Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Geçmiş Konular Gündeminde Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Yeni bir insan ile güzel ve sakin bir muhabbete girmen olası bugün. Bu beklenmedik flörtleşme, senin genel olarak daha pozitif olmana vesile olabilir. Daha olumlu olmak ve bu tür meselelere iyi yaklaşmak güzel bir adım atmana yol açacak.

Mesleki bilginizi arttırma çabalarınız, iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayacak. Karizmatik biri olarak görülmeniz,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor size.

İş konularında güzel gelişmelerle karşılaşabilirsin bugün. Yeni birarıyorsan bu arayışı sonlandıracak güzel bir fırsat kapına gelebilir hatta! İş ve maddiyat konularında şansın da etkisini daha fazla görmeye başlayabilirsin.

Bugün çokça hareket etmen ve aktif olman olası. Ama bu hareketlilik sana yorgunluk olarak dönmeyebilir. Bunun sana iyi bir enerji katabilmesi için bazı işlere öncelik sırası vermek ve her şeye aynı anda abanmamak daha iyi olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak hayatın ile alakalı yeni kararlar alman gerekebilir. Hayatındaki bazı şeyleri değiştirmek ve düzenlemek adına daha mantıklı hareket edebilirsin. Yolunda gitmeyen şeyleri iyileştirmek önceliğin olabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bu sabah Aslan burcu gökyüzünde bir dizi sert ve dengesiz açı oluşturduğundan bu sabah dalgalı sularda yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu kozmik iklim sizi dengenizi bozmakla tehdit etse de, kaos ve gerginlikten oluşan meyveleri önümüzdeki günlerde toplayacaksınız. Akşam saatlerinde Ay, Başak burcuna girerken bir değişiklik fark edeceksiniz. İç sesinize yönelerek düşüncelerinizin daha aktif hale geldiğini göreceksiniz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi bir Yengeç burcuysan, yeni bağlantılar kurup işini farklı bir seviyeye taşımak isteyebilirsin. Zamanını har vurup harman savurur bir şekilde boşa geçirmeyeceksin. İletişim gezegeni Merkür, hava burcunda yavaşlıyor. Geçmişte çözümlenememiş konuları detaylıca ele alacaksın.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte hareket ettiğiniz kişilere karşı şüpheleriniz oluşabilir. Sosyal çevrenizde herkesle aynı samimiyeti paylaşmaktan geri duracaksınız. Kendinizi geri çekişiniz bazı kişiler tarafından eleştirilebilir ve bu süreçte asıl dostluklarınızı tanıyabilirsiniz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel yeteneklerinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız desteklerle kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Maddi konular sıklıkla gündeminize gelebilir. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz insanları evde ağırlamak size iyi gelecektir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir sürece gireceksiniz. Özellikle partnerinizin anlayışı sizi biraz şaşırtabilir. Bu durum aşk hayatınıza romantik bir hareket getirecek.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün telefonda arkadaşlarınızla çok zaman geçirebilirsiniz ve bazıları sizden büyük olabilir. Konuşmalarınız sevgi dolu, bilgilendirici ve biraz da açıklayıcı olacak. Bu sohbetler sonucunda, çevrenizdeki bazı grup etkinliklerine katılmaya karar verebilirsiniz. Birkaç günlüğüne ertelenen bir mektup, çek veya teslimat sonunda elinize ulaşabilir. İşlerin kötüye gitmesinden korktuğunuz için çok fazla gerilim yaşayabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilgi ödüllendirici olabilir, ancak sonunda kendi başınıza harekete geçmelisiniz. Arkadaşlarınız sizi konfor alanınızdan çıkmanız için tek başınıza yapamayacağınız bir şekilde motive edebilir. Muhtemelen bu desteği takdir etseniz de ne zaman geri adım atacağınızı ve öğrendikleriniz hakkında kendi düşüncelerinizi düşünmeniz gerekebilir. Hayatınızın yönünü sadece siz belirleyebilirsiniz!

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla yapacağınız telefon konuşmaları sayesinde, enerjiniz daha da olumlu etkilenecek. Mesleğinizi kişiselliğinizle birleştirmek; kendinizi, fikirlerinizle ispat etmek istiyor ve sabırlı davranıyorsunuz.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken parasal konularda blokajlar yaşayabilirsiniz. Maddi endişeleriniz olabilir ve bütçenizde bazı kısıtlamalara gidebilirsiniz. Bunların yapmak istediklerinize engel olması keyfinizi kaçırabilir.

9 Mayıs 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Düşüncelerinizin yanlış anlaşılması sizin tarzınızla ilgili bir olay.

9 Mayıs 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 30" R
Ay
Yay
24° 25' 53"
Merkür
Koç
16° 13' 30"
Venüs
Koç
28° 08' 44"
Mars
Balık
27° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 04"
Satürn
Balık
16° 22' 06"
Uranüs
Boğa
22° 12' 55"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 39"
Lilith
Başak
23° 04' 51"
True Node
Koç
15° 27' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:24

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>