Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlı ve Programlısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin kişiyle keyfinizi hiçbir şey kaçıramaz bugün. Bir şeyleri daha rahat gözlemleyebilirsiniz. Aşka dair kendini daha rahat hisler içinde bulabilirsin. Burcundaki etkiler seni aşkta mutlu etmeye itebilir.

Konsantrasyon eksikliği duyuyorsunuz. Ama işlere her zamankinden fazla yoğunlaşmanız gereken günlerdesiniz. İlginizi dağıtan konulardan ve takıntılardan kurtulmaya çalışın.

Burcundaki etkilerkonularında daha fazla çaba göstermeni işaret edebilir bugün. Emeklerinin karşılığını daha iyi alacağın bir sürece girebilirsin. O yüzden emekleri artırman daha iyi olacak.

Daha sağlıklı beslenmek bu aralar önemli olabilir. Zira bayramda bir şeyleri abartmış olabilirsin. Önemli olan abarttıklarına üzülmek değil, bunları dengeleyecek sağlıklı tercihlerde bulunmak olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bolca telefonlaşacağın bir gün olabilir. İnsanlarla sürekli bir telefon trafiğinde olabilirsin. Bazı konular iletişim gerektirecek. Buna uzak durmak seni gereksiz yere oyalayabilir. İnsanlarla konuşmaya hazır olmalısın.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendine inanmak bugün bir zorunluluktur. Kendine olan güveninle her şey mümkün. Onsuz, uzağa gitmeniz pek mümkün değil. Geçmişte kaç kez başarısız olduğun önemli değil, kozmik resim, gerçekten uğraşırsan şimdi başaracağını gösteriyor.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer birikimi olan bir Yengeç burcuysan, piyasanın gidişatını bir süre daha gözlemlemek isteyeceksin. Acele kararlardan uzak duruyorsun. Kararlılığınla dikkatleri üzerine çekerken, başarılarına gölge düşürecek hiçbir olaya tahammülün olmayacak. Tatil sürecinde biriktirdiğin işlerini bugün toparlamak ve planlamak isteyebilirsin.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni kararlar almanızın olası olduğu bir gündesiniz. Duygularınızı kontrol altına alıyor ve bu başlangıç için hazırlık yapıyorsunuz. Bu tutumu sürdürmek sizi hayal ettiğinizden daha mutlu bir sonuca götürebilir. Hikayenizi tamamlayın.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Niyetinizi ortaya koyup yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenecek zaman yaratacaksınız. Öğle saatlerinde kendinizi çok daha sezgisel hissedebilirsiniz. Hayallere kapılıp işlerinizi aksatmamalısınız. Akşama doğru arkadaşlarınızla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki sizi kandırmaya çalışan kişilere karşı dikkatli olmalısınız. Bu konuda sakin fakat atak bir tavır sergileyin.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evinizi düzene sokmaya çalışabilirsiniz. Normalde evcil bir insan olmasanız da, birden yaşam alanınızı değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Bu alanı mobilyaların yerlerini değiştirerek ya da temizlik yaparak daha çekici kılmayı düşünebilirsiniz. Yeni perdeler ve halılar bile alabilirsiniz! İçgüdülerinizi takip edin çünkü eviniz güzelleştiğinde daha çok ilham bulacaksınız.

5 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pasif-agresif baskıların bugün size geri tepme riski vardır, bu nedenle bir ilişkide sizi gerçekten rahatsız eden şeyin ne olduğunu ve diğer kişiden ne beklemenin sizin için gerçekten doğru olduğunu kabul etmeniz gerekebilir. Güven arzunuz anlaşılabilir olsa da, insanların birbirine ne borçlu olduğuna dair inançlarınızı eleştirel bir şekilde incelemek, sonunda daha istikrarlı olacak bağlantılar kurmanıza yardımcı olabilir.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizle istediğiniz iletişimi kurabileceksiniz. Duygusal konularda kendinizi farklı ve yenilenmiş hissediyorsunuz. Birçok arkadaşınız sizinle aynı fikirde olacaktır. Bugün güçten yana oluşunuzu destekleyenler olacaktır.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay sizin burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Son günlerde düşük olan enerjiniz ve motivasyonunuz yükseliyor. Girdiğiniz ortamlarda dikkat çekebilirsiniz. Hiç beklemediğiniz bir ortamda bir karşılaşma yaşamanız mümkün.

5 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçı yapınız daha da belirginleşecek. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyorsunuz. Yaşamla ilgili o kadar çok planınız var ki... Saplantılar içinde olduğunuz zaman, kısır bir döngü içinde olabiliyorsunuz. Bugün olaylar karşısında çabuk sinirlenebileceğiniz bir gün.

5 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 05' 33" R
Ay
İkizler
03° 42' 38" R
Merkür
Koç
22° 54' 39"
Venüs
Boğa
12° 00' 49"
Mars
Koç
06° 36' 04"
Jüpiter
Boğa
26° 03' 16"
Satürn
Balık
17° 19' 07"
Uranüs
Boğa
22° 51' 45"
Neptün
Balık
29° 09' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
21° 09' 07"
Lilith
Başak
24° 19' 46"
True Node
Koç
15° 16' 29"
Son Güncelleme : 09/05/2024 08:36

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>