Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Çelişkilerle Karşılaşabilirsin Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşkta geçmişte olan şeyleri geçmişte bırakmak ve bugüne bakmak daha iyi olacak. Temcit pilavı gibi bir şeyleri kendi kafanda evirip çevirip en başta kendine işkence etmemelisin. Geçmişte yaşamayı bırakmak en iyisi.

İşinizdeki son gelişmeler sizi bir hayli bunaltmış. Kendinize bir çeki düzen vermeli, taze atılımlara yönelmelisiniz. Önemli kararlar kapıda.

Daha iyi paralar kazanmak istemen normal. Ama bunun için insanlarla biraz daha iyi geçinmen gerekebilir. Birlikten kuvvet doğar lafına ne kadar inanırsın bilinmez ama bunun etkisini çok daha fazla görebilirsin bugün.

Vücudunu kuvvetlendirmeye özen göstermek iyi olabilir bugün. Açık havada yürüyüş yaparak kan dolaşımını artırabilirsin. Bolca sıvı tüketerek de bu konuda kendine bir faydan olması olası. Bu konulardan kaçınmaman en iyisi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iki farklı seçenek arasında gidip gelebilirsin. Bütün gün neye odaklanacağını seçmekte de zorlanabilirsin hatta. İşlerine ve hayatındaki önemli konulara bir sıra vermek bu konuda daha hızlı hareket etmene vesile olabilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüncephesinde kendinizi öne çıkarın. Ancak fazla ileri gitmeyin ve şu anda yanınızda olan insanları aleyhinize çevirme riskini almayın. Gerçekten her şeyi bildiğinize inanabilirsiniz, ancak bu, kimsenin umurunda değilmiş gibi davranmak için bir bahane değildir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içinde kendinle çeliştiğin bazı sorunlarla karşılaşabilirsin. Bunun bir sebebi çok sayıda kişinin fikir beyanında bulunması olabilir. İletişim gezegeni Merkür, hava burcunda geri gitmeye başlıyor. Mevcut tempon düşmeden devam ederken, işlerinin fazlalığı dinlenmek için tatil planlarını gündeme getirebilir.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz ortamlarda beklenmedik sorunlar oluşabilir. Yönlendirme görevi size düşerek ortamı sakinleştirmeye çalışacaksınız. Bunu yaparken nabza göre şerbet verebilir ve orta yolu bulabilirsiniz. İnsanlara karşı samimiyetinizi gösterirseniz olayları çok hızlı çözüme kavuşturabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok hareketli bir gündesiniz. Gününüzü detaylı bir şekilde planlamak isteyebilirsiniz. Yazışmaların organizasyonunu yapmak size hız kazandıracaktır. Yakın çevrenizdeki kişilerin problemleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kulağınıza gelen dedikodulara fazla kulak asmayın. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgili üstlerinizden destek alabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir üzerinizde baskı hissettiğiniz ve açmazda olduğunuzu düşündüğünüz konularda beklemediğiniz yerden gelecek bir yardım eli ile ferahlayabilirsiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünün postası uzak diyarlardan çok fazla haber getirebilir. Muhtemelen epey uzun bir süredir erkek kardeşinizden ya da büyük halanızdan haber almamıştınız. Sizi özlüyor ve nasıl olduğunuzu merak ediyor olabilirler. Aynı şekilde telefon da benzer bir sürprizle çalabilir bu akşam. Yapacağınız bu sohbetten ve alacağınız akrabalık hissinden oldukça keyif alacaksınız.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mesleki ilerleme şu anda sizin için mümkün olabilir, ancak kimin neyi ne zaman duyduğuna dikkat etmeniz gerekebilir. İşle ilgili bir değişiklikle ilgili bazı bilgiler gizli olabilir. Hazırlanmakta olan şey için heyecanlanmak için büyük bir nedeniniz olsa da, arkadaşlarınıza tüm ayrıntıları hemen söyleme isteğine karşı koyun. Hikâye hala şekilleniyor olabilir, gerekli tüm bilgiler zamanında ortaya çıkarılmalıdır.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizin isteklerini güçlü bir şekilde algıladığınız için, sorumluluk duygunuzu zorlayacak çalışmaları kendinize seçerek, çevrenizi olumlu bir şekilde etkiliyorsunuz. Bugün, olaylara kısa yoldan çözüm getireceksiniz..

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün dünyaya kim olduğunuzu göstermenin zamanı. Çekici kişiliğiniz sayesinde takım çalışmasına özellikle yatkınsınız. Ne bekliyorsunuz? Bu dönem sona ermeden yararlanın. Sağlık açısından kendinizi tümüyle memnun ve rahat hissediyorsunuz. Ruh ve beden dengeniz, çevrenizdekilere olumlu etki etmenize yardımcı oluyor. Yakın arkadaşlarla ortak girişimlere başlamak için en uygun zaman.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili sürpriz gelişmeler olabilir. Jüpiter bugün Koç burcuna geçiyor ve sizi kariyerinizle ilgili desteklemeye başlıyor. İşlerinizin açılacağı bir sürece giriyorsunuz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Düşüncelerinizde ısrar edeceğiniz bir gün. Kişiliğinizle ilgili değişime giriyorsunuz. Aile bireyleri ile yapacağınız bazı konuşmalarda, farklı konuları tartışabilirsiniz. Onlar için, odak noktası olan konuları görmezlikten gelmemelisiniz.

11 Mayıs 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 13' 10" R
Ay
Yay
25° 01' 43"
Merkür
Koç
16° 14' 03"
Venüs
Koç
28° 12' 07"
Mars
Balık
27° 58' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 42"
Satürn
Balık
16° 22' 21"
Uranüs
Boğa
22° 13' 04"
Neptün
Balık
28° 50' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 48"
Lilith
Başak
23° 05' 09"
True Node
Koç
15° 26' 58"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>