniz muhtemel.

İş konusunda aldığın kararlar hakkında başkalarının ne dediğini çok da önemsememelisin bugün. Senin fikirlerin, senin planların, bu kadar... İşin sonucu sadece seni bağlıyorsa eğer başkalarının ne düşündüğünü umursamayı bırakabilirsin.

Yürüyüşe çıkmak ya da bisikletle dolaşmak senin için çok faydalı olabilir bugün. Eve kapanıp içini karartmaman önem kazanabilir. Enerjini taze tutup kendini yenilemeye devam etmen daha doğru olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ya dahakkında sorumluluklar daha önceden alınan kararları etkileyebilir. Bu biraz can sıkıcı olsa da bu konularla ilgilenip planlarına öyle dönmek isteyeceksin. Kendinden ödün vermeden her şeye yetişebilmek özen isteyebilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gördüklerinizin arkasından başka şeyler aramayın! Her şey gördüğünüz gibi ve bazı insanlar bu durumdan rahatsız ama sessiz. Endişeniz olmasın. Hiçbir şeyi asla umursamıyorsunuz. Gerçeği biliyorsun ve önemli olan da bu.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerin değişime uğruyor. Karıştırdığın moda dergisinin ivmesiyle yeni bir alışveriş listesi yapacaksın. Hareketli bir gün seni bekliyor. Çevrendeki insanların sana ayak uydurmakta zorlandığını görebilirsin. Uzun süredir aynı işte çalışan bir Yengeç burcuysan, bir terfii haberi kapını çalabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Jüpiter sizin 10.evinizden geçiş yapacak. Burası oğlak burcunun evidir. Mesleki ya da kariyer alanındaki potansiyellerinizi ortaya koyduğunuz büyük bir zafer dönemi olduğunu söyleyebiliriz. Yaptığınız işlerde toplum tarafından tanınma ya da ün gibi fırsatlar size sunmaya doğru götürecek. Yani belki de yaptığınız işlerde çevrenizde daha fazla bilinen ve dikkat çeken biri olacaksınız.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok hareketli bir gündesiniz. Gününüzü detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz. Yazışmaların organizasyonunu yapmak size hız kazandıracaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodulara fazla kulak asmayın. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili üstlerinizden destek alabilirsiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeniye kolay ayak uydursanız da geçmişe de bağlı bir tarafınız var ve bu direkt olarak geçmiş travmalarınızı da bugününüze taşıdığınız anlamına gelmekte.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun vade için planladığınız şeylerden tamamlanmış olanlardan bazıları sizi bugün biraz durduracak ve bir sonraki hedef üzerine düşünmenizi sağlayacak. Öncekinden daha hırslı davranmaktan çekinmeyin, çünkü siz, sizi daha kendinden emin ve güçlü yapan ruhsal bir güce sahipsiniz. Hakettiğiniz şekilde kendinize inanmanızı sağlayan bu inanç size dağları aşma azmi bahşediyor. Önümüzdeki bir kaç ay boyunca bu dağları aşarsanız şaşırmayın ve aşacak başka engeller bulun!

18 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal medyada önde olabilirsiniz, ancak bunun iyi ya da kötü bir şey olup olmadığı size kalmış. Sabit bir görüntü sergilemek isteseniz de, daha yoğun olan tarafınız her an ortaya çıkabilir. Belki önemli bir şey söyleyecek ve birçok insanda bu şekilde yankı uyandıracaksınız ancak, bir sırrınızın ortaya çıkması da mümkündür. Konu ne olursa olsun, onu sahiplenmek, herhangi bir dramayı gizlemeye çalışmaktan daha etkili bir şekilde çözmelidir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bulunduğunuz ortamlarda düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Takıntılı ve kaprisli davranmaktan vazgeçmelisiniz.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

17 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yurt dışıyla ilgili işleriniz varsa yön kaybı yaşama ihtimaliniz var. Aldatılma enerjisine açıksınız, yaptığınız görüşmelerde temkinli olun. Yapmanız gereken rutin işlere odaklanmak, yeni bir işe başlamamak iyi olabilir.

18 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjiniz çok güçlü ve olumlu kullanmanın yollarını araştırmalısınız. Maddi konularda önemli konuların araştırması içindesiniz ve yeni başlangıçlardan korkmuyorsunuz. Bugün, güçlü yönleriniz bir kez daha ortaya koyacaksınız

18 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 47' 15" R
Ay
Akrep
10° 25' 40" R
Merkür
Koç
16° 01' 36"
Venüs
Koç
23° 51' 14"
Mars
Balık
25° 14' 55"
Jüpiter
Boğa
22° 36' 39"
Satürn
Balık
16° 02' 49"
Uranüs
Boğa
22° 01' 08"
Neptün
Balık
28° 43' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 16"
Chiron
Koç
20° 19' 40"
Lilith
Başak
22° 41' 40"
True Node
Koç
15° 37' 27"
Son Güncelleme : 24/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>