Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sabırlı Olmalısın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2022, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk konusunda olumlu şeyler isteyip bunun için bir şeyler yapabilirsin bugün. Yeni biriyle tanışabilirsin ya da daha önce tanıştığın birine doğru bir adım atabilirsin mesela. Aşkta kendi etkinin daha fazla farkına varman olası.

Bağlı bulunduğunuz birimde önemli birisiniz. Yokluğunuz fazlasıyla hissediliyor. Yüksek performansınızın hak ettiği ölçüde değerlendirilmeyişi,ilişkilerinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Para konusunda daha tutumlu olmayı öğrenmen gerekebilir bugün İleriyi düşünerek yeni yatırımlar hakkında kararlar vermen gerekebilir. Finansal konularda dikkat etmen çok daha verimli sonuçlar almana vesile olabilir.

Temizliğe gösterdiğin önemi koruman gereken bir gün olabilir bugün. Çalışma alanını daha düzenli tutmak genel olarak enerjinde etki edebilir. Daha sağlıklı bir çalışma ortamı kurmak sana çok iyi hissettirecek kendini.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir insanla tanışabilirsin, bu kişinin etkisi aşkta daha baskın olabilir hatta. Beklenmedik bir biçimde romantizme zaman ayırman gerekebilir. Seni mutlu edecek gelişmelerle daha fazla karşılaşman olası bugün.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Altıncı hissiniz size bir arkadaşınızın veyaarkadaşınızın önerdiği şeyin değerinden daha fazla sorun yaratacağını söylüyorsa, o zaman kaçırmayın. Sırf onların duygularını incitme riskini almak istemediğiniz için “Evet” demeyin. Duygularınız daha önemli.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çabuk tepkiler vermekten kaçınman gereken bir gün. Çünkü acele ettiğinde düşünmeyi unutuyorsun. Uzun yıllardır aynı işte çalışıyorsan, terfii haberi kapını çalabilir. Dün itibariyle ateş burcunda konumlanmaya başlayan bolluk gezegeni Jüpiter, geleceğe dönük planlar, daha fazla gündeminde yer alacak.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi duygusal olarak yalnız hissediyorsunuz. Çevrenizin sizleri dışlamasına öfkeleneceksiniz. Eğer yerde istenmediğinizi düşünüyorsanız sizdeki eksikliklerin ne olduğunu fark etmeye çalışın eğer var olan bir eksiklik düşüncesi içindeyseniz onu değiştirmek veya tamamlamak için çabalayın.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Geçmişinizden getirdiğiniz olaylara daha uyumlu yaklaşmak isteyebilirsiniz. Güven aradığınız kişilere doğru çekilebilirsiniz. İlişkilerinizde denge arayışında olabileceğiniz bir gündesiniz. Güvenlik konusu gündeme gelebilir. Bu konuyu çözmek için uğraşacağınız durumlar olabilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmenize vesile olacak herhangi biri ile yapacağınız paylaşımlar ve insanların size karşı teşvik edici tavrı sayesinde motive ve gelişime açık hissedeceksiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafınızdaki insanlar eğer siz biraz olsun kendinizi rahat hissedip yavaşlarsanız çok mutlu olacaklar. Sürekli orada burada koşuşturup duruyor gibi görünüyorsunuz, aslına bakarsanız size yakın olan insanları bu yüzden ihmal ediyorsunuz, özellikle de ailenizi. Ama size gerçekten ihtiyaçları olduğunda size güvenip güvenmeyecekleri konusunda sorun yaşıyorlar. Kollarınızda rahatlama ihtiyacı hissediyorlar. Kollarınızın öncelikli olarak onlara açık olması gerek…

12 Mayıs 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinize daha fazla zaman ayırmanız gerektiğini görebilirsiniz. Başkalarını desteklemeye çok fazla odaklandıysanız, bugün daha iyi bir denge kurmak bir öncelik olmalıdır. Gün içerisinde sorunlar daha sık ortaya çıkabilir ve bazı gecikmeler olabilir. İçgüdülerinize güvenmek her zamanki kadar kolay olmayabilir ve beklediğinizden çok daha fazla geçmişe bakıyor olabilirsiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişen olaylar karşısında soğukkanlı davranmalısınız. Sizi zorlayan nedenler üzerinde fazla durmamalı, gerçekleştirmeyi düşündüğünüz istekleriniz karşısında sabırlı olmalı ve atılım yapmadan önce iyi düşünmelisiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız herkes size son derece sıcak ve olumlu yaklaşacak. Size verilen bu sevgiye siz de aynı ölçüde karşılık vermeye özen gösterirseniz, hayat boyu sürecek arkadaşlıkların temelini atmış olacaksınız. Hatta belki de meşhur “hayat arkadaşınızla” tanışabileceksiniz.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günü ailenizle ve evinizle ilgilenmeye ayırabilirsiniz. Evinizde yapılması gereken işlerle ilgilenmek, başlanmış olan çalışmaları tamamlamak için uygun zaman. Aile üyeleriyle bazı konuları konuşmanız gerekebilir.

12 Mayıs 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çevre ilişkileriniz güçleniyor. Ortak dostlarla bir araya gelip, fikirlerinden etkileneceksiniz. Tanıdığınız birinden evlilik teklifi alabilirsiniz. Güçlü sezgilerinize güveniyor ve çevrenizdeki olayları irdelemekten hoşlanıyorsunuz.

12 Mayıs 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 24' 13" R
Ay
Başak
04° 31' 13"
Merkür
Koç
17° 44' 49"
Venüs
Koç
17° 02' 47"
Mars
Balık
20° 58' 32"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 35"
Satürn
Balık
15° 30' 47"
Uranüs
Boğa
21° 42' 48"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 33"
Chiron
Koç
20° 00' 26"
Lilith
Başak
22° 04' 56"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>