Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendine Güveniyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2022, Cuma

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün aşkta kendini daha rahat ifade edebilirsin. Kendini ifade edişin, karşı tarafın fikrinde etki yaratabilir. Ancak yine de bazı şeyleri zamana yayman gerekecek. Bazı konularda aceleci olmamalısın.

Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedebileceğiniz bir gün. Bugün, tek başınıza yapabileceğiniz çalışmalar ve planlar çok daha verimli olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte oldukça zorlanıyor olabileceğiniz bugün, planlarınızda değişiklik yapabilirsiniz.

İşe ve geleceğe odaklanmak için iyi bir gün. Yeni bir karar almak ve bunu yürürlüğe sokmak istiyorsan tam zamanı. Karşına çıkan fırsatları çok daha iyi değerlendirebileceksin bugün.

Enerjin tavan yapacak bugün. Bunun etkisini değerlendirmek ise sana düşecek. Daha sağlıklı bir gün geçirmek için egzersize zaman ayırmak, yeni bir egzersiz programı çıkarmak sana çok daha iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dinlenmek bir seçenek gibi gelmeyebilir sana. Ama kendini paralamak da çözüm değil. İkisinin ortasını tutturmak zaman ve emek isteyebilir. Ama bugün kendini dizginleyip daha kontrollü olabilmek adına kendi gününü iyi planlaman gerekebilir.

6 Mayıs 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevdiğiniz birinin şu anda ne yaptığına katılmayabilirsiniz ama müdahale etmek size düşmez. İşe devam etsinler ve işler onlar için ters giderse parçaları toplamaya hazır olsunlar. Belki de işler yolunda gider...

6 Mayıs 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini fazla zorlamayacağın ve esnek davranacağın bir gündesin. Elinde ne kadarolsa da bunları bir şekilde yaparım düşüncesi güdeceksin. Maddi konularda beklediğin fırsatlar karşına çıkarken, arayışlarında aynı şekilde karşılık bulabilir. Eğer evliysen, eşinin ev ile ilgili aldığı kararlarda anlaşmazlık yaşayabilirsin.

6 Mayıs 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ani değişime gidebilirsiniz. Sıkıldığınız her konuyu geçmişte bırakmak için harekete geçiyorsunuz. Her şeyden sıkılabilir ve yorulabilirsiniz ancak bunlardan bazıları hayatınızda yer almaya devam etmelidir. Neyi bırakıp neyi tutacağınızı sakince düşünerek ayırt etmelisiniz.

6 Mayıs 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz dönem içindesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara daha fazla yönelmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde ilişkilerinizde daha uyumlu olabilirsiniz. Şanslı olduğunuz bir gündesiniz, iyi değerlendirmeye bakın. Hareketli zamanlar geçirebilirsiniz. Akışta kalın.

6 Mayıs 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz ya da beklediğiniz şehir dışı misafirleriniz gelebilir. Çevrenizin kalabalık, hayatınızın keyifli olacağı günlerdesiniz.

6 Mayıs 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

6 Mayıs 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özellikle kendi başınıza düşünmeyeceğiniz bir macera konusunda arkadaşlarınızı takip etmek oldukça heyecan verici olabilir. İşler, onları anlamlandırabileceğinizden daha hızlı ilerliyor olabilir, bu nedenle deneyiminizle ilgili düşüncelerinizi henüz paylaşmaya hazır olmayabilirsiniz. Bu noktada açık fikirli olmak zorunda hissetmeyin! Hâlâ bilgi topluyorsunuz, bu yüzden sadece olayların akışının tadını çıkarmanız sorun değil.

6 Mayıs 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin tepki vermesiniz istemiyorsanız, onların fikirlerini de almak zorundasınız. Bugün bireysel davranıyorsunuz. İşlerinizle ilgili yapmak istediklerinizi planlamalı ve daha sonra da duygusal yaşantınızla uğraşmalısınız.

6 Mayıs 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

6 Mayıs 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ay burcunuzda ilerlemeye devam ediyor. Enerjiniz ve motivasyonunuz oldukça yüksek. Aklınıza parlak fikirler gelebilir. Kendinizi iyi bir şekilde ifade edebilirsiniz. Dış görünüm değişiklikleri yapmak istiyorsanız çok uygun bir gün.

6 Mayıs 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Canlı ve neşeli bir gününüzdesiniz. İletişim içinde olduğunuz kişilerle ortak aktiviteler üretebilirsiniz. Onlara karşı kendinizi sorumlu hissediyor ve özel ilişkilerinize farklı bir duyguyla yaklaşıyorsunuz. Bugün, riskler ve ilginç ortamlar ilginizi çekiyor ve macera yaşama isteği beliriyor.

6 Mayıs 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 20' 00"
Ay
Kova
22° 30' 14"
Merkür
Koç
17° 46' 24"
Venüs
Boğa
03° 25' 17"
Mars
Koç
01° 14' 24"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 59"
Satürn
Balık
16° 44' 48"
Uranüs
Boğa
22° 27' 35"
Neptün
Balık
28° 58' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 09"
Lilith
Başak
23° 33' 21"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>