Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendini Önemsiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 50%

Bugün, sevgilinizle aynı fikirde olmayabilirsiniz. Bazen çok güçlü bir iradeniz oluyor ve bir şeye tek bir açıdan bakıyorsunuz. Uzlaşmayı bilmeniz gerek. Sevgilinizle tartıştığınızda ortak bir nokta bulmaya çalışın. Ego savaşına girmeyin. İkinizin de haklı olabileceğinizi anlayın!

Son birkaç gün içinde çok şey oldu. Olanların işlenmesi için kendinize yeterli zaman tanıdınız mı? Evde veya işte büyük değişikliklerin ortaya çıkması muhtemeldir. Kontrolünüz olmayan olaylar hakkında endişelenmek yerine, eldeki işe odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Bir roller coaster’a binmiş gibi hissedebilirsiniz, ancak birkaç gün içinde her şey yeniden yerini bulacak. Kendinizi gözlerinizi kırpıştırıp, yeni tuhaf ışığa alışmaya çalışırken bulabilirsiniz.

2 aydır, İş hayatınızdaki şeylerin hızlandığını hissediyorsunuz. Eğer bi projeye başladıysanız, bunlar düşündüğünüzden daha hızlı gelişebilir ve biraz kontrolden çıkabilir. Şimdiye kadar, kurduğunuz şeyleri daha açıkca fark etmeniz için iyi bir gün olacak belki bazı sürprizler bile yaşayabilirsiniz.

Kimse reddedilmeyi sevmez; ama muhtemelen en fazla sevmeyen de sensin! Bu yüzden de bilinmeyene doğru ilerlemekten ve riskler almaktan hoşlanmıyorsun. Arkana yaslanıp güvenli hissederek de hayatını olumlu yönde etkileyebilecek maceralardan kendini mahrum ediyorsun! Havaya enerjik, kucaklayıcı bir etki hakim ve seni gözünü karartmaya cesaretlendiriyor. Bu enerji sana yabancı gelse de, belki de bu yabancı enerjinin tadına bakmanın zamanı gelmiştir.Bugün neden biraz dinlenmek ve rahatlamak için hakettiğin zamanı kendine ayırmıyosun ki? Bir süreliğine artık yavaşlaman gerekse bile. Eğer gerçekten ilgilenmen gereken durumlar varsa, yine de bu dinlenme anı için planını yapabilirsin. Biraz kestirerek kendini şımart ya da akşam yemeği için dışarı çık. Sevdiğin insanları ziyaret et ve uzun bir banyo yap ya da yürüyüşe çık. Diğer şeyleri başardığın kadar, Kendine dinlenerek de dikkat et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyanda meydana gelen bir kasırga gibi, sana ait olup da tam bağlanmamış olan herhangi bir şey yakalanmaya, daireler çizerek etrafta uçmaya ve yüzlerce metre uzağa savrulmaya eğilimlidir. Hayatınızdaki her şeyin yerli yerinde ve güvende olduğundan emin olarak kendinizi bu rüzgar için hazırlayın. İlki düzgün bir şekilde sabitlenene kadar başka bir projeye başlamayın.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün detaycı düşünebilir, mükemmeliyet odaklı olabilir, konulara ve kişilere daha eleştirel yaklaşabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak ve takdir görmek, hakkınızın teslim edilmesi ve hak arayışı sizin için daha önemli olabilir.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarının arttığı yönünde bir haber alabilirsin. Bu durum seni üzebilir. Evli bir Yengeç burcuysan, günün büyük bir kısmını eşinle geçirmek, dertleşmek isteyebilirsin. Kendine karşı ilgisiz kaldığını hissetmen ile gününü kişisel bakımına ayırmaya karar verebilirsin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hedeflerinize doğru ilerlerken korkularınızı saklayamıyorsunuz. Başarı oranınızı düşüren bu özelliğiniz nedeniyle yolunuza kendi taşlarınızı diziyorsunuz. Kendinize güvenmeli ve doğru yaptığınız hamleleri devam ettirmelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok hızlı hareket var. Akışta kalmaya özen gösterin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sevgi saygı ve huzurun ön planda olacağı dönemdesiniz ancak retro etkilerine dikkat ettiğiniz taktirde.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren Ay Koç burcunda ilerlerken hedeflerinize ve planlarınıza odaklı hareket edebilirsiniz. Düzen ve organizasyon gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Otorite konumunda, deneyimli, yaşlı, olgun kişiler size yol gösterebilir, onlara kulak vermeyi ihmal etmeyin.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Çevrenize önem vermelisiniz.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızda bazı gizli işler döndüğünü hissedebilirsiniz. Yaşananların tüm boyutları net biçimde ortada olmasa da, tanıdıklarınıza parasal yardımlarda bulunmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Aile içinde biraraya geleceğiniz kişiler sizi mutlu edecek.

18 Ocak 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanıştığınız bir insanın, hayatınızda ne kadar önemli bir yer edinebileceğini bilemezsiniz. Para veolanakları açısından ilginç gelişmeler karşınıza çıkabilir. Pozitif düşünme, yeni bir güne başlarken kullanmanız gereken anahtar sözcüktür. 

18 Ocak 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda ilk defa karşılaştığınız bazı zorluklar sizi pasif hale getirebilir. Hatta bu günlerde kendinizi toplumdan ve işlerinizden geri çekme arzusunda da olabilirsiniz. Bu zor günleri, sevdiğiniz kimseyle birlikte olarak atlatmaya çalışın. İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor. Bugün sizi çok mutlu edecek bir para haberi alabilirsiniz

18 Ocak 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 51' 44" R
Ay
Yay
07° 03' 32"
Merkür
Koç
16° 01' 48"
Venüs
Koç
26° 28' 54"
Mars
Balık
26° 53' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 15"
Satürn
Balık
16° 14' 43"
Uranüs
Boğa
22° 08' 20"
Neptün
Balık
28° 47' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 01"
Lilith
Başak
22° 55' 51"
True Node
Koç
15° 31' 39"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>