Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Hafta Hızlı Başlıyor Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Sevdiğin insanla arana mesafeler girmesi canını sıkmamalı bugün. Birbirinizle sağlam bir iletişim ağı kurmanız bu kaygını giderebilir. Bu süreci atlattıktan sonra ilişkinizin daha iyi bir hale geldiğini de görmen olası.

Kariyerinizin gidişatıyla ilgilenmek için uygun bir zaman. Kendinizi huzurlu hissedebileceğiniz mekânlarda çalışmak motivasyonunuzu arttıracak. Bu hafta sonu evinizde aradığınız rahatlığa ulaşmak zor olabilir.

İş konusunda vereceğin kararların sorgulanması seni huzursuz edebilir bugün. Ama farklı düşünceleri öğrenmekten çekinmemelisin. Bazı şeyleri kişisel algılamamalı ve profesyonel bir biçimde işe yaklaşabilmelisin.

Tatil fikri aklında tekrar yer etmeye başlayabilir bugün. Fırsat yaratmak için şansını zorlamayı deneyebilirsin hatta. Ufak da olsa bir tatil zihnen dinlenmene yardımcı olabilir. Alışkanlıklarında daha kontrollü olman da önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak hassas hissetmen olası bu aralar. Aşırı duygusal tepkiler vereceğin olaylardan uzak durmak senin için daha iyi olacak o yüzden bugün. Kendini işine verip dikkatini buraya yönlendirmek senin için daha iyi olabilir.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konularla alakalı daha fazla kafa yorduğunuz ve kendinizi sosyal anlamda biraz kısıtladığınız bir gün olacak. Özelliklehayatında yaşadığınız sorunların gün boyunca enerjisini hissedeceksiniz. Finansal konularda karar vermeden önce hayatınızı bir kez daha gözden geçimeye dikkat edin.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşin ile ilgili aniden çıkan gelişmeler haftaya hızlı başlangıç yapmana neden olacak. Koşuşturmaca arasında yemek yemeyi dahi unutabilirsin. Sosyal medya başında geçirdiğin vakitler artıyor. İletişim gezegeni Merkür, yeraltı gezegeni Plüton ile karşıtlık yapacak. Çalışan Yengeç burcuysan, ani işte çıkarmalar, seni de tedirgin edebilir.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Tatil dolayısıyla aksayan ya da esnettiğiniz durumlar varsa bunları kontrol etmeye çalışmalısınız. Ertelemek ya da boş vermek size sonrasında daha yüklü faturalar getirebilir. Yeme içme düzeninizde aşırıya kaçmayın.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi etkileyen pek çok konu ile yakından ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Zira uzaklarla ilgili hayaller ve beklentilerle ilgili harekete geçmenizi gerektirecek yeni durumlar ortaya çıkabilir. Yeni yolculuklar yapabileceğiniz gibi, çok farklı kurslar ve eğitim temaları üzerinde durabilirsiniz. Bu günlerde ortaklaşa konular veya ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Özel hayatınıza yönelik konulara zaman ayırın.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi dış koşullardan arındırmanızın zamanı geldi. Bugünlerde insanların sözlerinin üzerinizde çok büyük etki yarattığını fark edebilirsiniz...

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir grup heyecan verici insan evinize bir parti veya grup toplantısı yapmak için katılabilir. Harika bir ev sahibi olma yolunda ilerliyorsunuz ve bazı ilginç yeni insanlarla tanışmanız muhtemel. Sohbetler genellike bilgisayarlar ve modern teknolojinin diğer biçimlerine, ya da belki astroloji ve diğer esrarengiz konularda olabilir. Kaliteli vakit geçirecek ve çok şey öğreneceksiniz. Devam edin!

18 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Herhangi bir olaydan bağımsız olarak hissettiğiniz günler vardır ve bugün de onlardan biri. Elbette rasyonel zihniniz mutluluk için bir sebep arayacaktır. İradenize veya muhakemenize karşı yaptığınız şeyleri sayarsanız, mantığın bu dünya için her zaman geçerli olmadığı açık hale gelir. Anlamaya çalışma bile Yengeç, sadece tadını çıkar!

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür, alacağınız kararlar konusunda önemli aşamaya neden olacak. Hızlı düşüneceksiniz ve bazı olaylar kesinlik kazanacak. Sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görmek, yeni atılımlarınız için hızlı bir katalizör görevi üstlenecek.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün kariyer vehayatınızla ilgileniyorsunuz ama anlaşmazlıklar yaşanabilir. Ayrıca gizli kadın düşmanların oyunlarına gelebilirsiniz. Açık düşman, ortak ya da partnerle zorlu bir gün geçirebilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

18 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

18 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 10' 01"
Ay
Akrep
24° 27' 39"
Merkür
Koç
26° 27' 20"
Venüs
Balık
21° 36' 49"
Mars
Balık
04° 58' 24"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 44"
Satürn
Balık
13° 18' 08"
Uranüs
Boğa
20° 39' 43"
Neptün
Balık
27° 48' 32"
Plüton
Kova
01° 49' 34"
Chiron
Koç
18° 47' 37"
Lilith
Başak
19° 47' 50"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>