Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün genel bir rahatlama hissedeceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Çevrenizdeki olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz.

İşyerinizde beklenmedik olaylar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani gelişmeler duygusal gerilime girmenize neden olabilir. Sakinlikle öfke arasında gel gitler yaşayabilirsiniz. Bugün herhangikonusunda yeni kararlar almamalısınız.

Parasal konularda bugün dikkatsiz davranabilirisiniz ve bu durum size bir huzursuzluk verebilir ve özgüveninizin kaybolmasına sebep olabilir. Alış verişe bir süre daha çıkamayacaksınız.

Olaylar karşısında fazlaca etkilenmeye yatkınsınız ve olaylara duygusal tepkiler verebilirsiniz. Sağlıklı kararlar almakta zorlanabilir ve konuları yavaş düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi güçlü hissedeceğiniz bugün , normalde zorlukla halledebildiğiniz işlerinizi rahatlıkla yerine getirebileceksiniz. Bugün normalden fazla olan enerjinizi dikkatli kullanmalı ve kendinizi fazla yormamalısınız. Aksi takdirde sağlık sorununuz nüksedebilir. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmenizde fayda var.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:19 Ay-Satürn görünümü, yuvamızda uzlaşıya, nezakete verdiğimiz önemin işaretçisidir. Fakat eşimiz veya birileri baskın olmaya çalışırsa, bu canımızı sıkabilir. Saat 09:49 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğimizi garanti altına almak amaçlı düşünmemizi sağlıyor. Aile hayatında uyum ve paylaşımın, çıkarsız bir arada yaşamanın, bir yuvanın sıcaklığını hissetmenin önemini vurguluyor. Saat 09:56 Ay-Mars görünümü, zorlukların üstesinden gelmek ve işlerinizi kolayca halletme isteğinizi işaret ediyor. Ancak bilinçli davranmamızda, kendimizi yormamamızda yarar var. Saat 19:04 Mars-Kuzey düğüm karşıtlığı, gerileyen Mars nedeniyle kredi çekmek, borçlanmak, borç vermek, birilerine güvenerek eylemde bulunmakta zorlanmaya neden olabilir. Bütçenizi aşmayınız. Ani kararlar vermeyiniz. Bu aralar parasal meselelerde aklımız başımızda olsun.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün senin için oldukça hareketli geçecek. Özellikleortamında, ertelediğin işlerin üst üste gelmesiyle telaşlı yapın açığa çıkabilir. İş arayışında olan bir Yengeç burcuysan, internet üzerinden yapacağın başvurularda iletişim bilgilerinin eksiksiz olduğundan emin olmalısın. İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiye âşık olabilirsin. Ailenin bazı arkadaşlarınla olan ilişkinden hoşlanmadıklarını dile getirmelerine hemen tepkiler vermek yerine, ailene nasıl yansıttığını bir düşün. Akşam saatlerinde enerjinin yükselmesiyle kendini daha iyi hissedeceksin.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufkunuzu genişletip artık yaşadığınız olaylara faklı açıdan bakma zamanı geldi. Özel yaşamınızda yaşadığınız gerginliklerin sebebini daha iyi anlayacak ve kendiniz ile ilgili yapmış olduğunuz hataları rahatlıkla bulabileceksiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda yaptığınız işleriniz ön planda olacaktır. Yapmış olduğunuz çalışmalar kariyeriniz açısından önemli adımlar atmanızı sağlayabilir. Ortak verilecek kararlarda ön plana çıkabilirsiniz. Aileniz ile ilgili konularla ilgilenmeniz mümkün. Geçmişe dair açılan konularda duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YOĞUN geçirdiğiniz günlerin bugüne etkisi dalgınlık ve her konuda isteksizlik olabilir. Biraz durup dinlenmeli hatta bol bol uyuyup enerji toplamalısınız...

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile işlerinizde kafanıza göre davranma ve kendi bildiğinizi okuma isteğiniz yüksek. Sorumluluklarınızı biliyorsunuz ve bugün bu sorumluluklar size ağırlık olmaktan çok kolaylıkla halledilecek.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güne ev dışındaki işlerinizi tamamlayarak başlayın. Alışverişe çıkın evinizin dekorasyonunu güzelleştirmek için objeler alın. Böylece zihninizi boşaltın. Partnerinizin sizi yoran isteklerinden uzak durmak için günü farklı programlar yaparak değerlendirin.

18 Temmuz 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

18 Temmuz 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 09' 58" R
Ay
Yay
11° 02' 36"
Merkür
Koç
16° 03' 44"
Venüs
Koç
26° 52' 01"
Mars
Balık
27° 08' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 36"
Satürn
Balık
16° 16' 26"
Uranüs
Boğa
22° 09' 23"
Neptün
Balık
28° 48' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 28' 06"
Lilith
Başak
22° 57' 56"
True Node
Koç
15° 30' 36"
Son Güncelleme : 27/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>