Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Duygusalsın Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Eviniz bugün misafirlerle dolu olabilir. Arkadaşlarınız veya komşularınız size uğrayabilirler. Sevgiliniz kapınıza gelebilir ve sizinle görüşmek isteyebilir. Sesli mesaj kutunuz eve geldiğinizde mesajlarla dolu olabilir. Huzur ve sessizlik istiyorsanız, kapıya "Rahatsız etmeyin" yazısı koymanız gerekebilir, çünkü çok yoğun olacaksınız!

Ek bir eğitime ihtiyacınız olduğunu keşfedebilirsiniz. Yüksek düzeyde uzmanlık gerektiren bir görev üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Aklınıza gelen bir kişiden mentorunuz olmasını isteyebilirsiniz. Veya yararlı bir atölye veya seminere kayıt olabilirsiniz. Belki de bazı karmaşık yeni teknolojilerin nasıl kullanılacağını öğrenmeye ihtiyacınız vardır. Veya bazı genel ticari beceriler edinmekten faydalanabilirsiniz. Öğretmenlerinizin size yapabileceği rehberliğe karşı açık olun.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Beynin o kadar çok farklı şeyi düşünerek çalışıyor ki; bu yüzden kontrolü kaybetmiş hissediyorsun. Bugün biraz geri planda durup ipleri başkalarının almasına izin vermelisin. Onlara güven. Gün içinde, sana rehberlik edebilecek birçok el olduğunu görebileceksin. Kilit nokta, kendini bırakıp başkalarının seni yönlendireceğine güvenmek. Sadece yapmalarına izin ver. Zihnini ve sinirlerini gevşet.Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uçarılığını artık bırak ve dünyaya geri dön. İnsanlar için kendi paylarını almak önem teşkil ediyor. Onların konuşmalarını bölme. Ağzını kapalı kulaklarını açık tut. Göreceksin ki, gerçeklik, her ne için tohum ektiysen bunların meyvesini sana verecek; güzel de olabilir çürük de. Doğada bir yürüyüş gerçekleştirip toprakla haşır neşir olmak için uygun bir gün.

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Koç burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısındagörüşmeleri, toplantılar vearkadaşlıkları ön planda olabilir. Kariyeriniz adına şanslı ve fırsat içeren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Duygu kontrolünü sağlayarak daha sağlıklı ilerleyebileceğiniz bir gündesiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne nedenini bilmediğin bir duygusallıkla uyanabilirsin. Ancak merak etme kendini toparlamakta üstüne yok. Kendi işini yapan bir Yengeç burcuysan, karşılaşacağın aksaklıklar seni biraz zorlayabilir. İkili ilişkilerinde birtakım kararlar almak isteyebilirsin. Başkalarının, üzerinde söz hakkı olmaması gerektiğini biliyorsun. Kronik bir rahatsızlığın varsa, aksattığın rutinlerine geri dönmen gerekebilir.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çekinceleriniz yeni eğitim isteğinizin önüne geçiyor olabilir. Bu konuyu aileniz ve sevdiklerinizle konuşarak onlarında yardımıyla süreci daha objektif değerlendirin. Yeni bir ilişkiye doğru adım atabilirsiniz. Geçmişi kenara bırakarak size değer veren insanlara şans vermeyi denemelisiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Öğlen saatlerinde üstlerinizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Hedeflerinize ulaşmak için kurduğunuz ilişkiler önem kazanabilir. Sorumlu olduğunuz konuların üzerinde daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. Çok hızlı hareket var. Akışta kalmaya özen gösterin.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda manipüle edilebilirsiniz, dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. İnsanların samimi olup olmadıklarını ölçüp tartmanız gerekiyor.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabreden derviş muradına ermiş. Bugünün dervişi de sizsiniz. Tüm istediğiniz biraz nefes almak, ancak şimdilik öyle bir şansınız yok. Kendinize birkaç gün sonrası için bir mola vaat edin. Arkanıza yaslanıp ayaklarınızı uzatıncaya kadar stresten ve tartışmalardan elinizden geldiğince uzak durun. Bugün tepenizin atması hiçbir şey ispatlamayacağı gibi hayli pahalıya patlayacaktır.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaptığınız planlar buna karşı çıkan insanlar olsa dahi işleyecek. Zaferin tadını çıkarın. Özellikle romantik hayatınızda şu an oluşan sorunlar gerçekten çözülmez de geçiştirilirse, ilerleyen zamanlarda daha büyük bir problem haline gelebilir. Maddi olarak kendinizi toparlama fırsatınız var fakat gereksiz harcamalardan kaçınmanız gerekiyor.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizle beraberliğiniz bir anlamda farklı duygular içinde gelişiyor. Partnerinizle ortak kararlar almak için uygun bir gün değil. Onun istekleri, sizin tarzınızın dışında olduğundan hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi zorlayabilecek durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Enerjinizi doğru kullanmayı başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli. Şartları gereğinden fazla zorlamanın ise size herhangi bir yarar sağlamayacağını bilmeniz gerekiyor.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde değerleri gözden geçirmeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Böylece daha dengeli bir beraberlik yaşamaya şansınız olacak. İş arkadaşlarınız arasındaki yapay, geçici sürtüşmeler nedeniyle endişelenmeniz yersiz. Sizin dışınızda oluşan bu sürtüşmeler, kendiliğinden hallolabilir gibi görünüyor. Paraya ihtiyacı olan bir yakınınıza yardım edin, karşılığını göreceksiniz. Zihinsel yorgunluk ve stres sinirlerinizin bozulmasına, uykularınızın kaçmasına neden olabilir

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 41' 15" R
Ay
Yay
17° 55' 49"
Merkür
Koç
16° 08' 08"
Venüs
Koç
27° 31' 39"
Mars
Balık
27° 33' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 18' 04"
Satürn
Balık
16° 19' 22"
Uranüs
Boğa
22° 11' 13"
Neptün
Balık
28° 49' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
20° 29' 56"
Lilith
Başak
23° 01' 30"
True Node
Koç
15° 28' 47"
Son Güncelleme : 27/04/2024 14:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>