Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Tarzın Kendisini Belli Edecek Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2022, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün burcunda aşkta yeniliklerin etkisi var! Aşka daha farklı bakman olası. Uzun zamandır konuştuğun birisiyle daha ciddi şekilde görüşmeye başlayabilirsin bugün. İşlerin bu kadar çabuk şekil değiştirmesine şaşırmaman en iyisi.

Çok sorumluluk isteyen bir karar vermeniz gerekiyor. Sizden bekleneni yapacak, elinizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceksiniz. Bugünyaşamınızda önemli bir gün olacak.

Bugün önüne çıkan fırsatları değerlendirip harcamaların için yeni planlar yapman olası. Çok açılmak yerine kontrollü bir şekilde davranmak birikimlerin için daha yararlı olacak. İleriyi düşünerek hareket edebileceksin bugün.

Sağlıklı yiyecekler tercih edip egzersiz ve meditasyonu artırabilirsin bugün. Genel olarak sağlığına daha fazla özen gösterebilirsin. Fiziksel sağlığına dikkat ederek ruhsal olarak da dinçleşmek senin için gayet mümkün olacak bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önüne çıkan fırsatları kaçırmamak adına bazı adımlar atmak isteyebilirsin. Mutluluğun nereden geleceğini kestirmeye çalışmak yerine kendini hayatın akışına bırakman senin için bugün daha iyi olabilir. Bir şeyler yapmak isterken kendini kaygılara itmemen en iyisi.

15 Mayıs 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, Ay bu akşamki dolunay tutulmasına hazırlanırken Akrep'teki yolculuğuna devam ediyor. Bu kozmik iklim gün boyunca enerjinizin yüksek olmasını sağlayacak. Mantıksal durumları bir kenara bırakara tamamen duygusal adımlar atacağınız bir döneme geçiş yapıyorsunuz. Bu süreçte aşırıya kaçmamaya veya öz farkındalığınızı terk etmemeye çalışın.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Moda dergilerini bu aralar çok karıştırıyor olmanın faydasını göreceksin. Giyim tarzın ile ilgisini çektiğin birinden mesaj alabilirsin. Bu durum yeni bir ilişkinin habercisi de olabilir. Elektronik eşyalarının bazıları yeni modelleri ile değiştirmek isteyebilirsin. Derin düşüncelerin, bugün kendini gösterecek.

15 Mayıs 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınızı noktalama isteğiniz olabilir. Kendinizi yorgun ve bitkin hissederek hareket alanınızı sınırlamak isteyeceksiniz. Bu zamansız vazgeçiş sonrasında pişman olacağınız bazı durumları da beraberinde getirebilir. Geçici duygu durumlarından bu kadar etkilenmemeye çalışın.

15 Mayıs 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep’te Ay tutulması öncesinde duygusal açıdan kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Aşkta ve keyif almak istediğiniz konularda daha dengeli olmalısınız.

15 Mayıs 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda maddi konularda ve insanlarla ilişkilerinizde ferahlık yaşayacağınız, paranın hiç beklemediğiniz yerden geleceği bir gün.

15 Mayıs 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İşleriniz yolunda gidiyor ve ilerletmeye karar verdiğiniz her projede başarıyı yakalayacaksınız. Bir kez yola çıktınız mı daha sonra bu dümenin kendini idare ettiğini ve kolayca yol aldığınızı göreceksiniz. Tek yapmanız gereken ilk adımı atmak. Sizin için bugün gibi bir günde, hiçbir proje altndan kalkamayacağınız kadar büyük değil. İçinizdeki gücü keşfedin ve projelerinizi hayata geçirin.

15 Mayıs 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki yoğun bir güç dinamiği, şu anda otorite ile ilgili sorunlarınızı tetikliyor olabilir. Bununla birlikte, belki de bugünün kargaşasını uzun zaman önce yaşadığınız deneyimlerin merceğinden görme eğilimindesiniz ve bu, işleri daha da kötüleştiriyor olabilir. Tarafsız bir üçüncü tarafla konuşmak, endişelerinizin ne olduğunu ve hangilerinin şu anda temellendiğini rasyonel olarak çözmenize yardımcı olabilir. Artık alakalı olmayan varsayımları bırakmak sizin için tamamen özgürleştirici olabilir!

15 Mayıs 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk konusunda kariyer ve üstün nitelikler göz dolduracaktır. Bugün konuşulan şeyleri gözünüzde büyüterek, gereksiz tartışmalara meydan verebilirsiniz. İnandığınız konulardan taviz vermek istemiyorsunuz; bu yönünüz şaşırtıcı.

15 Mayıs 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

15 Mayıs 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizle ilgili sizi mutsuz eden konular açığa çıkabilir. Duygusal sıkışmışlık ve baskı hissedebilirsiniz. İlişkiyi uzun vadede zorlayan konularla ilgili partnerinizle konuşmanızda fayda olabilir. Yaratıcı çözümler bulabilirsiniz.

15 Mayıs 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, aynı anda bir çok yerde bulunmanız gerekebilir. Hayallerinizin altındaki gerçek nedenlerle baş etmesini öğreniyorsunuz. Bugün enerjinizi daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Unutmayın ki güç hala sizde...

15 Mayıs 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 18' 29" R
Ay
Yay
12° 54' 37"
Merkür
Koç
16° 04' 47"
Venüs
Koç
27° 02' 48"
Mars
Balık
27° 14' 60"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 38"
Satürn
Balık
16° 17' 14"
Uranüs
Boğa
22° 09' 53"
Neptün
Balık
28° 48' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 36"
Lilith
Başak
22° 58' 55"
True Node
Koç
15° 30' 06"
Son Güncelleme : 27/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>