Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Finansal Olarak Rahatsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2022, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün aşk konusunda pozitif etkiler görmek isteyebilirsin belki ama bunun için yeterli şartlar gelişmemiş olabilir. Karşındaki insana zaman tanımak ve bir şeylerde acele etmemek daha doğru olacak bugün. Aşkı zorlamaman iyi olabilir.

Biriyle bir araya gelmeyi faydalı bulabilirsiniz. Her türlü ortaklığın bugün iyi bir açısı olacak. Birprojesinde bir meslektaşınızla çalışmaktan zevk alabilirsiniz. Veya romantik partnerinizle bazı yeni planlar üzerine tartışmayı yararlı bulabilirsiniz. Neyi başarmak istediğinizi düşünün ve hedeflerinize odaklanmaya başlayın. Kendiniz ve eşiniz için yeni bir program hazırlamak isteyebilirsiniz.

Paranı kimlerle paylaştığına dikkat etmen gerekebilir bugün. Herkese kesenin ağzını açmamalısın. İleriyi düşünerek ve kendin için yatırım yaparak hareket etmen doğru olacak. Paranı kolay lokma etmemelisin.

Hijyene özen göstermen gereken bir gün olabilir bugün. İnsanlar her ne kadar virüse karşı olan önlemleri boşlamış olsa da senin bu konuda daha özenli davranarak en azından hijyene özen göstermen iyi olacak. Eve giren çıkan şeyleri dezenfekte etmek iyi olabilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir insan ile tanışabilirsin. Veya bu kişiyi sosyal medyada görerek beğenebilirsin. Aşk konularında kalbinde ve aklında yeni bir insan olabilir. Bu konulara odaklanman zaman kaybı olmayacak.

10 Mayıs 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kariyer açısından bu yılın en iyi zamanlarından biri, bu yüzden kendinize ve ne yaptığınıza inanın. Karşı çıkanların derinize girmesine izin vermeyin. Onları susturmanın en iyi yolu, planlarınızı ileriye taşımaktır. Başarıyla tartışmak yok.

10 Mayıs 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Finansal olarak güçlendiğini hissediyorsun. Bu sayede ekonomik kaygıların azalıyor. Geçmişte ayırt edemediğin her ne konu varsa parçaları birleştireceksin. Çünkü; yarın hava burcunda Merkür Retro’su başlayacak. 12. Evinizi etkileyecek bu Retro, çocukken yaşadığın olayların bir benzerini karşına getirebilir.

10 Mayıs 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınız da aktif olmak istiyorsunuz. Toplum önünde sevilen sayılan bir karakter olmak için kendinize sıradan olmayan değerler oluşturacaksınız. Bu değerler sizi marjinal kılarken aynı zamanda da gözde bir kişi olmanıza sebep olacaktır. Duygusal motivasyonunuzu böylece karşılamış olacaksınız.

10 Mayıs 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zihinsel açıdan aktif olduğunuz bir gündesiniz. Çalışma hayatınızdaki yazışma ve konuşmalar sizi yorabilir. Sabah saatlerinde akmayan konular, ilerleyen saatlerde rahatlayacaktır. Öğleden sonra hassasiyetler artabilir. Çevrenizdeki insanların işleri için kendinizi yıpratmamaya çalışın. Aşırı fedakârlıktan kaçınmanızda fayda var.

10 Mayıs 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmayı düşündüğünüz çoğu şeyin elinizde olduğunu fark ettiğinizde hayatı algılayış biçiminiz de değişecek, bugünlerde sezgileriniz çok güçlü.

10 Mayıs 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni maceralara atılmanız gerektiğiniz hissedeceksiniz. Gerçekten de biraz farklı şeyler yapmaya ihtiyacınız var. Bazı şeyleri tekrar tekrar yapıyor olmaktan sıkıldınız artık. Hayal kurmayı ve size yeni şeyleri getirecek yetenekleriniz hakkında kafa yormayı düşünmelisiniz. Harekete geçmeden evvel iyi düşünün.

10 Mayıs 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal etkileşim şimdi sizin için heyecan verici fırsatlarla dolu olabilir. Bugün spontane bir macerada arkadaşlarınızı takip ederseniz, büyük olasılıkla o ana kapılır ve amaçladığınızdan daha fazla para harcarsınız. Kişisel hedeflerinize odaklanmak sizi finansal olarak istediğiniz kadar yolunda tutabilirken, arada bir serbest bırakmanın gerçek bir değeri olabilir! Her iki durumda da seçiminiz için kendinizi suçlu hissetmeyin.

10 Mayıs 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için meraklı ve amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz. Başkalarının paralarından faydalanabilirsiniz. Yatırımlarınız hızla gelişecektir. İstenmeyen harcamalar da söz konusu.

10 Mayıs 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

10 Mayıs 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yakınlarınızdan biriyle ya da kardeşinizle problem yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifadede zorlanabilirsiniz. Yanlış anlamalar ya da ifade hataları söz konusu olabilir. Karşılıklı anlayış önem taşıyor.

10 Mayıs 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi konularla ilgili bir takım sorunlar canınızı sıkacaktır. İşinizle ilgili enerjinizin yükseldiğini görecek ve karşınızdaki kişilere arzuladığınız şekilde karşı durabileceksiniz. Beklentilerinizde daha sabırlı davranmalısınız.

10 Mayıs 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 37" R
Ay
Yay
29° 23' 14"
Merkür
Koç
16° 18' 22"
Venüs
Koç
28° 36' 46"
Mars
Balık
28° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 21"
Satürn
Balık
16° 24' 10"
Uranüs
Boğa
22° 14' 12"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 57"
Lilith
Başak
23° 07' 22"
True Node
Koç
15° 25' 54"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>