Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kazanımlar Elde Edeceksin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

İlişkinde ikinizin de rahatlayıp birbirinizi eğlenmek için cesaretlendireceğiniz bir döneme girebilirsiniz bugün. Birbirinize destek çıkarak hayata karşı duruşunuz ve yerinizi daha sağlam temellere oturtmanız olası. Aşkta ayakların yere daha sağlam basabilir.

Yakındailişkilerinizde müthiş sevinçler yaşayabilirsiniz. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bir değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütebilir, cesur olmanızda yarar var.

Bugün maddi açıdan kendi emeklerinin karşılığını görmek isteyebilirsin. Bazı şeyleri acele ettirmemen ve kendinde bir hata aramaman önemli olabilir. Bir şeylerin eyleme geçtiğini görmek için kendi çabanı konuşturabilirsin.

Ağız ve diş sağlığına özen göstermek ve önlemleri artırmak ilerisi için iyi olabilir. Diş doktorunun o malum koltuğuna oturmamak için daha sağlıklı tercihlerde bulunman ve diş temizliğine daha fazla özen göstermen gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kontrolü ele almak ve olaylarda daha baskın olmak isteyebilirsin. Ama bu seni hata yapmaya itebilir. Gidişatın tahmin ettiğin gibi olmaması seni üzmemeli bugün. Tedbirlerini alıp gerisini beklemen daha iyi olacak.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, Ay Jüpiter ile açı yaparak Yay burcuna doğru ilerlerken bu sabah sendromsuz bir pazartesi günü sizi bekliyor. İşyerinde hiç olmadığınız kadar mutlu ve neşeli olacaksınız. Bu kozmik iklim kendinizi motive ederek gün içindeki rutin işlerinizi çabucak halletmenize yardımcı olacak.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabahın erken saatlerinde su burcunda Ay tutulacak. 5. Evini etkileyecek tutulma sabit fikirliliğini ortaya çıkarabilir. Kariyer hedeflerinde kazanım elde edeceğin günler başlıyor. Kendi işini kurmak isteyen bir Yengeç burcuysan, bankalar ile olan kredi görüşmelerin olumlu sonuçlanabilir. Çalışma temponun artacağı bu günler, uykusuz günleri işaret edebilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi harcamalarınızı kontrol etmek için kendinizi bazı ekonomik ihtiyaçlar da sınırlandırmak isteyeceksiniz. Yapacağınız bu planlama sizi ilerleyen aylarda daha da rahatlatacak ve finansal anlamda kendinizi biraz daha iyi hissedeceksiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde eksikliklerinizi tamamlamak için girişimlerde bulunabilirsiniz. Gün içinde keyif alacağınız harcamalarda yapabilirsiniz. Öğle saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Duygusal paylaşımlar içinde olacağınız zamanlar var. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda aşk hayatınızla alakalı verimli atılımlar yapacağınız bir süreçtesiniz. Aşkta şanslı olacak, kendinizi aşkla büyüteceksiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

16 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizdeki bir hatanız, kötü sonuçlar doğmadan hallolabilir ancak bunu başkalarına söylememeye dikkat edin! Arkadaşlarla veya romantik partnerinizle çok keyifli bir gezi planlar arasında. Bugün işe gidip gelmek, içinizdeki macera avcısıyla çatışabilir ancak yarın sizi pişman etmeyecek kararı vermek önemlidir. Yoğun bir özlem sizi arzu ettiğiniz kişiye doğru itebilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay’ın konumu, felsefi anlamda yoğun düşüncelere neden olurken, çevrenizi güzelleştirmek adına çalışmalar yapacaksınız. Ayrıcatoplantılarında ve aşk yaşamınızda fiziksel olarak da etkileyici olmak istiyorsunuz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik olaylara hazırlanın. Hoş sürprizlerle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. En önemlisi, partneriniz sizin için özel bir şey hazırlıyor. Ama beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın ve gelen ne olursa olsun müteşekkir olun. Arkadaşlarınız size son derece olumlu davranacak. Özellikle olası partnerler sizi beğenecek ve ışıltılar saçan hareketlerinizin cazibesine kapılacaklar.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün Ay tutulmasının etkilerini aşk ve ilişki alanından alacaksınız. Duygusal olarak zorlanabileceğiniz, iniş-çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Sorunlu bir ilişkiniz varsa ayrılık söz konusu olabilir.

16 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İsteklerinizde oldukça inatçı davranıyorsunuz. Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Bugün, kendiniz çok dingin hissedeceksiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 47' 23" R
Ay
Aslan
02° 26' 34"
Merkür
Koç
19° 21' 33"
Venüs
Koç
13° 44' 52"
Mars
Balık
18° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
20° 44' 05"
Satürn
Balık
15° 14' 40"
Uranüs
Boğa
21° 34' 05"
Neptün
Balık
28° 27' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
19° 51' 01"
Lilith
Başak
21° 47' 08"
True Node
Koç
15° 33' 43"
Son Güncelleme : 16/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>