Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hislerini Gizliyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, aşka dair ne düşünüyorsan bunları gözden geçirebilirsin. Kendi içindeki beklentileri gözden geçirmen ve karşı tarafa nasıl anlamlar yüklediğini görmen genel olarak aşk ve ilişkilerde daha sağlıklı olan şeylere odaklanmanı tetikleyebilir.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Bir konuya konsantre olmakta zorluk çekebilirsiniz ancak çevrenizi iyi gözlemlemeniz sizin için faydalı sonuçlar doğuracaktır. Küçük de olsa bazı gelişmeler keyfinizi yerine getirecektir ve sizi mutlu edecek haberler alabilirsiniz. Sizin için faydalı olacak diyaloglara girebilirsiniz. Özellikle sizi etkileyecek değişik deneyimler yaşama şansınız olacaktır. Akşam saatleri ise duygusal sorunlar yaşamaya açık olacaksınız.

Bugünve maddiyatı kendi haline bırakman gerekecek. Zira yeni başlangıçlar için doğru bir gün olmayabilir. Bazı konularda ilerleyebilmek adına bugün biraz sakin kalmak iyi olabilir. Başka günlerde karşına daha iyi fırsatlar çıkabilir çünkü.

Bugün biraz da olsa dinlenebilmek önemli olacak. Gün içerisinde kendine daha fazla gereksiz yorgunluklar çıkarmamak bu konuda iyi olabilir. Daha fazla yorgunluk çıkarmak bir şeyleri çözmek demek olmayabilir, aman dikkat!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişimde özenli davranman gerekebilir bugün. Eğer birisi ile bir konuşma yapılacaksa kelimeleri daha doğru bir biçimde seçmen gerekecek. Yapıcı davranmak, alınganlık yapmamak önemli detaylar olabilir bugün, bunlara özen gösterebilirsin.

8 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, Aslan ayı ve Uranüs arasındaki açı bugün mali ve finansal konuların gündeminizde yer almasına neden olacak. Bu kozmik iklim nedeniyle aile bütçenizi ve masraflarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. İletişim kanallarında oluşan sorunlar nedeniyle sevdiklerinizle aranıza mesafe girebilir.

8 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların cümlelerini seçerken itinalı olmaları gerektiğini düşünüyorsun. Duygusal anlamda yaşadığın ilişkilerde, hislerini saklamaya yönelebilirsin. Uzun süredir görüşmediğin, arkadaşlarınla bir araya gelebilir, hasret giderebilirsin.

8 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sözleşme imzalayacağınız anda yeni bir mesajla karar değişikliğine gidiyorsunuz. Yapılan uyarı sizleri büyük bir zarardan kurtarıyor. Bu yüzden hayatınızın ilerleyen dönemlerinde de size verilen nasihatlere kulak verebilir ve mantığınıza yatan düşünceleri benimseyebilirsiniz.

8 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün para durumunuz ve maddi kaynaklarınız üzerinde daha çok durmak zorundasınız. Elinizdekilerini daha iyi kullanmaya bakmalısınız.

8 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde fırtına uyarılarına dikkat etmekte fayda var. Aşk ilişkilerinizde kendinizi doğru ifade etmek sağlıklı bir ilişkinin önünü açacaktır.

8 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün oturup dinlenin, bulunduğunuzun yerin ve etrafınızdaki insanların keyfini çıkarın. Tutmanız gereken bir sözünüz var ve bu aralar bunu nasıl onurlandırabileceğinizi düşünmelisiniz. Her zaman kendinize, kendi hedef ve hırslarınıza odaklanmak yerine başkaları için bir şeyler yapın. İnsanlara ne kadar yatırım yaparsanız gelecekte bunun o kadar yararını göreceksiniz.

8 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mahremiyet elde etmek zor olabilir, ancak belki de saklayacak şeyleriniz sandığınızdan daha azdır. Daha önce insanların fark etmediği bir yönünüz bugün daha çok göz önünde olabilir. Bu gelişme sizi heyecanlandırmasa da, karşı çıkmak yerine kabul ederseniz beklediğinizden daha az sorun olabilir. Duygularınız ve zekânız, bu durumu atlamanıza yardımcı olmak için birlikte çalışabilir.

8 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eşinizi veya sevgilinizi özgür bırakın ve sosyal yaşantısına eşlik etmeye çalışın. Hayal kırıklıkları size göre değil. Aşkın önemli olduğu bir dönemdesiniz. İlişkinizi gözden geçirmeniz gerekecektir. Daha samimi olmalısınız.

8 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

8 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keyfi harcamalar yapabileceğiniz bir gün. Özellikle yeme-içme odaklı ve eğlenceli aktiviteler için para harcayabilirsiniz. Vermeyi seven doğanızdan dolayı ipin ucu biraz kaçabilir dikkatli olun.

8 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Entelektüel çalışmalara önem vermeniz, enerjinizin yükselmesine neden oluyor. Siz, olumlu yansımalarla yaşamaktan hoşlandığınız için, bugün şartlarınızı en güzel şekilde kullanacaksınız. Severek başlattığınız çalışmaların karşılığını beklemek en doğal hakkınız.

8 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 46' 26" R
Ay
Yay
19° 04' 43"
Merkür
Koç
16° 08' 60"
Venüs
Koç
27° 38' 14"
Mars
Balık
27° 37' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 19' 19"
Satürn
Balık
16° 19' 51"
Uranüs
Boğa
22° 11' 31"
Neptün
Balık
28° 49' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 51"
Chiron
Koç
20° 30' 14"
Lilith
Başak
23° 02' 06"
True Node
Koç
15° 28' 29"
Son Güncelleme : 27/04/2024 16:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>