Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kararlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Mayıs 2022, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşkta yolunda gitmeyen şeyler için başkasını suçlamamalısın bugün. İğneyi biraz kendine batırman ve kendi hatalarınla yüzleşmen gerekecek. Ve bunun için de doğru zamanı beklemen iyi olabilir.

İş hayatınızda yoğun ama sorunsuz bir gün sizi bekliyor. Bugün geçen haftadan kalan işlerle meşgul olabilir bazı kimselerle görüşme yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Maddi konularda daha rahat bir gün geçirmen olası. Büyük beklentiler veya harcamalar olmaksızın sakin bir gün geçirmek, ileride neler yapabileceğini de gözden geçirmene vesile olabilir bugün.

Bugün temiz havada zaman geçirmek zihnen yenilenmeni sağlayabilir. Az da olsa biraz temiz havaya çıkmalısın. Bunun etkisi sende diğer herkesten daha büyük olabilir, bunu unutmamanda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bir tatil düşünüyorsan bugün bu konuları daha fazla planlayabilirsin. Daha keyifli bir biçimde bu tür konuları planlaman gerekecek. Mecburiyet veya kaygılarla değil, keyifle bu olaylara odaklanmalısın.

3 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, İkizler ayı Merkür'e uyum sağlarken, haritanızın bilinçaltını yöneten bölümünü aktive ediyor ve aydınlanma anlarının sizi karşılamasına izin veriyor. Şu anda düşüncelerinize dikkat edin, özellikle de gün boyunca ruh halinizde dalgalanmalar olduğunu fark edeceksiniz. Bu arada, tatlı Venüs bu sabah ateşli Koç burcuna geçiyor ve önümüzdeki birkaç hafta boyunca profesyonel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı oluyor. Bu gezegensel yerleşim, mesleki değişimler, terfiler ve para kazanma potansiyelinizin yükselmesi için iyiye işaret ediyor, ancak işler alıştığınızdan biraz daha hızlı hareket edebilir.

2 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konular bugün tekrar gün yüzüne çıkıyor. Kararlarını yeniden gözden geçirmen gerekebilir. Biraz nefes alma zamanı... Bazı konularda da yeni düzenlemelere gidebilirsin. Deneyimlerin ile birlikte kalıcı projelere imza atmak için bugünden kolları sıvayacaksın.

3 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgili kararlarınızı tek başınıza almanız bazen riskli olabilir. Özgüveninizle sizi ileriye taşıyacak olsa da dikkatli ve mantıklı hamleler yapmalısınız.Finansal konularda önünüze görmemek sizi üzüyor olsada çok fazla takılmadan ilerleyin. İş ortamınızda haklılığınız anlaşılacak.

3 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilinmeyen konularla ilgili yaşayacağınız olaylar gündeminizi etkileyebilir. Çözmekte zorlanabilirsiniz ve bu sizi kabullenmeye götürebilir. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar olabilir. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. İlerleyen saatlerde işlerinizde rahatlama söz konusu olabilir. Daha dışa dönük davranabilirsiniz.

3 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhani yönünüz yüksek olabilir ve sizi sakinleştirecek her türlü aktiviteye katılmaya gönüllü olabilirsiniz. Dostlarınızın güzel fikirleri ile motive olabilirsiniz.

3 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarına ulaşmak sizin için çok sinir bozucu bir hal alabilir. E-mailler ulaşmayabilir, ya da telefon mesajları aksayabilir. Bunlar yapmak istediğiniz şeyi unutmanıza ve denemeyi bırakmanıza yol açabilir ama bu duruma kapılmayın! Devam edin! Beklerken yapacak başka bir şey bulun. En nihayetinde iletişime geçebildiğinizde ve bu arkadaşlarınızla görüşmeniz gereken konuları görüştüğünüzde, bu durum sizi çok sandığınızdan daha çok mutlu edebilir.

3 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte yeni bir şey öğrenmek, çıkmaza girmiş bir arkadaşlığı tazeleyebilir. Bilinmeyenin bir gerginlik sebebi olabileceğinden endişeleniyor olsanız da, bu noktada ilişkiniz için daha büyük risk, can sıkıntısının sessizce onu öldürmesine izin vermek olacaktır. İkiniz arasında beklemediğiniz bir fark keşfedebilirsiniz, ancak birbirinizden nasıl ayrıldığınızı kabul etmek, gerçek bir yakınlık kurmanıza yardımcı olabilir.

3 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk duygularınızı baskı altında tutabilir ve kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Enerjiniz oldukça yüksek ve çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. İçsel olarak yaşadığınız karmaşaya karşı önleminizi almalısınız.

3 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

3 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde biraz enerjiniz düşük olabilir. Aileniz ve sevdiklerinizle bir arada olmak size iyi gelse de, kendi alanınıza ihtiyaç duyabilirsiniz. Çok kalabalık ortamlarda gerginlik hissedebilirsiniz.

3 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kâr getiren işleri iyi takip ediyor ve duygularınızı işinize karıştırmıyorsunuz. Bugün, yenibağlantıları için uygun değil. Olayları iyi irdelemeli fakat hemen karar vermemelisiniz. Aşk konusunda, hep tercih edilen kişi olmak istiyorsunuz. Bu uğurda yapamayacağınız şey yok.

3 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 31' 30" R
Ay
İkizler
10° 01' 04" R
Merkür
Koç
23° 20' 06"
Venüs
Boğa
12° 33' 51"
Mars
Koç
06° 56' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 09' 35"
Satürn
Balık
17° 21' 12"
Uranüs
Boğa
22° 53' 18"
Neptün
Balık
29° 10' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
21° 10' 33"
Lilith
Başak
24° 22' 44"
True Node
Koç
15° 14' 13"
Son Güncelleme : 09/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>