Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Yanılgı Hissini Sevmiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2023, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Kafanı toparlamak ve keyfine bakmak daha cazip gelebilir bugün. Sevdiğin kişiye bu durumu açıklaman yeterli olacak. Kendine zaman ayırmak için fırsat tanımak her ikinize de iyi gelebilir.

İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size olanaklar sunmaya devam edecek. İleriye ertelediğiniz bazı pürüzlerin, şimdilerde çözümlenmesi gerekiyor.

Etrafındaki insanlarla maddi konularda daha iyi anlaşabilirsin bugün. Gerek harcamalar, gerek kazançlar senin için daha kolay olabilir. Bu güzel uyumu ileride daha da güzel şekillendirmek için pozitif olmalısın.

Açık havada tek başına yürümek sana daha güzel bir etki sağlayacak. Egzersiz konularına özen göstermek ve kan dolaşımını artırmak enerjini artırmaya da yarayacak. O yüzden bugün daha fazla hareket etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni biraz zorlayacak konulara odaklanman gerekebilir bugün. Rahata alıştıysan bugün bu rahat sarsılabilir! Seni daha farklı düşünmeye itecek, daha farklı ortamlara sokacak veya farklı şeyler yaptıracak konularla vakit geçirebilirsin.

18 Temmuz 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeç burçları, bugün maddi konulara daha fazla odaklanmanız gerekebilir. Finansal planlarınızı gözden geçirmek ve gerektiğinde ayarlamalar yapmak için iyi bir gün olabilir. Ayrıca, sosyal çevrenizde de bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İnsanlarla daha derin ve anlamlı bağlantılar kurmanın zamanı olabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın zamanda edindiğin bir arkadaşın tahmin ettiğin gibi biri çıkmayabilir. Bugün onun yeni bir olumsuzluğunu öğrenebilirsin. Hayal kırıklığına uğramasan da yanılgı hissini sevmiyorsun. Harcamalarının aşırıya kaçtığını düşünerek kendine bir tasarruf planı oluşturabilirsin. Arkadaşlarında senden esinlenerek aynı kararı verebilirler.

18 Temmuz 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birolarak başlayıp yaşam biçimine dönüşen gelişmeler görmek sizi memnun edebilir. Hayatınızla ilgili iyi haberler almaya ihtiyacınız olan ve bunun karşılığını göreceğiniz bir gündesiniz. Bu duygu sizi yaşadığınız depresif hislerin etkisinden çıkaracaktır.

18 Temmuz 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bütçeniz üzerine odaklanabilir ve kaynaklarınız hakkında yeni planlar yapmaktasınız. Maddi alanda güven aradığınız bu dönem bazı sözleşmeler ve kısa yolculuklar öne çıkabilir. İş hayatını içine alan değişiklikler size kazançlarınızı artırma şansı verecek. Ancak gereksiz harcamalar ve abartılı giderler olabilir. Bu günlerde daha akılcı olmalı, eve yönelik yatırım planlarınızı hızlandırmalısınız.

18 Temmuz 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi ve limitlerinizi keşfedeceğiniz potansiyeller oluşabilir. Bu keşifler konusunda kalp kırmadığınızdan emin olmaya çalışın.

18 Temmuz 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal olarak hassas hissetmen olası bu aralar. Aşırı duygusal tepkiler vereceğin olaylardan uzak durmak senin için daha iyi olacak o yüzden bugün. Kendini işine verip dikkatini buraya yönlendirmek senin için daha iyi olabilir.

18 Temmuz 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde dalgalı bir enerji etkisindesiniz ve iyi hissettiğiniz dönemlerde oldukça verimli işler çıkartabilirsiniz. Buna rağmen, bu olurken biraz karanlıkta hissedebilirsiniz ve en iyisi acele etmemek olabilir. Arzularınızın peşinden gidin ancak yeni bir projeye başlamadan önce biraz zaman tanıyın. Yenilenme, arka plandan çıkma, dikkat çekme, karar verme ve ileriye dönük meseleler güçlü bir şekilde öne çıkıyor. Bu enerjiden yararlanmayı seçerseniz, hayatınızda önemli iyileştirmeler yapmak mümkün. Başkalarının sizi nasıl gördüğü ve kabul ettiği konusunda bir değişiklik için can atıyorsanız, bu kişisel bir tür değişim için iyi bir zamandır.

18 Temmuz 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars’ın burcunuzdaki konumu, gizli olaylara olan merakınızı arttırıyor. Çevrenizde olup bitenlere karşı, isteseniz de kayıtsız kalamıyorsunuz. Olayları kafanızda çok fazla büyütmeden, sonuçları beklemenizde yarar var.

18 Temmuz 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

18 Temmuz 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç burcu, bilgece yatırım yaptın. Sabırlı ol ve sonucunu bekle. Başarını gözden geçir ve gelecek girişimin için planlar yap.

18 Temmuz 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınızı irdelemekten vazgeçmelisiniz. Ortak düşünceye sahip arkadaş çevrenizle birlikte olmak istiyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda yapıcı konuşmalarınızla çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyecek ve düşünceleriniz karşı tarafa kabul ettirmenin zaferini duyacaksınız. Sosyal yaşantınızda canlanma söz konusu.

18 Temmuz 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 00' 38" R
Ay
Balık
17° 15' 03"
Merkür
Koç
18° 46' 04"
Venüs
Boğa
05° 33' 06"
Mars
Koç
02° 34' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 16"
Satürn
Balık
16° 53' 37"
Uranüs
Boğa
22° 33' 33"
Neptün
Balık
29° 01' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 56"
Lilith
Başak
23° 44' 51"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>