Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yardımını Esirgemiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşka dair olan şeyler tekrar gündemine gelebilir. Geçmişte yaşanan negatifliklere daha fazla kapılmaman gerekecek. Geçmişi geçmişte bırakmadan yeni adımlar da atmamalısın ayrıca.

Yakın gelecekte, yaşamınızda dramatik değişiklikler yaratabilecek büyük şeyler var. Rahatlayın. Her şey yoluna girecek. Perde arkasında lehinize olacak çok fazla şey var. Bunu fark etseniz de etmeseniz de, birçok kişi, ortak bir hedef için tüm işlerinizde size büyük ölçüde yardımcı olacak. Yol boyunca köprüleri yakmadığınızdan emin olun. Yardım, en beklemediğiniz kaynaklardan gelecek.

Bugün parayla alakalı karar almaman daha iyi olabilir. Zira kendini bu tür konularda yapıcı ve mantıklı düşünmeye itemeyebilirsin. Bazı şeyleri kendi haline bırakman daha iyi sonuç verebilir bugün.

Stres ve kaygılar seni negatif düşünmeye itebilir. Veya zihnin sana sürekli daha önceden yaşanan negatiflikleri tekrar hatırlatarak rahatsızlık verebilir. Bu kaygıların altında yatan sebebi bulman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatini vermen gereken bazı meseleler olabilir bugün. Stres ve gerginliğe kapılmadan sakince bir şeylere odaklanmak isteyebilirsin. Bu konularda özenli olman sonuç verecek.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda biraz gergin görünüyorsunuz ve mevcut durumunuz daha rahat bir yaklaşım gerektirdiğinden bu bir sorun olabilir. Ailenizin ve arkadaşlarınızın hayatlarını kendileri için düzenlemesine izin verirken kendi sorunlarınıza daha fazla odaklanmanız yardımcı olabilir.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki olayların, yaptığın şeylerin bir anda bambaşka sabır kelimesinin önemini sana tekrar hatırlatacak. Kimsenin gönlünü kırmadan insanlara yardımcı olacağın bir gün olabilir. Kendin ve ailen için yaşam alanında yeni düzenlemeler gündeminde.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizin için gergin bir gün olabilir. Ruhsal sıkışıklığınız sinirlenmenize yol açarken yalnız kalmayı tercih etmek öfkenizi çevrenizdeki insanlara yansıtmanızı önleyecektir. Sebepsiz öfkeniz aslında öyle olmayabilir, bir muhasebe yapmak sorunun kaynağına inmenizi sağlayacaktır.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elimizde olmayan nedenlerle yaşadığımız olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Bu nedenle içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Kabullenme içinde olabilir ve kendinizi akışa bırakmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiler dağınık, hayatınızda bitişler meydana gelebilir. Ailevi konularda hassasiyet yaşayabilirsiniz.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda son derece başarılı olacağınız bir gündesiniz. Kendinizi keyifli hissedecek ve karşı cinsle verimli bir etkileşim içerisinde olacaksınız.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün büyük ölçüde fark edilebilirsiniz. Dikkatleri üzerinize çekeceğiniz kesin, sadece iyi bir şey için olduğundan emin olun. Muhtemelen bazı ilginç dedikoduların farkına varacaksınız. Bununla birlikte birine güvenerek paylaştığınız her şey, tercih ettiğiniz kadar özel tutulmayabilir. Kendi işinize odaklanmanın yüzünüze patlaması daha az olasıdır, bu yüzden bunu yapmalısınız.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizle kalmaktan, okumalar yapmak ya da yazı yazmak gibi aktivitelere zaman ayırmaktan keyif alabilirsiniz. Hızlı aydınlanmalar yaşamanız mümkün. Yeni farkındalıklarınızla bazı kararlar alabilirsiniz.

4 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Ay size derin duygular veriyor. Hedeflerinize doğru yol almanız, siz mutlu etse de, isteklerinizde çoğulluk olabilir ve ikilem içinde kalabilirsiniz. Üstlerinize karşı saygılı olmakta yarar var. Kendinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak için, daha fazla beklemeyin.

4 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 27' 28" R
Ay
İkizler
09° 02' 35" R
Merkür
Koç
23° 16' 07"
Venüs
Boğa
12° 28' 43"
Mars
Koç
06° 53' 26"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 36"
Satürn
Balık
17° 20' 52"
Uranüs
Boğa
22° 53' 04"
Neptün
Balık
29° 10' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 20"
Lilith
Başak
24° 22' 17"
True Node
Koç
15° 14' 35"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>