Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yeniliklere Açıksın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 60%

Yanlış giden şeylerin suçlusunu aramak istiyorsan eğer hemen her şeyi kendine yüklememen gerekecek. Geride kalan şeyleri kafana daha fazla takmaman iyi olabilir. Doğru zamanda doğru şeyin gerçekleşeceğine olan inancını kaybetmemen aşkta daha pozitif kalmana vesile olabilir.

İş hayatınızda bugün merakla beklediğiniz bir gelişme olumsuz sonuçlanacak ve sizi fazlasıyla huzursuz edecek. Gününüzü rutin işlerinizi bitirmekle geçireceksiniz.

Masraflarını kontrol edip birikim planları yapmak sana daha mantıklı gelecek bugün. Şartlar seni her zamankinden fazla harcamaya zorlayabilir ama bu durumdan sağlam çıkmak adına planlar yapmaya özen gösterebilirsin. Elindekileri koruman gerekebilir.

Zihnen yaşadığın yorgunluğu fiziken de hissetmemek için bugün bazı egzersizler yapabilirsin. Uzun yürüyüşlere çıkma imkanı yaratabilmen en iyisi ama bunun için fırsatın yoksa, kafanı dinlemek de seni rahatlatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tüm adımlarını cesurca atabilirsin. Mutlu olmak için kontrolü eline alabileceksin. Çevrendekilerle yapıcı muhabbetler kurup onların tam yardım ve desteğini alarak güne odaklanabileceksin. Bugünün keyfini çıkarmalısın.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Dünyada neler olup bittiği hakkında konuşmanız önemlidir çünkü fikirleriniz birçok insan tarafından saygı görür, bu yüzden söyledikleriniz önemlidir. Hiçbir şey söylememek kolay bir seçenek olabilir ama aynı zamanda bir kaçış olarak düşünülebilir. Bu hafta sonu bir şeyler zamanı gelmiş olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı eski alışkanlıkları bırakarak, farklı fikirlere kendini açık hale getireceksin. Bugün kuruntularından uzaklaşacak ve gerçekçi olmak isteyeceksin. Uzaklarda yaşayan dostların ile haberleşebilirsin. Sağlık konusunda içini kemiren konular hakkında sevindirici haberler alabilirsin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda geçmişte yapılan yanlışları ortaya çıkarıyorsunuz. Ortaya çıkan gerçekler bazı kişilerin hoşuna gitmeyebilir ve size açıkça düşmanlıkları dile getirebilirler ama doğruları dile getirmeniz yöneticileriniz tarafından da takdir edilen bir durum olacaktır. Bildiğiniz yoldan gitmeye devam edin.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay, evde ve aileniz ile ilgili işlerde daha sakın kalmayı gerektirmekte. Akşam saatlerinde aşkta ya da sevdiklerinizle ilgili duygusal çekişmeler mümkün.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce aklınıza gelmeyen ya da ilginizi çekmeyen konularda bilgi edinmeye başlayabilirsiniz. Bu durum kendinizi geliştirmenize yardımcı olacak.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şey bugün normalden daha fazla size geliyor gibi görünüyorsa, kendinizi daha iyi hissettirmek için gerekli adımları attığınızdan emin olun. Bir arkadaşınızla bir araya gelin ya da kendiniz için özel bir şey yapın. Duygular günler gibi yüksekte çalışabilir, bu yüzden çok hassas hissediyorsanız çok şaşırmayın. Müzik dinlemek, enstrüman çalmak, masaj yaptırmak veya meditasyon yapmak gibi stresi azaltan şeyler yapın. İşlerin cildinizin altına girmesine izin vermemeye çalışın. İşler yarın daha kolay hissedecek.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dürtüsel harcamalar bugün cazip gelebilir, ancak başka biri sizi bunu yapmaktan alıkoyma hakkına sahip olduğunu düşünebilir. Finansal seçimlerinizde gerçekten bir çıkarları olsa bile, sizi zorluyormuş gibi hissetmek bu kararda sizi inat noktasına götürebilir. Bu konudan yola çıkarak ortak çıkarlar hakkındaki sınırları netleştirmek, ilerisi için de iyi olabilir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem bazı aşklar yarım kalacaktır. Sevdiğiniz kişiden beklentiniz, duygusal gereksinme içinde olmanız, onu çok fazla etkileyecektir. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarının ihtiyaçlarına öncelik verdiğinizden, bugün takım ruhu içinde olduğunuz açıkça ortada. İş arkadaşlarınız da bunu fark edecek. Bu şekilde devam ederseniz çevrenizde itici güç olarak tanınacaksınız. Ailenizi de ihmal etmeyin; şimdi ihtilafları çözmenin tam zamanı. Çözüme giden yolu açmak sizin için kolay olacak. Aile bağlantılarınız sağlığınız açısından da faydalı olabilir, çünkü kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda ailenin verdiği güven ve geleneksel tedaviler hem çok işe yarayacak, hem hoşunuza gidecektir.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Günün ilk yarısında evinizle ilgilenebilirsiniz. Dekorasyon, boya-badana, ufak tadilatlar için uygun bir zaman. Öğleden sonra saatlerinde partnerinizle bazı gerginlikler yaşamanız mümkün. Öfke kontrolüne dikkat.

14 Mayıs 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çok fazla meraklısınız. Mesleki ilişkileriniz başarılı bir şekilde ortaya koyarken, inatçı yapınız bir kez daha vurgulayacaksınız. Bugün,güçlü bilinçaltınızı, yaşama geçirmek için başlattığınız savaştan galip çıkmak isteyebilirsiniz.

14 Mayıs 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 09' 53"
Ay
Akrep
12° 00' 26"
Merkür
Koç
25° 57' 06"
Venüs
Balık
20° 21' 37"
Mars
Balık
04° 11' 03"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 54"
Satürn
Balık
13° 11' 10"
Uranüs
Boğa
20° 36' 54"
Neptün
Balık
27° 46' 16"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 04"
Lilith
Başak
19° 41' 05"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 11:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>