Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Heyecanlısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk konularında kafanı uzun zamandır meşgul eden şeyleri bugün netleştirmek önemli olabilir. Karar vermek zorundaysan bunu iyice düşünerek yapmalısın bugün. Önemli adımlar cesaret isteyebilir.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

İnsanlarla iyi geçinmek para konusunda rahatlamanı sağlayabilir bugün. Onlardan para alacağın için değil, maddi sorumlulukları bölüşebileceğin için... Bazı şeyleri tek başına yüklenmen gerekmediğini daha net görebilirsin.

Bugün vücudunu genel olarak güçlendirmek isteyebilirsin. Yürüyüş yapmak, kan dolaşımını artırmak gibi konulara yönelmek iyi bir başlangıç olabilir. Hayatına bir düzen getirmek için bu konular önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak bir şeylerde seçim yapmakta zorlanabilirsin. Dikkatin kolayca dağılabilir, odaklanmakta güçlükler yaşayabilirsin çünkü. Bazı şeyler ciddi bir hız gerekiyorsa bu konularda daha özenli davranman gerekecek.

13 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çoğu insan gibi, hatalı olduğunu kabul etmekten nefret edersin ama gerçeğe olan saygın seni elini kaldırıp bir hata yaptığını kabul etmeye zorlar. Bunun için eleştirilmekten uzak, çoğu insan bu kadar dürüst olduğun için seni çok düşünecek.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünüşünde yaptığın değişikler çevrendekilerin dikkatini çekecek. Çocuk sahibi olan bir Yengeç burcuysan, çocuklarının sağlığı ile ilgili birtakım problemler gündeme gelebilir. Fakat biraz büyüttüğünü anlayınca rahatlayacaksın. Gün içerisinde bir yakınından alacağın haber seni çok heyecanlandıracak.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Objektif olmak zorunda kalıyorsunuz. Ruhsal olarak çekildiğiniz alandan ayrılmanız gerekecektir. Bu kopuş belki de bir şeylerin farkına varmanız için olması gereken bir göstergedir. Olayları farklı okumaya çalışın ve onları anlamlandırın.

13 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınızın rahatlıkla üstesinden geleceğiniz bir gündesiniz. Önemli işlerinizi sabah saatlerinde toparlamanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Üstlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğleden sonra farklı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. Gün içinde sağlığınıza dikkat etmeniz gereken koşullar oluşabilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde fiziksel performans gerektiren işlerinizi kolayca h alledebilirsiniz. Romantik ilişkileriniz ve ailevi ilişkilerinizde daha güçlü kökler edinmeniz söz konusu.

13 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçtiğimiz bir kaç hafta içerisinde hayatınızın biraz değişmiş olduğunu siz de hissetmiyor musunuz? Bazı şeyleri değiştirmeniz gerektiğini hissediyorsunuz ama orada oturup hiçbir şey yapmıyorsunuz! Bugün sizi delidolu olmaya itebilecek bir çok etkinin altında kalacaksınız. Risk almaktan hoşlanmasanız bile, eğer risk alırsanız, bundan oldukça tatmin olacaksınız.

13 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çılgın bir seyahat düşüncesi şu anda zihninizi meşgul ediyor olabilir. Kulağa çılgınca gelse de, arkadaşlarınızla bunun hakkında konuşmayı deneyin. Şu anda bir grupla tek başınıza olduğunuzdan daha fazlasını başarabileceğiniz için bu sizin için harika sonuçlanabilir. İşbirliği, muhtemelen birkaç ayrıntıyı değiştirecek olsa da, hayal ettiğinizden hiçbirini almak yerine bazılarını elde etmenize sebep olur. Başlamadan önce, olmazsa olmazlarınızı ve nelerden ödün vermek istediğinizi belirleyin.

13 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Karşı cinsi kolaylıkla etkiliyorsunuz. Zevklerinizde aşırıya kaçmak istemiyorsanız, arzularınıza gem vurmayı öğrenmelisiniz. Bugün partnerinizle aranızda önleneeyen bir heyecan fırtınası oluşabilir. Sosyal yaşamınız canlanıyor.

13 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

13 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü evinizle ilgilenmeye ayırabilirsiniz. Yapılması gereken işlerle uğraşmak, başlanmış olan çalışmaları tamamlamak için uygun zaman. Ancak beklemediğiniz ekstra harcamalar yapmanız gerekebilir.

13 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinizi olumlu yönde kullanacaksınız. Olağanüstü bir algılama gücüne sahipsiniz. Maddesel konularda yeni değişimlere ihtiyaç duyacak, bulunduğunuz şartları daha da yukarıya çekeceksiniz. Bazı gerginlikleriniz için rahatlamalısınız.

13 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 38' 43"
Ay
Akrep
17° 57' 13"
Merkür
Koç
26° 12' 33"
Venüs
Balık
20° 57' 41"
Mars
Balık
04° 33' 45"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 03"
Satürn
Balık
13° 14' 31"
Uranüs
Boğa
20° 38' 15"
Neptün
Balık
27° 47' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 03"
Chiron
Koç
18° 45' 47"
Lilith
Başak
19° 44' 19"
True Node
Koç
15° 35' 41"
Son Güncelleme : 28/03/2024 23:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>