Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kafa Karışıklığına Dikkat! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Yeni bir kişiyle flört konusu gündeme gelebilir. Aşka daha olumlu yaklaşabilirsin. Yeni tanışacağın bir insanın sana olan ilgisi ve merakı gururunu okşayabilir. Aşk konularında enerjin artacak bugün.

Kendinizi hep büyük bir sınavdan geçiyor gibi hissediyorsunuz. Gerçekten uzun zamandır sürekli büyük işlerin üstesinden geliyorsunuz. Hep sınavı başarıyla atlatmanıza rağmen yeterince taktir edilmediğinizi düşünüyorsunuz.

Finansal anlamda için rahat olabilir bugün. İstediğin konularda, içinden geldiği gibi masraf yapabilirsin. Paranı ihtiyacın dahilinde olan şeylere harcayabileceksin. Bir şeylere yetebilmek sana iyi gelecek.

Kalori hesabı yapmak her zaman iyi olmayabilir. Ama eğer kilo kontrolü yapıyorsan gün içerisinde farkına varmadan aldığın kalorileri görmen gerekebilir. Ufak bir şey diye yediğin şeylerin kalorisini bilmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer yalnızsan bugün burcunun etkisi seni aşka daha da yaklaştıracak. Aşka daha keyifle odaklanabilirsin genel olarak. Aşka nasıl bakacağın değişebilir. Kendi bakış açının değişmesi bile büyük değişimler sağlayabilir.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önümüzdeki 48 saat boyunca seyahat ve sosyal aktiviteler ne istersen yapabileceksin. Bu yüzden dışarı çıkın ve mümkün olduğunca çok eğlenin. Pazartesi sabahı yorgun gelebilirsiniz ama aynı zamanda yüzünüzde kocaman bir gülümseme olacak.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrenle aranın son zamanlarda pek iyi olmadığını düşünebilirsin. İlişkilerini düzene sokmak için çaba göstereceksin. Özelliklehayatın, günlük yaşamın ve sağlığını ilgilendiren konularda ciddi kararlar alabilirsin. Yalnız bir Yengeç burcuysan, eski sevgilinden gelen mesaja kayıtsız kalmak istemeyeceksin.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamın içinde eksikliklerin ve boşlukların var. Bunları en derinden hissettiğin zamanlardasın. Doğa boşluktan nefret eder yani bir eksikliğin olduğu yerde doğa onu doldurmak için çalışacaktır. Kendine izin vermenin ve akışta kalmanın doğaya o alanı vermenin zamanı geldi. Bu güneş tutulması senin hayatında hem kişisel hem de sosyal noktada yenilikler katma fırsatı verecek. İş hayatınızdaki sarsıcı değişimleri sizleri başka bir yöne götürmeye sevk ediyor. Yeni bazı başlangıçlara ve yeni bazı kurulumlara çekiliyorsunuz. Hayatınızdaki insanlar bu dönemde çok önemli. Özellikle bu güneş tutulması ile eski aşkların, arkadaşların veya hatıralarınızın gündeme gelmesiyle burayla hesaplaşıp kuzey ay düğümüne karşı bunları artık bırakmanız olacaktır. Kuzey ay düğümü aslında kader düğümlerinin çözüldüğü yerdir. Kader ağları örüyor ve beklemediğiniz bir duygusal yöne ilerliyorsunuz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında Ay burcunuzda iken kendinizi daha hassas ve baskı altında hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde parasal konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Huzurunuzu korumak için bilinçli çaba harcayabilirsiniz. Çevrenizde size keyif veren insanları toplayabilir ya da keyif veren organizasyonlara katılabilirsiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini doğru kişiyle tanışmak üzere, doğru yerde ve doğru zamanda bulman olası. Şansın yüzüne gülmesini pek de beklemiyorsun. Güne rahatsız ve huzursuz başlayabilirsin fakat her ne olursa olsun yaşananlar seni derinden etkileyecek. Hazır ol – bu dönüşüm hayatında büyük değişiklikler yaratacaktır; hemen olmasa bile, uzun vadede.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi bir şekilde bile olsa bugün çok fazla görülmek size bunaltıcı gelebilir. Dikkat çektiğiniz bir başarıdan gurur duyabilirsiniz, ancak bununla ilgili sonsuz gibi görünen soruları yanıtlamak size bir yük gibi gelebilir. Arkadaşlarınız, karşılaştığınız herhangi bir zorlukta size yardım etmeyi beklediğinizden daha mutlu olabilir, bu nedenle bazı iletişim işlerinizi devretmeyi deneyin.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hiç kimsenin sezemediği işle ilgili konuları hissedebiliyorsunuz. Bu da sizde sürekli anlamsız bir huzursuzluk kaynağı yaratabiliyor. Hassas anlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Böyle durumlarda gergin oluyorsunuz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay öğleden sonraya dek burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Enerjiniz ve motivasyonunuz oldukça yüksek. Aklınıza parlak fikirler gelebilir. Öğleden sonra saatlerinde biraz fazlaca harcama yapabilirsiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizinle aynı fikirde olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliklere açık olacaksınız. Fakat her olaya soğuk bir mantıkla yaklaştığınız için, sizi anlamaları zorlanabilir. Çekiciliğinize güvenerek birçok işinizi istediğiniz yöne çekebileceksiniz.

7 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 42' 39" R
Ay
Oğlak
15° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 38' 12"
Venüs
Boğa
00° 05' 36"
Mars
Balık
29° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 08"
Satürn
Balık
16° 30' 37"
Uranüs
Boğa
22° 18' 19"
Neptün
Balık
28° 53' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 02"
Lilith
Başak
23° 15' 22"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>